87
Volvo kamionokrol!
-
oszt még mosdó :DDDDDDDDDDDDDDDDdadfasdadada -
mennymáá :Oooooooooooooo lol :D ez ien jó? : D -
Ez nem tul jó..
-
ott van az ágy mejd megprobálok más szériábol is szerezni...pl.: FH16 -
volt munkahelyemen rengeteg kamion volt, majd előkerítem a képeket és teszek be valamelyik nap... -
-
-
vki mutasson má egy fülkét ahol látni az ágyat meg ahol pihiznek meg iesmi :D -
-
1200liter :S leszív 5 kamion egy kutat :D bár láttam már olyat hogy külön nagyobb nyomású tankoló izéjük van nekik :) -
300-600-800
van olyan ivócimborám aki 1200 lityis tripla-tankkal jár, de sztem ennél is van nagyobb... -
Tank méretéről szó sincs :) -
katt. itt válaszd ki a kamiont és megtudsz rola mindent -
A Volvo FH16 ideális választás nehéz rakományok hosszútávú szállítására. Az erős 16-literes motornak köszönhetően magas átlagsebesség érhető el.
Két erős, 16-literes motor 580 vagy 660 lóerővel.
Három kényelmes fülke.
Rendelésre készült alvázváltozatok széles skálája a hosszú és gazdaságos szállításhoz.
-
Basszátok meg nyögjetek már be egy számot mert egyre jobban böki a csörömet hogy hány literes tankja van egy ilyen csodajárműnek :D -
de te sem sofőr vagy ugye? -
Csocso a daffos #31 Csak hogy tisztázzunk egy két dolgot.A kamionok sebessége le van korlátozva 85-re.De ál6talában 89-90 körül azért mennek.Persze lejtön lefelé megtudsz vele gurulni föleg ha 40 tonna öszgördülöbe mész.Ha oldod a sebesség korlátozot akkor annyival mész amennyivel nem szégyelsz.140-150 körül is akár.
Tankkészlet cégtöl függö van akinek csak 600-as van de már vannak olyan kocsik amiken 1500 literes tankészlet van.
Fogyasztás 29-32 liter között alakul attol függ milyen nagy a söför lába. -
Jesszusom, te eléggé hadilábon állsz ezekkel a számokkal -
De a 150-ven az ki ütve annyi. Ha a volvót nézed amit irtam az leejtőbe max 120 és ennyi. -
De utánfutó nélkül haladnak azé :D -
ez elég szép,kevesebbet gondoltam.90-150ig,akkor szépen repeszt.én kevesebbet gondoltam,mert nagyon nagy súlyokról beszélünk.. -
Miért mi a bajod a 120 literes tankal? :D bár most hogy gondolkozok egy kis kamionos itt az utcánkba napi 100 litert tankol szal akkor lehet vagy 300 liter a tankja :D hanem több -
Ez igaz.. Nem is kell többet menniük igy is veszélyesek. Persze szeretem ezeket a dögöket. -
egy opel omegának 70literes a tankja... -
120 az egy kicsit kevés :c -
De nem is arra való ,hogy szágúldozzanak. Meg nem is baj... -
VT880 FOREVA'!! -
Csocso a daffos #20 Te a kamionokrol beszélsz mert akkor egy kicsit el vagy tévedve. -
Hát a súly meg a sebesség mértetét tudni kéne és meg kéne kéredzni egy fizikust aki kiszámolná :D -
Tegnap beszéltem egy Wabererses mukival a makett miatt. Ő azt mondta 90-nél leszabályozza a Computer az ővét az pont egy volvo fh12-es volt. Azt mondta hogy leejtőn felmegy 120 km/h környékére max.
Viszont vezettet ez a faszi egy Scaniát ami kivolt ütve és az 140-et tudott szóval egyik sem egy rakéta. -
ugye ? :D mindíg leskelődtem ,de nem láttam mi van ott :D
amúgy meg hja... 190kmh...,de ott mien fékút van D:::::::::::: nem kevés. -
Apropo v16-os motornál engem a fogyasztás érdekelne jobban a tank olyan 120literes lehet mekkora távot tud vajon megtenni full rakománnyal? :S -
Az hogy egy kamion 500 lóerős abból egy matőr nem fogja azt mondani hogy a f1-es autok v8-as motoral mennek 270-et akkor a kamion 450-el repeszt óránként! Egy forma-1 es autó 300 kiló míg egy kamion üres álapotban 3 tonnáról indul megrakodva meg 5-8 tonna szal az óra szerint mehet kiló 90-et de az utazótempója olyan kiló 30 de 150-nél már 5.be pörög ot is a motor rendesen sz.tem. Amugy engem is érdekelne az alvó fülke a bárszekrény a pezsgőfürdő amit oda betuszkolnak egy ilyen 10 csillagos volvóba :D -
Imádom most fogok épiteni ebből:
Egy ilyet:
-
ok figy mutassá má nekem olyan képt mint a műszerfalas csak pont az ellenkező irányból :) Soseláttam mi van ott -.- tudom ágy meg cöcöcöcö de na plz muti -
öö a sportkocsikat sem mkövetem,szóval kb. mennyivel :D azt tom,hogy ezek szép nagy adatok,főleg a 16 liter. -
Persze
-
Csá!
Nagyon jó a volvo kamion!!
Majd rakok ide képeket persze ha lehet! -
16-literes motor 580 vagy 660 lóerővel. ez a Volvo Fh16 os ebből már remélem tudod menyivel tud menni
-
engem nem érdekelnek a kamionaok,de egyet mégis kérdeznék tőled,mert gondolom te vágod a témát és nincs kedvem utánna keresni....
menyivel szakít manapság egy kamion,mondjuk jól megpakolva?
tényleg csak ennyi érdekel,ezt sem tom,hogy miért :D csak láttam,hogy nyitottasd és gondolom megkérdezem :D