15
UEFA Bajnokok Ligája Fantasy manager játék
-
#15 na akkor remélem mostmár kiszemélyeskedted magad, akkor innentől ON. -
crosweez #14 A személyeskedésről csak annyit, hogy ha akarod én idézem a privát üzeneteidet, amit ugyen nekem "megtiltottál"! Egyébként nem is tudtam, hogy ennyi "barátod" van, jó pár üzenetett kaptam áldásos és persze igazságos tevékenységedről. Még ma reggel is úgy gondoltam, hogy indítok egy kis hadjáratott irányodba, de ezeket olvasva ... !
Egyébként megint hoztad a formádat, mert sem a focigurunak (elnézést srácok, ha tudom, hogy ezt csinálja veletek is inkább hagyom a csudába), sem pedig ennek a topicnak nem itt a helye. De te ezt úgy sem érted, hiszem azt sem tudod hogy mik ezek. -
#13 mostmár befejezheted a flémkeltésed és a személyeskedésed és elkezdhetsz a topikoddal foglalkozni, mert a fociguru is átkerült ide a játék topikba. -
Dexantreal #12 Picit kemény:P... -
crosweez #11 Csak a kérdésekre nem válaszoltál duce, de a ködösítés az nagyon megy. Szóval az igen ez miért is nem? Vagy te vagy a mindenható, bármit megtehetsz?
Te miért is írsz privátban adj egy címet, telcsit és megbeszéljük ezt a szánalams cseszegetést!!! Akár a szánalmas topicodba is írhatod. -
#10 :| -
#9 mostmár tényleg jó lenne, ha a topikoddal és témájával foglalkoznál és nem a flémkeltéssel.
OFF: még jó, hogy törlöm a flémkeltésed a Palermo topikból
-
crosweez #8 Esetleg a kérdésekre válaszoltál volna, vagy nincs is indok csak a hatalom szánalmas bizonygatása? Kitörlöd a hozzászólásaimat, minden indok nélkül átrakod a topicot amit nyitok és még én viselkedjek? Te ezt élvezed mégegyszer megkérdezem ha a fociguru ott van ez miért nem lehet ott, igeeen duce?
Akkor nyugodtan mehet nyíltan v. privátban, telefonszám és/vagy cím, nem ez az első eset amikor ezt csinálod.
-
#7 megpróbálnál viselkedni, és ha lehet akkor a flém sem kéne
köszönöm -
crosweez #6 Látom már megint unatkozól, de mégis mi igaz? Ha fociguru ott van, akkor ennek miért is kell itt lennie? Fogod és kiteszed, miért is? Ez ugye nem a te kis királyságod, hanem egy fórum ahol te kaptál némi hatalmacskát, amit sikerült jócskán félreértelmezned.
Vagy esetleg fogalmad sincs, hogy mi ez és merő tudatlanságból teszed mindezt?
Ugye tudod te jó ember, hogy csak olyat írj, vagy tegyél meg amit személyesen is beválalsz, mert különben súlytalanná válsz. De ha ilyen tökös gyerek vagy, akkor bármikor megbeszélhetünk egy találkozót, hogy ezt lerendezzük. Privátban küldesz egy tel. számot v. egy címet és kész. -
#5 így igaz, nem tudom, hogy miért ide nyitotta, amúgy meg jól jön az ingyenreklám -
#4 Szerintem jó helyen van itt!!!!A Fociguru topic is itt van!!! -
Grenzjager #3 ennek inkább a "játék" fórumon a helye a többi netes manager játék között -
#2 Mi a lényege a játéknak???Minden fordulóra össze kell állítani egy csapatot amit pontoznak az alapján hogy hogyan szerepelt a csapat??? -
crosweez #1 Elindul az UEFA Champions League fantasy játéka is, vagyis a hab a tortán.
http://en.uclfantasy.uefa.com/M/home.mc
A magyar liga neve: BL 2006
Code to join this league: 34114-6914
Aki már szerepel csapatával a hivatalos angol v spanyol ligában, annak szinte kötelező is, hiszen a két játék motorja megegyezik. Persze a választás lehetősége kiegészül néhány „egyéb” játékossal.
Gyertek minél többen, ha a regisztrálással valamilyen probléma adódna segítünk.
A regisztráció után küld majd egy üzenetet az általatok megadott e-mail címre és ezután lehet majd belépni.
A ligához való csatlakozáskor pedig csak a szám kódot kell begépelni, a liga nevét nem!
15 játékost kell, 100 millióból kiválasztani a csapatokba.