Mûködik a telefon-telepátia
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlen mint olyan nincs. 😊 Max nem tudjuk kiszálolni, de kiszámolható. Errõl írtam fél éve egy pár oldalas tanulmányt, arra jutottam, hogy véletlen nem létezik, sõt, ha kiejtesz a kezedbõl 1 kavicsot az kihatással van másra is. Az elnökök fogták a fejüket de azért tettszett nekik. 😄
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Van rá esély, hogy létezhetnek olyan hullámok, amiket szerves lények képesek kibocsátani, és érzékelni, csak hát ha mindenki állandóan tudtán kívül mindenfélét kiad, akkor ez az egész olyan lesz, mint egy nagy zaj. És mivel zaj, nem veszel róla tudatosan tudomást, így senki sem tud róla, és még azt sem tudják, hogy létezne ilyen, mert még nem fedezték fel. Persze az is lehet, hogy nincs ilyen.
Mongyuk akkor sem ilyen röhejesen kéne kutatni ilyesmi után, mint ez a csávó... telefonopátia...<#falbav>#falbav>
Mongyuk akkor sem ilyen röhejesen kéne kutatni ilyesmi után, mint ez a csávó... telefonopátia...<#falbav>#falbav>
nekem is volt már párszor ilyesmi, de sztem az csak véletlen volt...
(Ha pl. 2%-ban találja el valaki 100 ismerõs közül, akkor az már a várható arány 2x-ese.)
Kicsit hibás az érvelésed. Ilyen alapon nem 2 oldalúnak kellene lennie a pénzérmének sem, hanem 100. Pedig nem, elég a 2 oldal, csak sokszor kell feldobni, akkor már korrekt lesz a statisztika. Ugyanígy, elég 4 rokon, csak sokszor kell próbálkozni (nem írja a cikk, hány próba volt egy emberrel), és nem ártana több emberrel elvégezni a kísérletet. Bár 63 az már nem olyan kevés. 63 pénzfeldobásból pl. már erõsen 50%-hoz fog közelíteni az arány (mármint hogy mire esik). Egyébként 100 ismerõst 45%-ban eltalálni egyébként is túl nagy elvárás, arra esetleg egy parafenomén képes, ha egyátalán.
Jav.: nem fénysebesség hanem fény.
Most lehet hogy kutatni fogja a témát pár évig,majd nyilvánosságra hozza a világot megrengetõ felfedezést: a jelenséget a személyekhez rendelhetõ csengõhang okozza...
Mert õk épp akkor nem rád gondolnak. 😊 El tudom képzelni, hogy térben egymástól távol idõben azonosan ha ugyanolyan állapotokat hozunk létre akkor közöttük elképzelhetõ 1 0 sebességgel történõ információ áramlás vagyis jelenlét.
Es kicsit StarTrekes volt tudom, de ez van.
Dez jólvanna csak poénból mondtam.
Asszem pont te /bár nem biztos/ 1 másik fórumban fejtegetted, hogy a fény nem fénysebességgel terjed, csak az álltala hordozott információnak ez a sebessége.
Jó elmélet és magyaráztaot adhat a telepátiára, és a fénysebesség 2õs tulajdonságára is, hiszen ha megmérjük, vagyis információt szerzünk róla akkor úgymond belassul.
Szerintem ez valmilyen /hú vigyázat áltudomány következik/ védelem lehet, hogy minden mindenhol azonnal ne lehessen jelen. Elég nagy gáz lenne.
Es kicsit StarTrekes volt tudom, de ez van.
Dez jólvanna csak poénból mondtam.
Asszem pont te /bár nem biztos/ 1 másik fórumban fejtegetted, hogy a fény nem fénysebességgel terjed, csak az álltala hordozott információnak ez a sebessége.
Jó elmélet és magyaráztaot adhat a telepátiára, és a fénysebesség 2õs tulajdonságára is, hiszen ha megmérjük, vagyis információt szerzünk róla akkor úgymond belassul.
Szerintem ez valmilyen /hú vigyázat áltudomány következik/ védelem lehet, hogy minden mindenhol azonnal ne lehessen jelen. Elég nagy gáz lenne.
Ez a kisérlet azért marhaság mert túl kicsi a mintavételi arány.
Példának okának ha én feldobok egy pénzérmét és megtippelem hogy fej vagy irás, akkor ugye 50% esélyem van hogy eltalálom. Na most ha 1bõl eltalálom, akkor ugye az 100% ergó vmilyen hihetetlen módon meg tudtam mondani elõre hogy melyik felére fog esni...
