10
már a feltelepítés sem megy ...
-
#10 http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=egerek&hol=topic -
#9 hát ennek igazán örülök -
izb #8 a lényeg hogy minden ok.... -
#7 lehet, de az első ilyen rádiós eszközöm, és eszembe sem jutott, hogy kapcsolót keresgéljek, mivel az adó is és a vevő is üzemelt (legalábbis világítottak a ledek)... Különben sem vagyok nagy számítógép mágus. -
izb #6 na ennek örülök:)bár ez olyan banális hiba.... -
#5 hát őőőőő... ps2-es :D azért kösz, de schwarz megoldotta a problémám, az ő válasza volt a megoldás a problémámra. -
izb #4 szerintem meg biosban kapcsold be, hogy a usb eszközöket automatice ismerje fel. -
#3 elem?
:P -
#2 ez rádiós ugye? kell legyen rajta connect gomb, meg a vevőn is, bár ha ez csak egér bill nélkül akkor nembiztos...
ha van rajta ilyen gomb akkor általában előbb a vevőn kell megnyomni utána az egéren, és akkor összekapcsolódnak, és használható. ezt elvileg csak egyszer kell eljátszani. -
#1 Üdv!
Nemrég vettem egy Soyntec freedom 100-as egeret (mellékelt kiskép). Csatlakoztattam a géphez, bedugtam, gép bekapcs, behelyeztem a mellékelt floppy lemezt. Az egeret nem ismerte fel, így billel, feltettem a drivert, majd újraindítottam a gépet. Erre már bootoláskor kiír egy hibaüzenetet. Amint visszakötöttem a régi egerem, normálisan bootolt.
Sajna a leírás még csak nem is angol, egy mukkot nem értek belőle. Az egérben benne van az elem. Mi lehet a gond?