101
Ford Fusion témák minden téren.
-
ez badarság, Dacia Logan például, bár ha te így tudod (nem merem megkérdőjelezni :)...
Amúgymeg USA-ról, és az ottani Fusion-ról beszéltem -
ABS nélkül új autó nem helyezhető elvileg forgalomba... -
nemtom én autós cégnél dolgozom, nemrég voltam egy új kocsink bemutatóján, és kellett próbálnunk a "konkurenciát"...
Biztos költséghatékony megoldás, meg a Fiestával egy súlycsoport, mégis más a vásárlóközönsége, de engem nem sikerült meggyőznie. Motorjában/1.4-et próbáltam hosszabb távon/nem villantott, de a belsejében felhasznált anyagok, továbbmegyek> pl a két nagy óra skálázása /:D/ számomra egyszerűen nevetséges...
Én nem vennék ilyet, de pl a szomszéd nagyon meg van vele elégedve/szintén 1.4/... Meg egy másik komámnak ue. dízelben nagyon bevált...
Én nem vennék ilyet...
-
hagyjad, USA-ban a Fusion és a kategória ugyanúgy csak tömegcikk, mint nálunk a kisautók. Melyben alapból nincs ABS, meg hasonló igénytelenségek... Nálunk meg nagy pénzért árulnak ilyen ,,csodákat", ami ott 20 ezer dodókba kerül, ez a röhejes, és azok akik megveszik... -
na azért örülök hogy hallok végre 1-2 pozitív dolgot is az "Eu"-s Fusion-al kapcsolatban is
-
itt ebben a topicban senki nem mondta, hogy az eu-s hatalmas lenne, nem tudom mi bajod és miért hoztad fel. Egy jó, kisautók között tágasabb gép, ennyi. -
Garfield #15 Azért ezt most qrvára nem kellett volna, mivel ez minden, csak nem egérkamion. Láttál már egyáltalán ilyet belülről? -
Scorpiód van? Na arra ez szó szerint igaz... Hány éves őskori lelet? -
de paraszt vagy öreg... -
őszintén gratulálok hogy iylen szép nagy autód van.De maradjunk abba hogy nekem jó ez a FOS is... -
Miköze a pap családjának a FOS eu Fusion-hoz?! :DDD Egérkamionokkal Dunát lehet rekeszteni és minden gyártó azt próbálja bemesélni neked, hogy azok valójában MILYEN HATALMASAK is! Egy szart! Enyémnek a csomagtartójában elfér a többség... :D -
Kinek a pap kinek a papné ... -
Há ez meg egy nagy FOS! -
na én spec az európai verzió miatt csináltam a témát... 
-
nekem inkább az tetszik ami az első kép jobb oldalán belóg a képbe :D -
Tiszta mondeo+scorpio házasítás! :D Tetszik, de csak ha jó NAGY! Scorpio-ból nem szeretnék nagyon alább adni. -
A NASCAR-os ról lemaradtam de ez az igazi Fusion nem ez az európai fos taliga.:
-
igen ezek is Fusionok 
-
-
-
Akit érdekel a Ford Fusion,és van olyan élménye vagy tapasztalata amit szivesen megosztana,az itt megteheti..