17
  • Robeast
    Ugyan dehogy...
  • Pash
    Maradjunk annyiban hogy egy közepes méretű város költségvetése...
  • BigPunisher
    Bevétel vita esetén tessék használni IMDB-t, meg egyébként is....
  • blakshep
    nem lett trilógiának tervezve, kész csoda, hogy az egyre egyáltalán zöld utat kaptak, és nem hiszem el aztse, hogy ugyanaz írta az első forgatókönyvét mint a másik kettőét
  • kev
    1 miliárd $ ? Ez egy kisebb ország fél éves költségvetése.. Jaj..félő, hogy sorban fognak jönni a kalózos "klón" filmek, melyek ezt a filmet koppintják. :(
  • Tompika007
    Ja meg a macskajaj az aztán hozta a dollár millárdokat
  • moRtiZ
    Ilyen erővel a Gyűrük ura trilógia meg bőven 2 milliárd fölött van, a Harry Potter 4 része meg talán még a 2.5 milliárdot is elérte. Szóval azért okosan, külön kezelgessétek a részeket.
  • GErYkE83
    A 3. rész még ígyis bőven nyereséges volt ha megnézed a gyártási költségeket és a bevételt...
    Te azt írtad azért nincs folytatás mert bukta(150 millio gyártási költség 425 milla bevétel) igaz??
    Nem. Azért nincs folytatás mert a történet le lett zárva kész pont,trilógiának lett alapból tervezve, és amint látod Andy & Larry Wachowski más filmeket kezdett el létrehozni. Egyébként nem vagyok Mátrix fan egyáltalán...a 2. rész kifejezetten nem tetszett.
  • avman
    sztem winnie félmillió helyett félmilliárdot akart írni. és a többi adata is stimmel, sőt a 2-nél még adott neki +20 millát- (bár nekem adott volna inkább :D )
  • winnie
    Winnie először szerintem nézz utánna, hogy mennyi az annyi, hülyeségeket szerintem nem kéne írni....

szerintem valamit benéztél - én adatkat írtam le. az, hogy mihez mennyire kötődsz az teljesen szubjektív. rajongásod tárgya dettó.

olvasd el még egyszer.-

Lássuk csak ezt a Mátrix "buktát".

nem írtam, hogy bukta. dekódolom. az első rész kis filmnek készült, áprilisban jött ki (nulla hónap bevételt tekintve) és iszonyatosan nagyot robbant - 20M fölötti kezdését 6-7-szeresre duzzasztotta, az átlagos 3-szoros helyett. (27M-ra 171M)

a mátrix 2 ennek a sikernek köszönhetően borzasztóan erős számokkal nyitott - de a közönség utálta. 91M-ós kezdésre 281M jött, ami mutatja a közönség legjobb esetben is semleges reakcióját, alig 3szoros növekedés, 50-60%-os esések. (persze ebben szerepet játszott, hogy mindenki az első héten akarta látni)

a bukás onnan egyértelmű (nem anyagi, csókolom, olyat nem írtam - a nézők szemében történő), hogy a mátrix 3 összesen hozott amrikában annyi bevételt, mint a 2. rész 5 nap alatt. a 48 milliós kezdés és a 139 milliós végeredmény is mutatja, hogy a 2. rész után mennyire nem érdekelte az embereket a 3. rész.

és akkor most ess neki még egyszer a mondatomnak: "a mátrix 2 750 millió környékén hozott világszerte, de sajnos a bukta miatt nem lett több és a mátrix 3 is visszaesett 500M alá."

Télleg bukta,

na, ennyit a következtetésről. győzköfdsz, utána kihozod buktának?

Szerintem winnie máskor nézz utánna mielőtt kommentelsz sületlenségeket...

szerintem te olvasd el mit írtam. 3 szám volt a lényeg. amiket te is megismételtél. (felejtsük már el, hogy BO-adatokkal engem ki lehet okttatni:) tévhit.
  • GErYkE83
    Winnie először szerintem nézz utánna, hogy mennyi az annyi, hülyeségeket szerintem nem kéne írni....
    Lássuk csak ezt a Mátrix "buktát". Most csak a mozis bevételeket írom le, a tékás bevételekről nincsen adatom, és ez is világviszonylatban értendő.
    Tehát a bevételek így alakultak értelemszerűen 1-2-3:
    $460,379,930 , $738,599,701 , $424,988,211 = $1,623,967,842. Télleg bukta, és ez csak a mozis bevétel, nincs benne se a tékás,se a videógammák , se a különböző pólók napszemüvegek, ruhák árai....
    Szerintem winnie máskor nézz utánna mielőtt kommentelsz sületlenségeket...
  • winnie
    a mátrix? ne komolytalankodjunk... még félmilliót sem ért el, hiszen alapból senki nem számít akkora durranásra és a film később dvd-n robbant jóval nagyobbat. a mátrix 2 750 millió környékén hozott világszerte, de sajnos a bukta miatt nem lett több és a mátrix 3 is visszaesett 500M alá.
  • craesh
    ha a gyürük ura meg a titanic ennyit hozott akkor a Matrix mennyit??? azazért az sem semmi... nem?

• viizo
    Az első része szvsz jobban megérdemelte volna ezt az összeget
  • Gladiator
    nem tom, en ehez az egy milliardhoz egy fityinget se raktam hozza. es valszeg a 3.hoz sem fogok...
  • Saccard
    Nagyon jók! Könyörgöm ne rontsák el az "utolsó" részt!
  • Broafka
    hajrá, csak így tovább

szerintem a legnagyobb sikere a filmnek maga Jack Sparrow komikus alakja, ez a részeges mozgás, egyszerűen bravúrosan csinálja ezt a Johnny Depp