Ásványok, kõzetek, drágakövek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
... got nothin to share with you...
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
én tudományosan közelítem meg, nekem egy csiszolatlan kõ szebb mint egy kaviccsá csiszolt, mesterségesen színezett, sõt sok esetben megtéveszõen egy drágább ásvány kinézetére változtatott vagy a természetben nem létezõ színre festett kõ látványa
igazából ez a horoszkópos dolog csak biznisz
amit a trafikban megveszel, annak már nem sok köze van az eredeti ásványhoz
(ok, majd fotózok ha lehet)
A Nagybányai Ásványmúzeum vendégkiállítása Magyarországon 5 helyszínen (Szolnok, Budapest, Sopron, Debrecen, Nyíregyháza) kerül bemutatásra. A tematikus bemutató mintegy 100 db ásványt vonultat fel.
erre biztos kinézek... <#circling>#circling>
Neked mi a köved (jegyedhez) ?
a borostyán nem ásvány, mert szerves eredetû (fenyõ gyantája), viszont a drágakõ kategóriába belefér (csak annak írom aki esetleg nem tudja)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
-rózsakvarc
-amazonit
-ametiszt
-lepidolit
-pirit
-geóda
-tigrisszem
-kianit
-achát
-fuchsi
-hegyikristál,ebböl több fajta,(csiszoltak és köre épültek)
-borostyán(ez a saját jegyemhez való kõ,avagy a "rák" jegy köve.)
Van még néhány db barlangból származó sókõ :)
kedvcsinálónak...
korund ásvány rubin nevû változata látható a képen