50
The Notorious B.I.G. aka Biggie Smalls aka Big Poppa
  • Fido4life
    Csak azomorú hogy Biggie-t Pac halála miatt ölték meg..
  • Palinko
    "de ahogy szokták mondani, mindig a "jók" hullanak el :(

nagyon sokat tett a keleti part-ért mint Shakur a nyugati part-ért

big repsect"

talán ez az amit minden rap rajongónak felkéne fogni...
    ( é szerencsére úgy látom,ez itt úgy is van,nem az van,hogy az én favoritom a legjobb,a tiétek 0,így ok nélkül...)
  • Csesza
    akkor mi a fszért nem látlak az ug topikban? :D
  • Csesza
    jótopig, bírom bigi számait, annak ellenére hogy magát az embert annyira nem csipáztam...

de ahogy szokták mondani, mindig a "jók" hullanak el :(

nagyon sokat tett a keleti part-ért mint Shakur a nyugati part-ért

big repsect
  • Palinko
    " East Coast-Weast Coast "shit" egyik fő alakjának, sőt elindítójának "
    szerintem itt a "sőt" nem helytálló,de kül jól beszélsz.gondolom háború abból nem lehet,hogy te lövöldözöl a szomszédra,háború akkor lesz,ha ő visszalő.szóval ami ott folyt nem volt elég 1 ember.
    Hát P.Diddy-t kihagyhatta volna a történelemből,ugyanúgy mint Dr. unk Eminemet...
    Szóval mindkettőt rühellem.

De viszont Biggiet szeretem,amit hallodtam tőle,sajna az nem tartalmaz sok számot.Majd idővel.De amit így összemértem 2Pac akkor is jobb.Na most ebből nem akarok vitát csinálni,ez csak az én véleményem.

Min t látod West Side párti vagyok,de keletről még jönnek be páran.DMX et gondolom senkinek sem kell bemutatnom.
  • jax
    Azér' Biggiet birod?
  • ScarY MAN
    De igy az igazat megvallva inkabb magyar ug rappet sztek hallgatni :)
  • ScarY MAN
    En inkabb West coast & south side parti vaok... Nekem az ottani rapperek jobban bejonnek...
    Szal nem azert mert mindenhol a Westside megy hanem mert nekem amit ott csinalnak zenet az jobban teccik...
    azert Nelly-t is hallgatok nagyritkan:D
  • jax
  • jax
    Úgy láttam még nincs topikja az East Coast-Weast Coast "shit" egyik fő alakjának, sőt elindítójának. Szvsz egy kibaszott jó rapper volt, aki 1997-ben halt meg, hasonlóképpen, mint 2Pac. A Bad Boy amerikai rap kiadónál tolta, mint pölö P. Diddy. Hivatalos albumai a Ready To Die a Life After Death duplalemez és a Born Again. Nomeg a tavaly kiadott Duets. Szvsz a legjobb száma (ami egyben az én kedvenc Biggie számom) a Who Shot Ya, ha mást nem, ezt mindenképpen hallgassátok meg:

Biggie - Who Shot Ya