Kifütyülték Darren Aronofsky filmjét Velencében
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom ezek a kritikusok mit képzelnek magukró?! Egy olyan filmet kifütyülni, amiben több ember hat éves munkája van?! A parasztság erre gyenge kifelyezés.<#szomoru1>#szomoru1>
te szimplán nem tudod mit beszélsz<#csodalk>#csodalk>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szerintem az hogy milen sokáig készül egy film nem feltétlenüla rendezõ hibája...Szerintem inkább a producereké...Másrészt Én a régenni munkáiból kiindulva sokat várok a filmtõl, és nem "kultur mocskozom le" tsak mert pár emberkének nem tetszett...akár filmkritikusok akár nem...
\"A book is a book\" Clive Barker
en nem tudtam volna fugyulni a da vinci kodon, ugyanis bealudtam rajta.
Hat évig készitette, ez már a tehetségtelenség elsõ jele. Vért izzadva nem lehet mûvészi szinvonalt elérni. a született tehetség a kisújából rázza ki gyöngyszemeket. a kulturmocsoknak pedig a szemeteskosárban a heje.
Mennyit fizethetnek a kritikusoknak a kifütyülésért? Ennek nagy reklámértéke van (hasonlóan a Da Vinci-kódhoz)...
én is nagyon kíváncsi vagyok rá, a trailer tényleg nagyon jó.. bár ezek mindíg a legjobb pillanatokból vannak összevágva..biztos ti is ismertek ilyet. meg fogom nézni abban biztosak lehettek, de sztem a kritikusok véleményét valamennyire figyelembe lehet venni..
A kifütyülés nem a filmet minõsíti hanem a kritikusokat.
én is nagyon várom. a trailer alapján nagyon jó lesz. rekviem is jó volt.