3544

Forgotten Hope mod hivatalos honlapja
A Forgotten Hope 2 egy második világháborús modja a méltán népszerű Battlefield 2 játéknak.
* Legújabb verzió: Forgotten Hope 2.57 *
Kétféleképpen lehet letölteni a modot.
1, FH2 Launcher Setup letöltése: ez az automatikus telepítés.
2, A 2 részből álló installer letöltése és telepítése manuálisan, offline.
A Forgotten Hope 2 elindításához szükséges telepíteni a BF2 1.41 és 1.5-ös patcheket.
* BF2 1.41 patch *
* BF2 1.5 patch *
Forgotten Hope 2 publik szerverek:
* Gametracker (Katt ide.) *
* Forgotten Hope 2 Standalone *
-
nekem ez elég büdös, ahogy itt kifelé istenítik a másik mod készítőit, egymás háta mögött meg biztos irigykednek. -
56 -
Nagydög #55 Nem beszelunk WOWul. -
imba a banner :) -
Nagydög #53 Temanak javasolnek egy imara kulcsolt kezben szorongatott doboz Cavingtont.
-
nna ki viszi el az 500.-at? :D -
márcsak 450 hsz:) -
lol, ez kurva jó :D -
perpillanat a poe2-őt tolják :) -
hát ahogy kész lesz -
de most ez mikorra várható? semmit se írnak róla. -
mindenféleképpen akarok rajzolni vagy festeni egy bannert ,majd elkezdem nemsokára -
Zsír ez a banner, mondjuk egy kicsit olyan érzésem van mintha egy művészettörténet topikba jöttem volna :D -
Nah akkor találjunk ki valami témábavágó flémet amivel elérjük az 500-at:D -
TS Zolly #43 Persze, mert csak egy ujreg vagy :P :D -
amúgy ez a banner csak átmeneti, amíg nemrajzolsz egy egyénit ide is, mint 42 totyikba...ez az alap a házigizdasághoz :) -
FLECK #41 Ja bocs, mikor én ezt utoljára olvastam még nem volt ez, hogy 500hsz kell. -
persze ezt én is csak ma tudtam meg:) -
A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
legalább 500 hozzászólás legyen a témában
a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Tehát még nemtok. -
csitmá', próbálok nemtúl feltűnően szpemmelni, ha nemvennéd észre :D
meg amúgy is, azért feltételezhetjük azt, hogy nemcsak ősbfes kötsögök érdeklődnek a totyikban a mod iránt, nekik meg nembiztos hogy teljesen hasztalan :) -
Köszönöm a bannert! -
sztem ezt mindenki ismeri :D -
[URL=http://forgottenhope.bf1942files.com/index.php]"HIVATALOS" OLDAL[/URL]
ha valaki még nem ismerné... -
FLECK #34 Igazad van. -
nem emléxem rá, hogy téged kérdezett volna valaki! -
FLECK #32 HAllod KLegény, kérj házigazda jogot. -
neaggódj ahogy az ősbéefes kötsögök ideözönlenek pillanatok alatt megelsz az az ötszáz :-) -
haxoror #30 +fav -
valóban ,500hsztől még távol vagyunk :(
a bannerba megkérhretlek hogy berakod a #22 képet -
moderálási elveket elolvastad? -
A képek alapján jó lesz:) -
Ja, bemutatja mit várhat az ember igazán és legalább igazi művészi alkotás :) -
erről a képről elisfeledkeztem már ,pedig megvan nekem is
valóban ez a legfrankóbb! -
Temporal Vortex #24 Jaja, magyar nevű botokkal nyomtak annó ;) -
énis! 

nagyonjóleszez, én tudom

-