1 milliárd dollár felett Sparrow kapitány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
Maradjunk annyiban hogy egy közepes méretû város költségvetése...
Bevétel vita esetén tessék használni IMDB-t, meg egyébként is....
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
nem lett trilógiának tervezve, kész csoda, hogy az egyre egyáltalán zöld utat kaptak, és nem hiszem el aztse, hogy ugyanaz írta az elsõ forgatókönyvét mint a másik kettõét
1 miliárd $ ? Ez egy kisebb ország fél éves költségvetése.. Jaj..félõ, hogy sorban fognak jönni a kalózos "klón" filmek, melyek ezt a filmet koppintják. 😞
Ja meg a macskajaj az aztán hozta a dollár millárdokat
Ilyen erõvel a Gyûrük ura trilógia meg bõven 2 milliárd fölött van, a Harry Potter 4 része meg talán még a 2.5 milliárdot is elérte. Szóval azért okosan, külön kezelgessétek a részeket.
A 3. rész még ígyis bõven nyereséges volt ha megnézed a gyártási költségeket és a bevételt...
Te azt írtad azért nincs folytatás mert bukta(150 millio gyártási költség 425 milla bevétel) igaz??
Nem. Azért nincs folytatás mert a történet le lett zárva kész pont,trilógiának lett alapból tervezve, és amint látod Andy & Larry Wachowski más filmeket kezdett el létrehozni. Egyébként nem vagyok Mátrix fan egyáltalán...a 2. rész kifejezetten nem tetszett.
Te azt írtad azért nincs folytatás mert bukta(150 millio gyártási költség 425 milla bevétel) igaz??
Nem. Azért nincs folytatás mert a történet le lett zárva kész pont,trilógiának lett alapból tervezve, és amint látod Andy & Larry Wachowski más filmeket kezdett el létrehozni. Egyébként nem vagyok Mátrix fan egyáltalán...a 2. rész kifejezetten nem tetszett.
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
sztem winnie félmillió helyett félmilliárdot akart írni. és a többi adata is stimmel, sõt a 2-nél még adott neki +20 millát- (bár nekem adott volna inkább 😄 )
Winnie elõször szerintem nézz utánna, hogy mennyi az annyi, hülyeségeket szerintem nem kéne írni....
szerintem valamit benéztél - én adatkat írtam le. az, hogy mihez mennyire kötõdsz az teljesen szubjektív. rajongásod tárgya dettó.
olvasd el még egyszer.-
Lássuk csak ezt a Mátrix "buktát".
nem írtam, hogy bukta. dekódolom. az elsõ rész kis filmnek készült, áprilisban jött ki (nulla hónap bevételt tekintve) és iszonyatosan nagyot robbant - 20M fölötti kezdését 6-7-szeresre duzzasztotta, az átlagos 3-szoros helyett. (27M-ra 171M)
a mátrix 2 ennek a sikernek köszönhetõen borzasztóan erõs számokkal nyitott - de a közönség utálta. 91M-ós kezdésre 281M jött, ami mutatja a közönség legjobb esetben is semleges reakcióját, alig 3szoros növekedés, 50-60%-os esések. (persze ebben szerepet játszott, hogy mindenki az elsõ héten akarta látni)
a bukás onnan egyértelmû (nem anyagi, csókolom, olyat nem írtam - a nézõk szemében történõ), hogy a mátrix 3 összesen hozott amrikában annyi bevételt, mint a 2. rész 5 nap alatt. a 48 milliós kezdés és a 139 milliós végeredmény is mutatja, hogy a 2. rész után mennyire nem érdekelte az embereket a 3. rész.
és akkor most ess neki még egyszer a mondatomnak: "a mátrix 2 750 millió környékén hozott világszerte, de sajnos a bukta miatt nem lett több és a mátrix 3 is visszaesett 500M alá."
Télleg bukta,
na, ennyit a következtetésrõl. gyõzköfdsz, utána kihozod buktának?
