10
már a feltelepítés sem megy ...
  • Pheel
    http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=egerek&hol=topic
  • Schwarz
    hát ennek igazán örülök
  • izb
    a lényeg hogy minden ok....
  • gumikacsa
    lehet, de az első ilyen rádiós eszközöm, és eszembe sem jutott, hogy kapcsolót keresgéljek, mivel az adó is és a vevő is üzemelt (legalábbis világítottak a ledek)... Különben sem vagyok nagy számítógép mágus.
  • izb
    na ennek örülök:)bár ez olyan banális hiba....
  • gumikacsa
    hát őőőőő... ps2-es :D azért kösz, de schwarz megoldotta a problémám, az ő válasza volt a megoldás a problémámra.
  • izb
    szerintem meg biosban kapcsold be, hogy a usb eszközöket automatice ismerje fel.
  • NeoMaN
    elem?
    :P
  • Schwarz
    ez rádiós ugye? kell legyen rajta connect gomb, meg a vevőn is, bár ha ez csak egér bill nélkül akkor nembiztos...
    ha van rajta ilyen gomb akkor általában előbb a vevőn kell megnyomni utána az egéren, és akkor összekapcsolódnak, és használható. ezt elvileg csak egyszer kell eljátszani.
  • gumikacsa
    Üdv!

Nemrég vettem egy Soyntec freedom 100-as egeret (mellékelt kiskép). Csatlakoztattam a géphez, bedugtam, gép bekapcs, behelyeztem a mellékelt floppy lemezt. Az egeret nem ismerte fel, így billel, feltettem a drivert, majd újraindítottam a gépet. Erre már bootoláskor kiír egy hibaüzenetet. Amint visszakötöttem a régi egerem, normálisan bootolt.

Sajna a leírás még csak nem is angol, egy mukkot nem értek belőle. Az egérben benne van az elem. Mi lehet a gond?