Művész-és Elvont filmek

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iori
david lynch filmjei

I love this game!

Taranov
Nincs is ilyen meghatározás, hogy elvont.
Van kommersz film és muvészfilm, de természetesen ezek nincsenek kategóriákba sorolva.
Ahogy olyan kategóriák sincsenek hivatalosan, hogy vígjáték, dráma, akciófilm, mivel egy jó film úgy teljes, ahogy van, és nem egy stílust foglal magában.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

David Lynchet én is imádom. Egyik kedvenc filmem tõle a The Straight Story . Egy nagyon szépen fényképezett,csodálatos zenével ellátott mûvészfilm drámai végkifejlettel.A világ egyik legjobb filmje<#eljen>

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

cenobite
Kevésbé kommersz filmek közül ajánlanám az Andalúziai Kutya, valamint a Pig címû alkotást.
No és ha már elvont és "kissé" szürreális, akkor lehetetlen nem említeni David Lynch nevét. A Radírfej c. filmet nagyon ajánlom! Meg úgy általában az összes filmjét.

gamertag: kenobita

repro
A Hukkle-t "ma" adják a tv2-n hajnali 2:50-tõl.. csak gratulálni tudok.
Aki tudja mindenképp nézze meg!

N0 TXT TLK PLZ!4!

fifi
és ha igazi atomvillanást akartok látni, megnézitek a The Begotten-t. Na AZ az elvont, már-már más tudatszintre "magyarázó" alkotás...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

SötétBarom
Figth Club, Memento, A Sejt, 28 nappal késõbb..
Sztem mind belefér az elvont kategóriába..

Amugy ez egy idióta kifejezés.. Valaki definiálná nekem mi az "elvont"?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

fifi
bár nem mûvészfilm, nem is elvont olyannagyon, de nézd meg az I inside és a The jacket /A Fiók/ címû filmeket...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Donnie Darko az egyik legjobb elvont film!
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Szia, van ilyen topik! De egyetertek a DD az egyik legjobb film amit valaha csinaltak. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Hát sok ilyen film van, mit mondjak. :-|

Shiwo
Azonosság, Pillangó hatás..

Félelem és reszketés Las Vegas-ban is eléggé elvont, csak máshogy mint az elõzöek..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Az én ízlésem elég tág.Scifi -horroroktól kezdve fantasyn át sokmindent szeretek.De szívemhez legjobban az elgondolkodtató, elvont és mûvész filmek állnak.
Szeretném ha megosztanátok régebbi, vagy legújabb filmes élményeiteket, mely mûvészfilmeket ajánljátok a fórumozó közösségnek. Miért érdemes megnézni az adott filmet, mikor adják esetleg a mozikban, stb..
Leírhatjátok a topicba többek között kedvenc elvont filmeiteket is....Az enyém míly meglepõ ,a Donnie Darko o címû alkotás😊 Egyszerûen számomra ez a film a csúcs.Egyszerre roppant elvont és roppant mûvészi😊 Gondolom nem sok embernek kell bemutatni..

LEgutóbb a Stay - Maradj! címû Mark Foster filmet láttam, Ewan McGregor és Naomi Wats fõszereplésével. Szokták becézni "Donnie Darko 2" -nek ,talán mert hasonló témát feszeget.Mindenkinek nagyon ajánlom<#eljen>

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

← ElőzőOldal 3 / 3