11
  • neevous
    *magukról
  • neevous
    Nem tudom ezek a kritikusok mit képzelnek magukró?! Egy olyan filmet kifütyülni, amiben több ember hat éves munkája van?! A parasztság erre gyenge kifelyezés.
  • ProGabe #9
    te szimplán nem tudod mit beszélsz
  • Nenrandil
    Szerintem az hogy milen sokáig készül egy film nem feltétlenüla rendező hibája...Szerintem inkább a producereké...Másrészt Én a régenni munkáiból kiindulva sokat várok a filmtől, és nem "kultur mocskozom le" tsak mert pár emberkének nem tetszett...akár filmkritikusok akár nem...
  • savior
    en nem tudtam volna fugyulni a da vinci kodon, ugyanis bealudtam rajta.
  • tar86
    Hat évig készitette, ez már a tehetségtelenség első jele. Vért izzadva nem lehet művészi szinvonalt elérni. a született tehetség a kisújából rázza ki gyöngyszemeket. a kulturmocsoknak pedig a szemeteskosárban a heje.
  • Zedas
    Mennyit fizethetnek a kritikusoknak a kifütyülésért? Ennek nagy reklámértéke van (hasonlóan a Da Vinci-kódhoz)...
  • taoce
    én is nagyon kíváncsi vagyok rá, a trailer tényleg nagyon jó.. bár ezek mindíg a legjobb pillanatokból vannak összevágva..biztos ti is ismertek ilyet. meg fogom nézni abban biztosak lehettek, de sztem a kritikusok véleményét valamennyire figyelembe lehet venni..
  • haxoror
    A kifütyülés nem a filmet minősíti hanem a kritikusokat.
  • dezsiszabi
    én is nagyon várom. a trailer alapján nagyon jó lesz. rekviem is jó volt.
  • JonDavis
    Idíóta kritikusok!Rájuk sose kell hallgatni
    Én nagyon várom ezt a filmet,és biztos hogy jóó.Darren Aronofsky nagy rendező