101
Ford Fusion témák minden téren.
  • DJ Bee18
    ez badarság, Dacia Logan például, bár ha te így tudod (nem merem megkérdőjelezni :)...
    Amúgymeg USA-ról, és az ottani Fusion-ról beszéltem
  • fifi
    ABS nélkül új autó nem helyezhető elvileg forgalomba...
  • fifi
    nemtom én autós cégnél dolgozom, nemrég voltam egy új kocsink bemutatóján, és kellett próbálnunk a "konkurenciát"...
    Biztos költséghatékony megoldás, meg a Fiestával egy súlycsoport, mégis más a vásárlóközönsége, de engem nem sikerült meggyőznie. Motorjában/1.4-et próbáltam hosszabb távon/nem villantott, de a belsejében felhasznált anyagok, továbbmegyek> pl a két nagy óra skálázása /:D/ számomra egyszerűen nevetséges...
    Én nem vennék ilyet, de pl a szomszéd nagyon meg van vele elégedve/szintén 1.4/... Meg egy másik komámnak ue. dízelben nagyon bevált...
    Én nem vennék ilyet...
  • DJ Bee18
    hagyjad, USA-ban a Fusion és a kategória ugyanúgy csak tömegcikk, mint nálunk a kisautók. Melyben alapból nincs ABS, meg hasonló igénytelenségek... Nálunk meg nagy pénzért árulnak ilyen ,,csodákat", ami ott 20 ezer dodókba kerül, ez a röhejes, és azok akik megveszik...
  • Sly06
    na azért örülök hogy hallok végre 1-2 pozitív dolgot is az "Eu"-s Fusion-al kapcsolatban is
  • DJ Bee18
    itt ebben a topicban senki nem mondta, hogy az eu-s hatalmas lenne, nem tudom mi bajod és miért hoztad fel. Egy jó, kisautók között tágasabb gép, ennyi.
  • Garfield
    Azért ezt most qrvára nem kellett volna, mivel ez minden, csak nem egérkamion. Láttál már egyáltalán ilyet belülről?
  • DJ Bee18
    Scorpiód van? Na arra ez szó szerint igaz... Hány éves őskori lelet?
  • DJ Bee18
    de paraszt vagy öreg...
  • Sly06
    őszintén gratulálok hogy iylen szép nagy autód van.De maradjunk abba hogy nekem jó ez a FOS is...
  • Sir Quno Jedi
    Miköze a pap családjának a FOS eu Fusion-hoz?! :DDD Egérkamionokkal Dunát lehet rekeszteni és minden gyártó azt próbálja bemesélni neked, hogy azok valójában MILYEN HATALMASAK is! Egy szart! Enyémnek a csomagtartójában elfér a többség... :D
  • Sly06
    Kinek a pap kinek a papné ...
  • Sir Quno Jedi
    Há ez meg egy nagy FOS!
  • Sly06
    na én spec az európai verzió miatt csináltam a témát...

• Met
    nekem inkább az tetszik ami az első kép jobb oldalán belóg a képbe :D
  • Sir Quno Jedi
    Tiszta mondeo+scorpio házasítás! :D Tetszik, de csak ha jó NAGY! Scorpio-ból nem szeretnék nagyon alább adni.
  • gordon 24
    A NASCAR-os ról lemaradtam de ez az igazi Fusion nem ez az európai fos taliga.:

• Sly06
    igen ezek is Fusionok
  • ChevyG work
  • Sly06
  • Sly06
    Akit érdekel a Ford Fusion,és van olyan élménye vagy tapasztalata amit szivesen megosztana,az itt megteheti..