Az oroszok sem maradnak ki a Hold-mizériából
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A probléma persze az, hogy például mikor lesz mûködõképes, valóban használható fúziós reaktor, mert jelenleg még ez is csak álom kategória. Tehát ha még lesz is He3, azt per pillanat nem tudnánk felhasználni...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ved alapul a Kliper ûrhajójukat, amelyet szintén támogattot volna az ESA, és már évek óta húzódik, de még mindig nincs csak végleges terv sem.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Egyébként meg hajrá! Irány a Hold!
(Holdraszállás volt, van és lesz)
Elnézést a Sorokért:)
A SZU Hold-projektje sokkal nagyobb támogatást kapott, mégse sikerült, a legyártott N-1 rakétahajtómûveket is amerikaiak vették meg (mondjuk akkor jobbat gyártottak, mint most õk). Amíg az orosz ûripar turizmusból próbál fennmaradni addig nyilvánvaló, hogy Oroszországnak nincs ereje egy holdraszállás kiadásait vállalni.
Aztán meg hogy mivel mennek fel. Az enyergiját úgy tudom a Buran-hoz használták legutóbb, már 17 éve volt. Valamint jó lenne valamivel le is szállni, kéne egy holdkomp is. Meg azt a He-3-mat is össze kéne szedni valamivel.
Az oroszoknak régi álmuk a holdraszállás, de attól hogy sûrûn mondogatják nehezen következik be. Szép lehet a He-3 gyûjtögetésrõl álmodozni, de az a Holdon van és tutira veszteséges még elhozni, a türkmének meg a Földön emelik a gázárat, és jobb üzlet lehet a gáz mint a He3. Kíváncsi vagyok melyik érdekli jobban Putyint.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
"Az Energija terveit nem csupán az Orosz Szövetségi Ûrügynökség, de az ESA is támogatja, ami jelentõs lökést adhat a hangzatos bejelentés megvalósításának, fõként a modernizált Szojuz 2010-es indításának." - az nem lenne semmi, ha ezt megcsinálnák, USA-nak is fel kéne kötnie a felkötnivalót, ha Európa és Oroszország a Holdon sétafikálna 2010-12-ben... mer az egy dolog, hogy ott voltak, de azóta lassan 2 generáció felnõtt, plusz ez az ottlét is sokak számára megkérdõjelezõdött.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Pedig mennyivel szegényebb Oroszország!
Bár azért szerintem várjuk ki a végét, de legalább a terv megvan.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amúgy milyen rakétát akarnak használni a holdutazásra? Mert eddig azt verebelték a csiripek 😊 hogy az eredetileg a Buran-hoz készített Enyergija rakétákat fogják használni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Előttem áll az élet nem látok tőle semmit
Szolzsenyicin: Iván Gyenyiszovics egy napja. Valszeg minden benne van 😊
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
amúgy még mindig amcsinak szurkolok😄<#gunyos1>#gunyos1>