Forgotten Hope 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A DC1-es heliirányítást visszasírom... =(
Viszont nagyon eltaláltak a halálsikolyok. Az FH2ben nem is nagyon vannak.
A slussz poén, hogy végre a harckocsival át lehet menni a kerítéseken. Bár a legkisebb fa még mindig komoly problémát okoz. =)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
poe2-õt pedig épp a normálisabb sebzés miatt említettem, hogy érdemes kipróbálni (kvázi a DC szerepét tölti be bf2 alatt)
frontline-battlegroup pedig sajnos elég felejtõs lett, legalábbis fh2-höz képest mindenképp
az pedig egyértelmû, hogy az alapgammáknak nem sok köze van egyik verzióban sem a realitáshoz, különösképpen a sebzésrendszert figyelembevéve 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A Bf1942 sem tetszett a kicsi sebzés, worms szerû ágyú ballisztika miatt.
Az FH1/DC/Battlegroup42-vel már játék.
Viszont a BF2 ha lehet még szarabb mint az 1942. Egész mp5 tár közvetlenül az ellenfél testébe és talán megfekszik? Ennyire nem lehet valakin testpáncél. Pisztollyal 3-4 fejlövés közelrõl haargh.
Viszont az FH2vel nekem csak annyi a bajom, hogy hiányoznak a hadszinterek Normandiától-Moszkváig. Meg az, hogy a repülés kicsit nehézkesebb lett.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ugyanúgy lenézik a BF2-t mint az OFP fanok az összes Battlefieldet.
ma gém?!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
néha én is tolok egy kis fh1et a dogfight meg a tengeri csaták miatt (elõbbi valahogy nem lett az igazi a 2ben, utóbbi meg ugye egyáltalán nincs), de a gyalogos és a páncélos harc sokkal jobb, hangulatosabb lett fh2ben
(igaz bf nálam legutóbb nyár elején futott, de ennek nem a játék az oka 😊)
Ez az FH2 is még csak elmegy, de megnézném multiban is, hogy minden rendben van-e, meg minimum bevárom a nyugati frontos részleget is. Aztán majd megrágom, megér-e nekem ez 3 rongyot.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Most ez azért van, mert ezek még nem létezõ elemek, vagy utólagosan kell beletelepíteni õket, vagy egyszerûen singleben ezek rejtett pályák?
Játszottam botok ellen és érdekes, hogy nem minden pályát lehet játszni. Ha kreálok egy lan gamet, akkor legalább 3-4 plussz pálya van.
Egyébként a medic csomagot csak úgy lehet használni, hogy ledobom a földre és átmegyek rajta? És más bajtársat hogy lehet feléleszteni? Ugyanis, van amikor meghalás és a találat között kiírja, hogy sérült vagyok x mp-rõl számol vissza, majd csak utána számolja a respawn time-ot. Ilyenkor a sérültre kellene dobnom a csomagot?
Az FH1-ben viszonylag jól ment a bombázás és repülés, de szigorúan cocpit nélkül. Itt viszont megõrjít, hogy csak akkor látom a célt, ha már annyira bedöntöttem a gépet, hogy 1-2 mp múlva fel is kell rántani, vagy lezuhanok. Az FH2-ben is vannak spiller pilóták?

Tegnap este raktam fel a BF2-re az 1.4-es patchet és rá a 2.1-es full FH2-t. Mégsem tudok fellépni egyik szerverre sem, még a 25. Hunyadira sem, mert azt mondja, hogy nekem régebbi verzióm van, mint a szervernek.
Most akkor nem a 2.1-es a legújabb?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Ez a mod Bf2-es vagy 42-eshez tartozik?
Mert, ha bf2-es akkor letöltöm. 😊
majd ha ráértek akkor szóljatok oszt megtanítjuk a lámáknak mi a Magyarok istene. 😄
szóval a nagy páncélos ellentámadás-kitörés finoman szólva elmaradt 😊
ellenben azért egy sörment felboritottam a domboldalon rifleman-al...késsel 😄
(nem õ volt béna, én voltam kemény!)
de aza füstgránát nagyonnagy feature 😄 bár érdekes a sörmenekben a három fajta lövedék három különbözõ röppályán megy és a füst esik a legnagyobbat a páncéltörõ meg a legkisebbet gondolom me ott kell az erõ a füstbõl meg kispórázzák a lûport 😄
kibaszottul jöhetne már aza normandia 😄 tigrist akarok és páncélöklöt 😄DDD