Növekvő daloskedv a játékpiacon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

psishock
"Darkstone,elég pöpec volt,jobb mint a Diablo2" nem minden tekintetben. Lehet hogy az 3Ds volt, ötletesebbek voltak a questek/puzzle-k , de az ittemrendszere, a véletlenszerû map-generása, a karakter rendszere, skillek, harcrendszere (stb) sokkal jobban ki volt dolgozva a D2 nek. A zenéje meg sohasem gond ha egy játéknak monoton, legalább játék közben birod hallgatni a kedvenc számaidat a kedvenc amp-odon.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Ez aztán nem újdonság. Volt régen egy jó kis kalandjáték: Darkstone,elég pöpec volt,jobb mint a Diablo2 ,sajna nem volt akkora a prje. Nah annak rendes zenéje volt,s nem is volt rossz. Mikor adtam a pénzt a faluban az utcazenésznek,elkezdett énekelni😊. Jóó volt.
Sanyix
Valószínû, merthogy nagyon jó zenék voltak benne, és sokféle, mindenki találhatott neki tetszõt 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bemutatkozásnak sem rossz: ha nincs a deusex:iw ng resonance-a, a mai napig nem tudom, hogy van egy kidney thieves nevû zenekar...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

1 év után megunod :p
😊 Na a WoW meg a masik. Iszonyat nagy zeneket csinaltak hozza.

Hat igen... Szerintem NFSU sorozaton is iszonyat nagyot dobtak a trackek. Foleg NFSU2 buntetett. Nagyon felporgette az adrenalint.

Ide nekem az összes zenét a WoWból!

nekem meg több is bejön, lehet rossz az ízlésed xD
VRSDM
hiába volt a gta-ba 80szám nekem mégse ütötte meg a fülem semelyik sem... sõõt voltak kifejezetten rossz zenék, ámbár a halflife2 során nem egy zene van/volt amik azóta is folytonos helyet foglalnak kis maroklejátszómon. lásd kinaik 😄

minõség<->mennyiség

u dont have to listen anybody else but me