11
  • TeszteloPontHu
    http://www.youtube.com/watch?v=QYfrFy4_s4c
  • M0rph3u5
    megnéztem a videót... k*vajó!!! ajánlom minden "gondolkodó" embernek...:D pedig és se vagyok fideszes... csak nem szeretem ha hazudnak, főleg ha ennyire...
  • Neurotoxin
    Te csináltad a Gyurcsányos videót?:D Ami azt illeti, okozott néhány vicces percet, nekem és a haveroknak!
  • Gerygrey
    Engem is megbélyegeztek már páran ilyesmivel, amikor "Best of Gyurcsány" címmel készítettem egy funvideót drága miniszterelnökünkről és felraktam a Youtube magyar változatára (videa) és ott nagyon sokáig fölényesen vezette a nézettségi listát. Voltak akik szerint ez egy jól álcázott Fidesz-kampány, pedig én tényleg itthon, ráérő időmben dobtam össze ezt a kis klipet mindenféle politikai indíttatás nélkül, szóval nem kell mindenről rosszat feltételezni ami ingyen elérhető.
  • nyamiag #7
    inkább franz ferdinand
  • Raszkolnyikov
    Szerintem nagyon jók. Főleg a tánc. Az el is van találva, meg jó a mozgásuk, egyszerre mozognak (pedig én a legtöbb tánctól a falramegyek, a tánc szótól is herótom van).
  • insomniac
    jajaja nekemis egyböl gorilaz jutott eszembe
  • polarka
    nem igazán az én műfajom, de nem rosszak, sőt amatőr bandához képest jók
  • drizzt1666
    kicsit olyan gorillazos beütése van a nótának, de egyáltalán nem rossz.
  • ttt ttt
    Ez is igaz, de az is hogy lehetőséged van megmutatni magad a multik nélkül. Sőt egyáltalán lehetőséged van kilépni olyan porondra amire amúgy sosem, ha nem tudsz beférkőzni valahova. Nagyjából ha rengeteg pénzed van.
    És azt meg hogy jó-e amit csinálsz, meg majd eldöntik a valódi érdeklődők, nem pedig a kozmetikázott marketing statisztikák.

A vírusmarketing pedig szokszor csak az álszent cenzorokat kerüli meg, persze kellenek a határok, de sokszor ezek csak olyan paradigmák, tabuk, amiket nem is ártana eloszlatni, ledöntögetni.
  • kidintwo3
    Jaja és ezt sokszor úgy hívják hogy víruskampány vagy vírusmarketing. És sokszor tényleg neves filmesek csinálják jó sok pénzért, sok piacfelméréssel meg mindennel. Aztán előadják mint valami kreatív ötletet amit mintha pár suhanc rakott volna össze a garázsban, azt mindenki örül, hogy itt a szabad internet mekkája, legyőztük a multikat.