185
-
#145 Baraja két hónapra kidölt -
SeLFisCH #144 köszönöm jól gondoltad. Ilyet tudnák,mijó lenne. egy kis outer glow van csak rajta. -
#143 szép.
a címert meg gondolom nem te csináltad -
SeLFisCH #142 köszi. Sajna nekem nem :D De mostaninál viszont szerintem jobb.
Jobb oldalra tetsztik,jobb is elég jó lett,közepe nagyon üres sajna,majd kitalálok valamit. Addig betehetnénk. -
#141 kifejezetten tetszik!!! -
SeLFisCH #140
[center] -
SeLFisCH #139 gabber jovoltabol -
SeLFisCH #138 Silva a jövő nagy reménysége. Én a védelem bal oldalát erősíteném meg,ez a Moretti gyerek nem oda való. Meg védelem jobb oldalára is jöhetne valaki.
Középpálya szerintem egyik legjobb Európában, Villa mellé még kéne egy fiatal gyerek (lsd. agüero) -
#137 Egy pár gondolat a csapatról: szerintem az egész szezonban a tudása alatt játszik a Valencia, jóval több lenne bennük, elszomorítónak tartom a mutatott játékot ami szerintem egyáltalán nem közönségszórakoztató persze most lehetne mondani hogy sok a sérült az egész eddigi idényben de nem lehet mindent erre fogni. Itt van példának a Gimnastic elleni meccs ahol a biztos gyözelemet engedtük ki a kezünkből és miért mert berúgták azt az egy gólt és utána semmi visszaáll az egész csapat ahelyet hogy menne tovább. Ebben vastagon benne van az edző Kike is számomra sokszor érthetetlen hogy miért nem kezdő Morientes és Joaquin a helyükön játszik Silva akinek persze vanna jó megvillanásai de sokszor eltünik a mezönybe, szerencsére itt van Villa akiröl szerintem nyáron a legtöbb átigazolási pletyka fog szólni és akinek 2011-ig szerződése van a Valenciával úgyhogy az ő eligazolása csak akkor fog létrejönni ha rekordösszeget fizetnek érte. -
#136 Újra életet lehelünk a topicba -
SeLFisCH #135 Hétvégén lesz időm,csinálok bannert -
#134 szép volt!!! Grat a Valencianak!!!! Szépen kiütötték az "olasz bajnokot" -
SeLFisCH #133 Gratula a csapatnak, egész meccset végignéztem. Hát Marchena és Albiol azért kimentette minket kétszer a szarból. Végén Marchena azta gólt meg is érdemelte volna,sebaj. Végén a bunyó felesleges, Navarro szerintem is kap pár hónapot. ibrahimovicon lepődtem meg,mien laza volt. Figo meg D:AS:DAS:D:ADS:AD:S. -
#132 David Navarro egy gusztustalan paraszt,miután ütött maradt volna ott ha olyan kemény legény.Egy sunyi állat!!!!!!!!!!! -
#131 A szokásos takarék játékunkat játszottuk de most ennyi is elég volt azért kellett egy jó nagy adag szerencse is de ha ez a csapat igazán oda tenné magát ezt az Intert simán verte volna.
A verekedés a végén nem semmi volt Navarro igazi tapló hogy ilyen alatomos és gyáva volt nem fogja meguszni eltiltás nélkül.
-
#130 Gratulálok a Valenciának, hogy továbbjutottak, azért elég kemény volt a bunyó az öltözőben. xD -
#129 Azért az idei Barcától és Realtól had ne ájuljak már el. Na mindegy nem érdekel, csak rühellem, hogy azért mert nincs a Juve már egyből csonka a bajnokság. Nevetséges teória. -
SeLFisCH #128 szar reaal és barcaval egy uefa-címvédeő sevillaval egy atleticoval és egy valenciaval. Deszar
20.45 VIASAT3 @ VALENCIA-INTER -
#127 Majd elválik.Amúgy meg nem kéne csonka bajnokságról beszélni mert nem a Juve a világ, azaz azért mert nincs a Juve a Milan meg elcseszte a szezonját még nem kéne csonka bajnokságnak nevezni. Akkor a spanyol bajnokság mi? Egy szar Real-al és egy Barcával. Most mondjam azt, hogy nektek is így könnyü? -
#126 A csapat ugyan szarul és számomra sem szépen és sem szórakoztatóan játszik de azt a mai meccset behúzza az Internek meg marad a csonka olasz bajnokság ami nem nagy dicsőség. -
SeLFisCH #125 nagy győzelem lesz !! Sztem 2:0 ide. -
#124 Nagy meccs lesz a mai nemde? -
SeLFisCH #123 92.percben kell egyenlíteniük :& -
liverpool123 #122 hát bakker ekkora pechet 1-1 -
#121 Kötelező gyözelem kategóriájú ha tartani akarjuk a lépést a bajnoki címért. -
SeLFisCH #120 Este 19.00 Gimnastic elleni meccs, sport1 -
SeLFisCH #119 Valencia CF has obtained a very important draw 2-2 against Inter, so that the qualifying round will be decided at Mestalla.
A Valencia egy nagyon értékes 2:2es döntetlent ért el az Inter ellen, így a selejtező a Mestalla-ban fog eldőlni. -
SeLFisCH #118 A Valencia legendás kapusa ,Santiago Canizeares, aki 1998-99es szezonban csatlakozott a Valenciához , meghosszabította a szerződését a 2008/2009es idényig ! -
#117 Villa szabadrúgása nagyon szép volt -
#116 Inter-Valencia 2-2
Igy a visszavágón játszhatjuk a saját játékunkat olyan eredménnyel mint a Barca ellen, mert ebben a szezonban nagyon megy a csapatnak a kontrajáték és az Internek majd támadnia kell ha tovább akar jutni. -
#115 Az én tippem érthetően eltér ettől. Milánóban egy magabiztos 2:0-ás hazai győzelem, a Mestallaban pedig egy 1:1. -
#114 A favorit mindenképpen az Inter de a Barca elleni gyözelem bizakodásra adhat okot. Egyénileg egyenként összehasonlitva az Inter jobb de mint csapat a Valencia szerintem egységesebb és ilyen szinten ez már igen fontos. A tippem: Milánóban egy unalmas 0-0 a Mestallaban sima 2-0 a Valenciának. -
#113 Nagyon leült ez a topic egy ideje ahogy elnézem. Gondoltam egy kicsit felélesztem mivel szerdán jó kis meccs lesz Milánóban, ahol persze a hazai csapat a favorit. -
DJ BP #112 jópárszor nem volt mellettünk... -
#111 minden meccsen kell szerencse..... -
#110 Szerencse bizony az kellett.. -
#109 0-1,szeva -.-
mégis csak megérte ide bannert csinálni :D
azért eléggé fostam a valenciától,végig nyomtak,a szerencse is kellett a győzelmünkhöz -
#108 na nyomatjátok a Real ellen.
Hajrá!remélem nyertek.
Villa -
#107 szerintem is kamu,csatárvásárlás a legutolsó terv most a Juventusnál és nyilván nem költ a csapat eurómilliókat egy sokadig csatárra -
#106 A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy Alessio Secco, a jelenleg a második vonalban szereplő torinói gárda sportigazgatója a napokban Valenciában tárgyalt és nyolcmillió euórót kínált a támadóért. A napilap szerint Villa örömmel távozna, mert az utóbbi időben nézeteltérései támadtak Quique Sanchez Florez vezetőedzővel.
Ez mekkora hülyeség Villának 2011-ig van élő szerződése a Valenciával ha el is adják nem 8 millióért fogják hanem 30-ért de szerintem ő nem eladó!!