24
-
#24 Esetleg beviszed a jogtiszta XP-det, ellenőrzik, hogy valóban az-e és akkor kapsz egy ugyanolyan Vistát, mint a többi. Ezt gondolom méltányosságból teszi az MS, hogy voltál olyan rendes és megvetted az XP-t jogtisztán.
Mivel aki Vistát fog venni az már előtte 100%- hogy használt bármilyen más Windowst és ha nem tud felmutatni jogtiszta példányt, akkor egyértelműen kalóz windowst használt és így fizesse ki a tejljes árat, mivel abban bíznak, hogy sikerült egy olyan rendszert alkotniuk, amit nem tudsz frissíteni és nem használhatod az Aero Glass-t, ha nem jogtiszta. Bár ez utóbbi megoldható egy témával a frissítés meg úgy, hogy valaki lekapja mondjuk a céges gépről pendrive-on és feldobja a netre. -
BiroAndras #23 "Nálunk marad a Win2k :),stabil és keveset foglal."
Csak szólok, hogy a 2K-t is ugyanaz a cég csinálta.
Akit érdekel, hogy miért akkora, az nézzen utánna. Meg lehet nézni, hogy melyik könyvtár mennyit eszik, meg ilyesmi.
Én nem néztem meg, a 80 gigás rendszer partíción elfér kényelmesen.
Egyébként:
http://blogs.zdnet.com/Bott/?p=64
http://blogs.zdnet.com/Bott/?p=17
Kiderül, hogy csak telepítés közben kell neki 15GB, később elég 6-7 is. Ha ez is sok, akkor le lehet csupaszítani a telepítőjét. -
szgege #22 Microsoft Informatikus felvétel:
Keresünk programozásban jártas szakembert,aki képes egy 20 soros programot, 40-50 sorba megírni.:D
Mi a fasz foglal ezen 15 Gb-ot? Ezek nem normálisak.Ebből is látszik mennyire béna emberek dolgoznak náluk.Azért 55k szerintem igenis sok,ha azt veszem egy irodai konfig monitor nélkül kijön belőle.S gondolom itthon ez több lesz.
Nálunk marad a Win2k :),stabil és keveset foglal.
-
HUmanEmber41st #21 Ne röhögtessetek már !!!
15 GB free disc space??????
Egy rendesebb FPS game nem foglal ennyi helyet..
Azt nem kétlem, a vistával is lesznek élmények, de azért... -
#20 Köszi! Megvan. -
#19 ;)
Hát igen, az a cikk szerintem sem tartozik semmilyen kategóriába, hiszen nincs külön humor oldal, márpedig a Vista egy két dologban azért legyünk őszinték: egy vicc. Lásd alant a HDD követelményeket. -
silentb #18 Nálunk még átmegy vagy úgy 5-6 kézen aztán már a duplájába is kerül majd rögtön. -
BlueGold #17 Rosszul hallottad a telepítés 15Gb kell neki a müködö rendszer min. 8-9GB a 32-bites a 64-bites + 3-4GB. Ezek nem elméleti, hanem tényleges értékek -
#16 lehet ugy vannak vele hogy nyugaton ezt az árat mindenki könnyen megfizetik a balkánon meg ugyis csak warezolnak 5000 ezer forintnál is mivel a cégeknek ugyis musály lesz megveniük eredetiben a haszon meglesz -
handrx #15 Hello
"Akik a már meglévő verzióról (Windows XP) lépnek tovább a Vistára, azoknak 99-259 dollár (22-55 ezer forint) közötti kiadással kell számolniuk, tekintettel arra, hogy (a fejlett régiókban) összesen öt különböző változattal számolhatunk."
Ez pontosan mit is jelent? Akinnek van eredeti XP-je és Vistára váltana, az 1 olyan Vista telepítő lemezt vásárol(22-55 ezer ft) amit csak fel installált XP-re lehet fel telepíteni, üres hdd-re nem ? Érdekelne a dolog , hogy is van ez!! :)
Köszönöm a válaszokat előre is :) -
Hierogli #14 Ez az ar bago egy ilyen operacios rendszerert. -
szgege #13 S akkor ez itthon vajon mennyibe fog kerülni??? Ezek betegek. Ez nekik tűrhető ár? Jah szar zabáló amcsiknak ez türhető ár,mert akkora seggek hogy képesek ezért ennyit kifizetni.Szépen megalapozták a warez verzió igényét.
S emellett ,ahogy olvastam min 5-6 Gb hely kell neki. CSak tudnám mi a frászra???? Nevetséges és szánalmas :D.
-
pedrohsi #12 az a cikk nem tűnt el sehova, csak mivel nem tartozik egyik fő kategóriába sem, nem látod visszalapozva - a fórum és hír persze ettől még köszöni jól van -
Totzo #11 Helló. NEXUS6: itt nézd meg: http://www.sg.hu/cikk.php?cid=46977 esetleg még működik a link -
#10 Ja, megvan a fórumom!
Vissza az egész! Éljen a cenzúra!!!;)))
-
#9 Baxus! Hogy leszedték az RC1 tesztről szóló hírt, pedig milyen jó kis csepetapé volt4;))
És én is olyan jókat írtam be, és most még el sem tudom menteni!
Vesszen a cenzúra!;)
Amúgy a warezolóknak ez is Linux áron megy, és valszeg ez még mindíg jobb a Cégnek, mintha ingyért de Linuxot töltenének. Legalább nem szocializálódnak át, és eszükbe nem jut amikor pénzük is lesz, hogy Linuxt vegyenek!;( -
strogg #8 Ezen a tűrhető áron énis felakadtam egy pillanatra.:) -
#7 "A Microsoft gondoskodik a napi híranyagról"
Kösz. ;-) -
#6 "A hivatalos adatok szerencsére alátámasztják a korábbi híreket, vagyis tűrhető áron juthatunk majd hozzá a Windows XP utódához - januárban, miután novemberben kielégítették a nagyvállalatok igényeit."
Türhető áron? -
#5 valyon mikor jön a amgyar verzió a legjobb fajtából ? -
#4 Ezt az ordog fogja megvenni, es kbupdate :^D -
BiroAndras #3 Kérdés, hogy mennyi lesz az OEM ár. Mert gondolom ezek a dobozos árak. -
#2 Hova tűnt a Vista RC1 teszjéről készült cikk???
;)
-
#1 "Ultimate ugyan mindkettő funkcióit magában foglalja, ám ennek ára miatt valószínűleg kevesebben választják majd" - az ára miatt minden bizonnyal :-)