Szerintem winnie máskor nézz utánna mielõtt kommentelsz sületlenségeket...
szerintem te olvasd el mit írtam. 3 szám volt a lényeg. amiket te is megismételtél. (felejtsük már el, hogy BO-adatokkal engem ki lehet okttatni😊 tévhit.
szerintem valamit benéztél - én adatkat írtam le. az, hogy mihez mennyire kötõdsz az teljesen szubjektív. rajongásod tárgya dettó.
olvasd el még egyszer.-
Lássuk csak ezt a Mátrix "buktát".
nem írtam, hogy bukta. dekódolom. az elsõ rész kis filmnek készült, áprilisban jött ki (nulla hónap bevételt tekintve) és iszonyatosan nagyot robbant - 20M fölötti kezdését 6-7-szeresre duzzasztotta, az átlagos 3-szoros helyett. (27M-ra 171M)
a mátrix 2 ennek a sikernek köszönhetõen borzasztóan erõs számokkal nyitott - de a közönség utálta. 91M-ós kezdésre 281M jött, ami mutatja a közönség legjobb esetben is semleges reakcióját, alig 3szoros növekedés, 50-60%-os esések. (persze ebben szerepet játszott, hogy mindenki az elsõ héten akarta látni)
a bukás onnan egyértelmû (nem anyagi, csókolom, olyat nem írtam - a nézõk szemében történõ), hogy a mátrix 3 összesen hozott amrikában annyi bevételt, mint a 2. rész 5 nap alatt. a 48 milliós kezdés és a 139 milliós végeredmény is mutatja, hogy a 2. rész után mennyire nem érdekelte az embereket a 3. rész.
és akkor most ess neki még egyszer a mondatomnak: "a mátrix 2 750 millió környékén hozott világszerte, de sajnos a bukta miatt nem lett több és a mátrix 3 is visszaesett 500M alá."
Télleg bukta,
na, ennyit a következtetésrõl. gyõzköfdsz, utána kihozod buktának?
szerintem te olvasd el mit írtam. 3 szám volt a lényeg. amiket te is megismételtél. (felejtsük már el, hogy BO-adatokkal engem ki lehet okttatni😊 tévhit.
Winnie elõször szerintem nézz utánna, hogy mennyi az annyi, hülyeségeket szerintem nem kéne írni....
Lássuk csak ezt a Mátrix "buktát". Most csak a mozis bevételeket írom le, a tékás bevételekrõl nincsen adatom, és ez is világviszonylatban értendõ.
Tehát a bevételek így alakultak értelemszerûen 1-2-3:
$460,379,930 , $738,599,701 , $424,988,211 = $1,623,967,842. Télleg bukta, és ez csak a mozis bevétel, nincs benne se a tékás,se a videógammák , se a különbözõ pólók napszemüvegek, ruhák árai....
<#ejnye1>#ejnye1>
Lássuk csak ezt a Mátrix "buktát". Most csak a mozis bevételeket írom le, a tékás bevételekrõl nincsen adatom, és ez is világviszonylatban értendõ.
Tehát a bevételek így alakultak értelemszerûen 1-2-3:
$460,379,930 , $738,599,701 , $424,988,211 = $1,623,967,842. Télleg bukta, és ez csak a mozis bevétel, nincs benne se a tékás,se a videógammák , se a különbözõ pólók napszemüvegek, ruhák árai....
<#ejnye1>#ejnye1>
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
a mátrix? ne komolytalankodjunk... még félmilliót sem ért el, hiszen alapból senki nem számít akkora durranásra és a film késõbb dvd-n robbant jóval nagyobbat. a mátrix 2 750 millió környékén hozott világszerte, de sajnos a bukta miatt nem lett több és a mátrix 3 is visszaesett 500M alá.
ha a gyürük ura meg a titanic ennyit hozott akkor a Matrix mennyit??? azazért az sem semmi... nem?
Az elsõ része szvsz jobban megérdemelte volna ezt az összeget <#pias>#pias>
nem tom, en ehez az egy milliardhoz egy fityinget se raktam hozza. es valszeg a 3.hoz sem fogok...
Nagyon jók! Könyörgöm ne rontsák el az "utolsó" részt!<#eljen>#eljen>
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.