Forgotten Hope 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoR Zolly
Ki nem .. ? He?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\"

V43 1105
Muszáj flamelni? :>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

banborg
mentem sörözni picsák!

CoR Zolly
25 másodpercet siet itt a vissza számláló.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\"

CoR Zolly
Mi lehet a rar pass?
Szerintem : ]-=vivatkiskocsogkor=-[

CoR Zolly
De már megy az oldal.😊

CoR Zolly
Még 47 perc. 😞

CoR Zolly
Még mindig Bandwidth Limit Exceeded 😞

CoR Zolly
PUNCI

banborg

CoR Zolly
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

Ja. 😞

ennyi hsz semmi kód? nem lesz ez így jó gyerekek<#boxer>

[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-

hát nem lesz kódunk, mer megdöglött a serverük a túltelítettségtõl. <#hehe>

CoR Zolly
Fél köcsög??? Mivagyok én? Fél ember b3?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

7 kor jelentik be a kódot nem 8 kor !

CoR Zolly
Amúgy ratyik a kod itt van már

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

CoR Zolly
Szerinted hányszor lehet ezt eljátszani he?

DummyBoy
Máncsak kétésfél óra ...

Szóval este még átugrok a szomszédba serezni, felhúzok egy szintnyi mûhelyt, aztán ha hazaérek és nem lesz kód, akkor qrva mérges leszek!!! <#zavart2>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

joebacsi
hasznos cucc az köszi (mostkezdtem tõteni, nemröhög! 😊), a zólit meg szard le, õ egyszerûen annyira köcsög, hogy még a köcsögségét is tagadja 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
KÓD!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
punci

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

banborg
egyelõre semmien cucc-sincs fent a gépemen amivel rar-t kitudnék csomizni<#idiota>

McKenny
Nekem jó

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Wreck86
nembaj azért ennyit megért😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Hát ez nem nyert...

haversvábbogár
nem azírt de itten lesz a kúd <#violent>#1385

Wreck86
kód a honlapjukról már elérhetõ:

fhope2-bf2_modification.1.0

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

banborg
jaja kell

Igen,szükséges hozzá

V43 1105
Sziasztok!

Most találtam meg ezt a topicot, nagyon tetszik a mod! Kérdésem.. Battlefield 2 alapjáték szükséges hozzá ? 😮

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Solid Snake
Beszivtam vazz <#mf2><#eplus2>
szatyorova
Akkó' aggyá' kódt. :-)

banborg
pesze

szatyorova
Leszedted má' ratyi?

banborg
csak annyi hogy puttó a zolly

szatyorova
Mivan? Nemvágom...

CoR Zolly
Erzsi nélkül is megvan a kód. Valahogy kiszivárgott. De csak este teszik igy is közzé hivatalosan. Már sokan tojják. De aki kiakarja várni az estét, az ne olvassa el:
erre rááábasztááál kis köcsög hehehehehe

banborg
flém

szatyorova
Hogy kinek-mi hasztalan, azt sztem nem te fogod eldönteni.
Egyem az érzékeny lelkedet...

Noob: fáktudja. :-) Running ott a góré, vagy ki.
De nekem nyóc hova megyünk, mehetünk rdh-ra is.

DummyBoy
Szivesen TS-nék meg onlánynék, de jelenleg max GPRS-es tudok, szóval nem biztos, hogy jó lenne 😊

De már alig várom hogy legyen normális netem otthon ... FH2-t vártam mint a messiást, addig szinglizek 😊

jah és ha ide akarsz tartozni akkor te is az leszel 😄DD 😉

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

újj gép óta nincsmeg más csak az rdha ts-e 😞 szal lökjetek privátba egy ip cimmet vagymiaszöszi

TempVor: nefoglalkozz velük mee<#kocsog>ök 😄DDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Az általam küldött link nem ugyanaz, mint ami korábban volt. Így sokak számára talán nem hasztalan, ellentétben a te hsz.-eiddel. <#szomoru2>

alias Darken

szatyorova
Mittomén. Hun ts? Vagy mondjatok valamit, oszt odamegyek.

meljik ts?? aggyatok infót róla .. igaz csak késõbb gyüvök de jobb ksõbb mint mékkésõbb 😄

szatyorova
Helyes, majd csapassunk egy szerveren. TS?

szatyorova
Nálunk nem tudsz okosabb lenni. <#mf1>

DummyBoy
Jaja!!

Embörök!!! Elmodnom az esti programomat ... szóval 6-kor befejezem a melót, hazamegyek, közbe beugrok a teccsóba seré, hazaérek, elviszem a kikkutyát sétálni, (közben valamelyik mélyen tisztel komjunintitag leóvassa az unlokk kódot okosan és beírja ide), utánna letusolok, kicsomagolom az FH2-t az itt olvasott kóddal és csapatom ...

Különbe pofo! <#zavart2><#hehe><#idiota>

banborg

Hol, mi? Nem látom 😊 Mind1. Gondoltam megosztom. Nem vettem észre, hogy már volt.

alias Darken

banborg
nemleugat!<#ejnye1>