5
-
#5 1. Baromira nagy!
2. Ha a scart csatlakozón kommunikál a tv-vel, akkor meg van lőve az egész, mert ezek szerint csak AV üzemmódban használható (bár ott sem értem, teljesen, hogy hogy) és a csatornaváltásra megy egyebekre nem igazán. Szerintem elirhattak valamit, mert sokkal inkább tűnik ésszerűnek egy univerzális távirányító, ahol beállíthatom a TV típusát, és csak az extrafunkciók működnek más módon.
3. Eszerint minden gombnyomásra telefonál, csinálja a telefonszámlát és nem hagyja a házastársat trécselni a barátjával/barátnőjével. Mindez a mai Kábelnetes és ADSL internetkommunikációk mellett.
Agyrém, húsz év technikai lemaradásával dicsekszenek? -
#4 Ez már csak erölködés!
10 évvel ezelött még csak volt ennek valami értelme, de manapság ugyan ezt a weboldalon levő infók alapján, meg sms-ezéssel ugyan úgy meg tudja csinálni az ember.
Különben is manapság jobbára már csak a nagyik néznek tv-t. azoknak pedig még ez is bonyis.
Az interaktív "tv", nálam ott ketzdődik, amikor monnyuk RtCW:ET-ban szétlövöm valakinek távcsövessel a fejét.
Nem tellik bele 5 év és a játékok szinte megkülönböztethetetlen grafikával fognak rendelkezni, valós fizikai és egyéb környezettel.
Ha valakinek végre eszébe jut hogy egy ilyet ráhúzzon a web-re is, akkor már tiszta mátriksz lesz az egész.
Erre jönnek erre ezzel a "forradalmi" távirányítóval.
LOL -
HUmanEmber41st #3 Még jó, h évek óta már nem nézek TVt:)
Interaktivitásnak jó a PC is :) -
#2 És egyik csatornáról átkapcsolni vele a reklám alatt lehet, vagy csak sms beküldésre, meg lcd kijelzésre jó? -
#1 Igen és a pénzé !
Legyen millimos a kereskedelmi TV !
240 ft plusz áfa megválaszolt kérdésenként, most Valóvilág Start csomagban akciós, tessék csak tessék. Ezt szivást én inkább kihagyom.