Microsoft szakemberrel erősít a Mozilla

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes ez a hír.
Egyrészt beigazolódni látszik az a régi mondás, hogy az ismert sebezhetõségek és támadások száma inkább az elterjedtségtõl függ, és kevésbbé a fejlesztési stratégiától.
Másrészt, az MS-tõl hoznak biztonsági szakembert? Akkor lehet, hogy mégsem olyan szörnyen bénák az MS szakemberei?

"És ha a mozillának ahoz hogy winfoson is fusson normálisan win-es szakember kell"

A cikkben arról is írnak, hog a csaj a biztonsággal foglalkozott, és ezt fogja tenni a Mozillánál is.
Tehát nem a kompatibilitáson fog dolgozni.

American Mcgee? te nem röhögnéd el magad ha ismeretlenül bemutatkozna... Hello i'm American... ráadásul amcsi...
te mekkora segg vagy. szinte minden IT hírportálon olvasható, még a külföldieken is, de kétlem, hogy olyanokat olvasol, nyelvtudás hiányában.

Jah télleg, ha a Blikk, a Kacsa, a Story is azt írja akkor úgy van 😊

Baromi ronda ez az új dizájn!

Miért ne lenne az, ha más újságok is azt írták? 😊

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

ezt a kacsát!

Tényleg beszarás milyen Blikk lett ez az SG!

méghogy Window a keresztneve... talán valami hihetõbbet...

Baromi ronda ez az új dizájn!

Elég érdekes hogy a Web ha jól tudom egységes kellene hogy legyen, de a böngészõk nem teljesen kompatibilisek a honlapokkal. És ha a mozillának ahoz hogy winfoson is fusson normálisan win-es szakember kell, akkor hol itt az egységes szabvány?

Egyébként nállam opera és firefox megy, és IE blokkolva, fõleg hogy ha valamit bekap, símán tudom törölni, és felrakni újra) IE-t hol tudom törölni?
Cactus
Engem speciel nem érdekel a biztonsági rés, ha gyorsabb a böngészõm mint az IE. A többlapos böngészésrõl nem is beszélve...

\"There is no respawn or load game in real life!\"

craesh
ez mélyen tükrözi a hozzáértésedet...

meg paradoxon is... ha valamiért reklámozták az ff-t, az a biztonságossága, erre "erõsít" a biztonsági téren gyengébb böngészõ szakemberével... röhej!!!!

Érdekes egy Oximoron helyzet ez tény😊

Elnézést a Sorokért:)

Lenny
Biztos hogy egy Windows fejlesztõvel kell erõsíteni? <#nyes> (Nem hagyhattam ki! 😄 )

R Ö R G E

heheheheheheheheheheheh
Még ilyet ilyet??? 😄 ;D =D <#nyes><#vigyor5><#hehe><#nevetes1><#vigyor>

Nem hiszem el!!!
Valakit Ablaknak hívjanak???
És az Ablakok op. rendszert fejlesztette????
Na ne már...😊 😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

noss
Windows Snyder
hihi 😊

________ `_~_\" noss