10
  • psishock
    "Darkstone,elég pöpec volt,jobb mint a Diablo2" nem minden tekintetben. Lehet hogy az 3Ds volt, ötletesebbek voltak a questek/puzzle-k , de az ittemrendszere, a véletlenszerû map-generása, a karakter rendszere, skillek, harcrendszere (stb) sokkal jobban ki volt dolgozva a D2 nek. A zenéje meg sohasem gond ha egy játéknak monoton, legalább játék közben birod hallgatni a kedvenc számaidat a kedvenc amp-odon.
  • szgege
    Ez aztán nem újdonság. Volt régen egy jó kis kalandjáték: Darkstone,elég pöpec volt,jobb mint a Diablo2 ,sajna nem volt akkora a prje. Nah annak rendes zenéje volt,s nem is volt rossz. Mikor adtam a pénzt a faluban az utcazenésznek,elkezdett énekelni:). Jóó volt.
  • Sanyix
    Valószínű, merthogy nagyon jó zenék voltak benne, és sokféle, mindenki találhatott neki tetszőt :)
  • galocza
    bemutatkozásnak sem rossz: ha nincs a deusex:iw ng resonance-a, a mai napig nem tudom, hogy van egy kidney thieves nevű zenekar...
  • Luminas
    1 év után megunod :p
  • moRtiZ
    :) Na a WoW meg a masik. Iszonyat nagy zeneket csinaltak hozza.
  • moRtiZ
    Hat igen... Szerintem NFSU sorozaton is iszonyat nagyot dobtak a trackek. Foleg NFSU2 buntetett. Nagyon felporgette az adrenalint.
  • Loverman
    Ide nekem az összes zenét a WoWból!
  • ldavid
    nekem meg több is bejön, lehet rossz az ízlésed xD
  • VRSDM
    hiába volt a gta-ba 80szám nekem mégse ütötte meg a fülem semelyik sem... sőőt voltak kifejezetten rossz zenék, ámbár a halflife2 során nem egy zene van/volt amik azóta is folytonos helyet foglalnak kis maroklejátszómon. lásd kinaik :D

minőség<->mennyiség