3544

Forgotten Hope mod hivatalos honlapja
A Forgotten Hope 2 egy második világháborús modja a méltán népszerű Battlefield 2 játéknak.
* Legújabb verzió: Forgotten Hope 2.57 *
Kétféleképpen lehet letölteni a modot.
1, FH2 Launcher Setup letöltése: ez az automatikus telepítés.
2, A 2 részből álló installer letöltése és telepítése manuálisan, offline.
A Forgotten Hope 2 elindításához szükséges telepíteni a BF2 1.41 és 1.5-ös patcheket.
* BF2 1.41 patch *
* BF2 1.5 patch *
Forgotten Hope 2 publik szerverek:
* Gametracker (Katt ide.) *
* Forgotten Hope 2 Standalone *
-
TS Zolly #97 Figyu legény! -
TS Zolly #96 Jó. Gyere. -
Rafia #95 remélem, hogy az ArmA nem ilyen lesz, vagy legalább moddolható.
Az ugrálások azért idegesítenek, mert nehezebb eltalálni a fickót. Ha nem érné meg nekik, nem csinálnák. Sajnos minél "profibb" az illető, annál többet vergődik, vagyis kifizetődő a dolog.
Ha realisztikus, akkor 1-2 mp, mire hasravágja magát. Az OFP-ben pl. az animok nagyon jók, az AT soldier pl. élethű volt.
Amúgy mióta több wargamet játszok, rájöttem, hogy semmi értelme realizmust keresni az FPS-ekben. Amitől alapvetően más az egész, hogy nincs suppression. Tehát távoli géppuskatűzzel nem lehet megfektetni egy squadot, mert mindenki le*ja a virtuális életét, majd spawnol újra. Így pedig teljesen más taktika kell.
Mondjuk erre jó a hosszabb spawn idő. A reality modban állítólag minden spawn 1 mp-cel hosszabb, mint az előző. Asszem megyek is és megnézem. A #100-ra majd beugrom.
-
TS Zolly #94 Mint pl poe2. Ott nincs miért ugrabugrálni. -
azért ha a páncélosok sebzését nézzük, akkor ofpnek is vanmég mit fejlődnie, ottis életereje van még a tankoknak :)
hitpoint sebzéssel, meg ha fejlövés azonnal halál, testlövésből meg 2-3, akkor azért nemáll olyan messze az ofp félétől...
ugrabugra tényleg a legundorítóbb bfben, de normális fegyversebzésekkel abszolút nincs semmi értelme... -
Rafia #92 hát az ArmA-s topicban már megbeszéltük :)
látótávolság a legkomolyabb gond valóban. Lepattanó lövedékekről nem tudok, talán a BF2-ben már lehetséges. A találati szög függvényében (cos) módosult a sebzés nagysága, ennyi volt csak, nem? Állítólag a POE-ban már megy a lepattanós dolog.
A hitpoint alapú sebzés is arcade, nagyon nehéz így bármit is szimulálni.
Na meg a bunnyhopping-dolphindiving gyalázat, amit csak azért sem szednek ki.
Számomra a bf mindig is ilyen ereszd el a hajam jellegű "fast paced" eksön gém. Néha ez sem rossz. De az igazi az OFP széria. Az realizmusra van tervezve, amit ha megfeszülsz sem tudsz a bf-be belemoddolni. De néhányan azért próbálkoznak. -
FLECK #91 A 90is ték csak nem annyira jó, mint egy 1000es ték, vagy 10000es :) -
#90 -
akkó mennyi?
-
hát bazdmeg matekból van mit javítanod :D
83+7 az kurváa nem 100 :DD -
miért ne lenne?
talán a látótávolság az egyedüli komolyabb hátránya...
persze leszakadó testrészek se nagyon lesznek benne, meg azért a tank sebzésnél is komoly korlátok vannak (ugye megmarad ez az idióta életerő rendszer, de pl fh1ben is volt már, hogy lepattant a lövedék, ha rossz szögben találta el a páncélt) -
HUmanHunter #86 valamit félreolvastál -
5? -
6...... -
Már csak 7 db
-
MIndjárt ték van :) 100-nál van valami juti ????? -
HUmanHunter #81 ja http://tdp.de.ms/ ezaz oldaluk ha érdekel vkit ^^ -
HUmanHunter #80 TDP szokott ien bajnokságokat indítani majdnem minden hónapban, de ott kupát kapsz ha első 5? ben vagy ha pedig első 20 ban akkor érmet. de ott nagyon kockának kell lenni:D kb dél ben elkezdődik az Event és hajnalig tart:D én eddig 1 eventen voltam ott 16. lettem azt kaptam 1 érmet.^^
-
FLECK #79 Reméljük jó lesz :) -
Rafia #78 Azok tournament siteok voltak, aktív közösséggel, ma is futnak. A rang ott tényleg ért valamit, ugyanis nem automatikusan adta egy algoritmus, hanem élő ember adta, ha valamivel kiérdemelted :)
http://forgottenhonor.com/
Itt a skacok abszolút nem őrjöngenek az FH2-ért, boldogan elvannak FH1-el is.
-
jaja -
Rafia #76 Jön talán az xww2 is, ami még inkább a realizmusra helyezi a hangsúlyt. (Már ha ennek van értelme a bf2 engine alatt, ugye).
http://www.xww2.com/ -
most ez a BF2höz készülő WWIIes mod? -
FH2 topik a top 10-ben :D -
nincs, poe2 is így volt, aztmondták, "majd ha kész lesz", erre megjelenés előtt 2 héttel mondták, hogy most zárt bétateszt van, utánna meg megjelent :) -
de gáz... amúgy király a logód, nagyon állat!
-
FLECK #71 Már fé napja írják hogy nincs hír... -
sztem már egy éve fejlesztik az FH2-t. nincs semmi hír hogy mikorra lesz kipróbálható verzió? -
nincs sajna...wwIIes bf2 mod vetélytárs egyedül a battlegroup2 lesz, ami - ha a 42es tapasztalatokból indulunk ki - kissé árkádabb tálalást nyújt majd -
private ranked sztem biztos...
de már az fh1 hez is voltak ilyen kampány szerverek, ahol egy egész hadjáratot játszottak végig, saját rangrendszerrel, már 42 alatt -
Mint az avatar is mutatja én szeretem a WW II-es modokat és egyebeket
-
Itt egy HSZ ! Eggyel kevesebb kell. Aztán sok sikert !
Ui. : Lesz belőle ranked szerver?
-
FH2-t mikor tolhatunk? van más wwii mod a bf2höz esetleg ami már kijött? -
Figyelj!
A PoE készítői közül vannak olyanok akik az FH-ban voltak régen. Pl D_Fast.
Sőt D_Fast segített a FH2 készítésében is, szal haverok, szal semmi extra nincs ebben. -
Hat fasztuggya , en nem hiszek abban, hogy valaki dicseri a masik munkajat mikozben o is ugyanazzal foglalkozik es nincs benne semmi irigyseg, hogy annak milyen jol sikerult. Keves kivetel van persze.
Na mindegy lenyeg, hogy legyen kesz a mod meg iden.
-
Nem értem mire irigykednének hiszem az egyik még meg sem jelent... -
ha irigykednének ,nem foglalkoznának velük -
Rafia #60 Szerintem is savanyú a szőlő egy kicsit, bár állítólag híresen jóban van a 2 csapat. -
? -
Már miért irigykednének?