11
-
#11 *magukról -
#10 Nem tudom ezek a kritikusok mit képzelnek magukró?! Egy olyan filmet kifütyülni, amiben több ember hat éves munkája van?! A parasztság erre gyenge kifelyezés. -
#9 te szimplán nem tudod mit beszélsz -
#8 Szerintem az hogy milen sokáig készül egy film nem feltétlenüla rendező hibája...Szerintem inkább a producereké...Másrészt Én a régenni munkáiból kiindulva sokat várok a filmtől, és nem "kultur mocskozom le" tsak mert pár emberkének nem tetszett...akár filmkritikusok akár nem... -
savior #7 en nem tudtam volna fugyulni a da vinci kodon, ugyanis bealudtam rajta. -
tar86 #6 Hat évig készitette, ez már a tehetségtelenség első jele. Vért izzadva nem lehet művészi szinvonalt elérni. a született tehetség a kisújából rázza ki gyöngyszemeket. a kulturmocsoknak pedig a szemeteskosárban a heje. -
Zedas #5 Mennyit fizethetnek a kritikusoknak a kifütyülésért? Ennek nagy reklámértéke van (hasonlóan a Da Vinci-kódhoz)... -
taoce #4 én is nagyon kíváncsi vagyok rá, a trailer tényleg nagyon jó.. bár ezek mindíg a legjobb pillanatokból vannak összevágva..biztos ti is ismertek ilyet. meg fogom nézni abban biztosak lehettek, de sztem a kritikusok véleményét valamennyire figyelembe lehet venni.. -
haxoror #3 A kifütyülés nem a filmet minősíti hanem a kritikusokat. -
dezsiszabi #2 én is nagyon várom. a trailer alapján nagyon jó lesz. rekviem is jó volt. -
#1 Idíóta kritikusok!Rájuk sose kell hallgatni
Én nagyon várom ezt a filmet,és biztos hogy jóó.Darren Aronofsky nagy rendező