16
  • BiroAndras
    Érdekes ez a hír.
    Egyrészt beigazolódni látszik az a régi mondás, hogy az ismert sebezhetőségek és támadások száma inkább az elterjedtségtől függ, és kevésbbé a fejlesztési stratégiától.
    Másrészt, az MS-től hoznak biztonsági szakembert? Akkor lehet, hogy mégsem olyan szörnyen bénák az MS szakemberei?
  • BiroAndras
    "És ha a mozillának ahoz hogy winfoson is fusson normálisan win-es szakember kell"

A cikkben arról is írnak, hog a csaj a biztonsággal foglalkozott, és ezt fogja tenni a Mozillánál is.
    Tehát nem a kompatibilitáson fog dolgozni.
  • Szefmester
    American Mcgee? te nem röhögnéd el magad ha ismeretlenül bemutatkozna... Hello i'm American... ráadásul amcsi...
  • kbupdate
    te mekkora segg vagy. szinte minden IT hírportálon olvasható, még a külföldieken is, de kétlem, hogy olyanokat olvasol, nyelvtudás hiányában.
  • Godefroy
    Jah télleg, ha a Blikk, a Kacsa, a Story is azt írja akkor úgy van :)
  • Drawain
    Miért ne lenne az, ha más újságok is azt írták? :)
  • Godefroy
    ezt a kacsát!

Tényleg beszarás milyen Blikk lett ez az SG!

méghogy Window a keresztneve... talán valami hihetőbbet...
  • sathinel
    Elég érdekes hogy a Web ha jól tudom egységes kellene hogy legyen, de a böngészők nem teljesen kompatibilisek a honlapokkal. És ha a mozillának ahoz hogy winfoson is fusson normálisan win-es szakember kell, akkor hol itt az egységes szabvány?

Egyébként nállam opera és firefox megy, és IE blokkolva, főleg hogy ha valamit bekap, símán tudom törölni, és felrakni újra) IE-t hol tudom törölni?
  • Cactus
    Engem speciel nem érdekel a biztonsági rés, ha gyorsabb a böngészőm mint az IE. A többlapos böngészésről nem is beszélve...
  • craesh
    ez mélyen tükrözi a hozzáértésedet...

• drwho
    meg paradoxon is... ha valamiért reklámozták az ff-t, az a biztonságossága, erre "erősít" a biztonsági téren gyengébb böngésző szakemberével... röhej!!!!
  • Fenjoy
    Érdekes egy Oximoron helyzet ez tény:)
  • Lenny
    Biztos hogy egy Windows fejlesztővel kell erősíteni? (Nem hagyhattam ki! :D )
  • Petys
    heheheheheheheheheheheh
    Még ilyet ilyet??? :D ;D =D
  • HUmanEmber41st
    Nem hiszem el!!!
    Valakit Ablaknak hívjanak???
    És az Ablakok op. rendszert fejlesztette????
    Na ne már...:) :)
  • noss
    Windows Snyder
    hihi :)