Ez a kisérlet akkor lenne mérvadó, ha mindenki megadna 100 ismerõsének a telszámát, és legalább 100 hivást csinálnák minden emberrel. Na most ha ezek után átlagban mindenki a 100 ismerõse közül 100 hivás során eltalálj 45%ban hogy ki hivja, akkor talán elhinném hogy van valami a dologban. De igy...
Példának okának ha én feldobok egy pénzérmét és megtippelem hogy fej vagy irás, akkor ugye 50% esélyem van hogy eltalálom. Na most ha 1bõl eltalálom, akkor ugye az 100% ergó vmilyen hihetetlen módon meg tudtam mondani elõre hogy melyik felére fog esni...
Ez a kisérlet akkor lenne mérvadó, ha mindenki megadna 100 ismerõsének a telszámát, és legalább 100 hivást csinálnák minden emberrel. Na most ha ezek után átlagban mindenki a 100 ismerõse közül 100 hivás során eltalálj 45%ban hogy ki hivja, akkor talán elhinném hogy van valami a dologban. De igy...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Az ilyesmi igazából nem "természetfeletti", hanem "természettudomány feletti"... (Ugye az, hogy mi mit gondolunk a világról, és az milyen valójában, az két különbözõ dolog, és õ az erõsebb.)
Pihent? Miért lenne pihent? Elvégzett egy kíséretet-sorozatot, majd ismertette a végeredményt.
Körülnéztem jobban.....
Visítok a röhögéstõl.
Mi ott az értelmes?????? Jahh, neked lehet sokminden annak tûnik 😊
Visítok a röhögéstõl.
Mi ott az értelmes?????? Jahh, neked lehet sokminden annak tûnik 😊
Én sok emberre gondolok naponta, mégsem hív fel egyik sem. Ha netán elvétve mégis, az sem azért van, mert elõre megéreztem. Ekkora f.szságot!
Húúú jön áám az offoláás! 😄 Az oldal nem saját, de sok értelmes dolog is van ott nem csak marhaságok, tessék körülnézni jobban ha már ilyeneket írkáltok.
ojaj. ez azt jelenti, hogy ha a homokosok száma eléri a kritikus tömeget, akkor én is az leszek? nem akarok meleg lenni 😄
Ja, ez a telefons izé meg nagyon durva lenne ha igaz lene, de hát sajna nem hiszem el 😊
Én is sokszor "megérzem" hoy ki hív. De jobban belegondolva, esetleg azért, mert 2 napja azt várom, hogy hívjon már....
Meg az ember jobban megjegyzi ha "eltalálta", mint ha nem....
Én is sokszor "megérzem" hoy ki hív. De jobban belegondolva, esetleg azért, mert 2 napja azt várom, hogy hívjon már....
Meg az ember jobban megjegyzi ha "eltalálta", mint ha nem....
Jiiiiiiiiiiiih, ezen az ingyenenergia oldalon mennyi ökörség van 😄
És a "magamról" lapot a legjobb elolvasni, ekkora egy LÚZERt 😄DDDDDDDd
És a "magamról" lapot a legjobb elolvasni, ekkora egy LÚZERt 😄DDDDDDDd
Érdekes jah. a büdös életben soha senki nem nézte korábban, hogy a majmok mossák-e a krumplit. A szigeten belekírták a homokba, majom megmosta. Távolabbi szigeten levõ majmok tudományosan bizonyítottan nem ejthették homokba a krumplit, és nem tanulhatták meg lemostni, kizárólag egyfajta kristálytérben juthatott el valamiféle sugárzás formájában hozzájuk az információ az A szigetrõl 😄
Hát nem tudom. Én eddig akármilyen erõsen gondoltam Jessica Albára nem hívott fel... <#wilting>#wilting>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Csak az a kérdés, hogy azt érzi meg az ember, hogy rá gondol az ismerõse, vagy,hogy elõre valamilyen nem belátható esemény fog következni?
Utóbbi esetben az eleve elrendelés elmélete áll fenn. 😊
Utóbbi esetben az eleve elrendelés elmélete áll fenn. 😊
ilyen velem sokszor elofordult. probaltamfelhivni legjobb haveromat, de foglalt volt a telefonja mert õ is épp akkor akart engem felhivni valamiert.
Lehet szerencsés véletlen 😄 igazabol ense hiszek az ilyen termeszetfeletti dolgokba.
Lehet szerencsés véletlen 😄 igazabol ense hiszek az ilyen termeszetfeletti dolgokba.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Pihent 1 fickó az fix.Ezt is olvassátok el, érdekes.
ugyanmááár
← ElőzőOldal 3 / 3