6
  • kandeláber
    És hogy a gyártási költségre vonatkozó igények teljesüljenek:
    Crank: 12M (a bevétel eddig 12,8M)
    The Wicker Man: 35M (11,7M)
    Little Miss Sunshine: 8M (36M))
    The Illusionist: 16,5M (12,1M)
  • Falatka2003
    Én örülök, hogy Cage nem kasszasikereket gyárt. Nekem tetszett a Fegyvernepper és Az időjós is. (Ál/arcról és Fegyencjáratról ezt nem tudom elmondani. Vagy melyik filmje volt egyáltalán kasszasiker?)

Különben is: le a filmkalózkodással, mert senki nem fog nekünk igazi, minőségi, Cheerios/Statham-es szupermúvikat gyártani! (BROÁF!)
  • norti
    Crank be fog indulni, csak várni kell kicsit, mivel nem lett agyon reklámozva.

Viszont a The Protector? Minek egy ilyen B kategóriás, lerágott témájú verekedős filmet moziba küldeni?
  • kandeláber
    Persze ha a szerző más elemzéseket is olvasna, és nem csak saját kútfőből próbálná elemezni a helyzetet, akkor kiderülne, hogy a Labor Day hétvégéken mindig is kevesen mennek moziba. Az idei ehhez képest egész jó volt: nyolc százalékkal nagyobb volt a bevétel, mint tavaly. A Crank a 4., a The wicker man az 5., a The Illusionist pedig 10. a Labor Day nyitások toplistáján.

Az Invincible pontosan úgy szerepel, ahogy a stúdió várta, ahogy a korábbi hasonló stílusú filmek alapján várni lehetett, tehát nyilván nem bukás, hiszen minek csinálna bárki egy olyan filmet, amitől eleve bukást vár?

A Crank-et a Lion"s Gate forgalmazza, ebből ki lehet találni, hogy a fim költségvetése 15, de inkább 10 millió alatt lehet. A négynapos hétvége alatt elért 13 milliós bevétele tehát szép sikert mutat.

A The Wicker Man valóben várakozás alatt szerepelt.
  • avman
    ezek az sg-s filmjelentések valahogy azt sugallják (lehet csak nekem), h egy film értékmérője mind esztétikailag, mind sikerességét tekintve egyedül az amerikai mozibemutatók sora, mint olyan... azért európa és ázsia is felvevőpiac, igaz mire ideérnek a filmek a emberek egy része gyakorta valami dvdrip nevű dolgon is megtekinti. meg az ázsai részleg is elég nagy "filmgyártó kapacitással" bír. őket még sem hallja ríni senki, vajh miért... és nem utolsósorban a dvd forgalmazás egy jó ideje markáns szeletet hasít ki a bevételekből.
    a protector már egy ideje kijött dvd-n is :)
  • GErYkE83
    Mind2 Cage film jónak tűnik, nyomorék amerikaiak.