15
  • BlackVoid
    Sebaj, van bittorrent.

Egyebkent ha amugy is fizetos akkor mi ertelme korlatozni?
  • mrzed001
    Amitől én félek az az, hogy ezt utána a jövőben bevezetik mindenféle VoD meg letöltéses tartalmakra is, aztán leshetünk LEGÁLISAN mi a faxhoz fogunk mi itt a végeken hozzájutni. A jogvédők meg majd verik 1000-el a mellüket, hogy ez milyen egy bűnös ország ...
    Egyébként ezért durva, hogy nem fogadták el az internet semlegességét szabályozó rendeletet, mert az szerint ezt se tehetnék meg, mert ez is egy szeparáció (diszkrimináció, rasszizmus, antiglobalizmus, ... meg még lehetne sorolni)
  • Sir Quno Jedi
    A másik két érvre már nem is reagáltam, mert a sávszél parasztvakítás, ezért vesznek az emberek broadband-et, ha nem használhatod, minek az egész, a licenszdíjat meg csak megoldják most is a nagyok és világszerte foghatók ugyanúgy.
  • ZsoltiMC
    Nem kell lazadozni, meg gyerek cipoben jar az egesz, nem indult be a nagy biznisz.
    Majd ha ugy gondoljak a szolgaltatok, hogy megeri nekik, akkor teruletre jellemzo reklamokat adnak, mint ahogy jelenleg csinaljak a hagyomanyos kabelteves MTV, Discovery es tarsai.
    #10-es pedig a reklam-problemat nem egyeduli okkent adta meg, hanem mint egy lehetseges ok.
  • Sir Quno Jedi
    Bullshit!

Ha lokális TV, akkor legyen lokális TV, de akkor semmivel sem különbek, mint egy sima kábeltv, vagy földi sugárzású fos. Érdekes, hogy egy műholdas TV-t/Rádiót foghatsz a föld túloldalán is többnyire, no ez hogy van?!! Az internet nem ismer határokat, ezért lenne alternatívája a telefonnak/TV-nek, de amint elkezdik fizetőssé és "geokorlátozottá" tenni, ott a vége!

Ha már innovációval hitegetik a népet, oldják meg, hogy területileg helyes reklámokat nyomassanak "geokorlátozás" helyett. Simán kivitelezhető, hogy a terültre jellemző reklámokat lásd.! ÉS a német RTL-t sem zavarja, hogy te az ő Audi reklámjukat nézed, pedig porbafingó csóringer kis magyar vagy...

Áhhh, ha tényleg csak a profit érdekelné őket, megpróbálhatnának már valamit tenni, hogy legyen is nekik, de végre világméretekben!
  • Cat #10
    Kapásból rakat okot tudnék mondani a szűrésre:

1. A reklámozók számára sokkal nehezebb eladni egy olyan adót, amit rakat külföldi néz. Egy uj zélandit nem érdekli egy amerikai áruházlánc akciója, és előfizetni sem tud semmilyen reklámozott szolgáltatásra. Ennélfogva az adó marketingese hiába bizonygatja, hogy "x millió ember néz minket", erre a cég reklámvásárlója megvonja a vállát, és közli hogy mit kezdjen a zairei userrel.

2. Az IP TV igen erőforrásigényes, és a külföldiek épp emiatt szükséges rossznak számítanak. Sávszélesség, szerverkapacitás, stb.

3. Az interneten sugárzott filmek licencjogai országokra le vannak korlátozva - emlékezzünk csak pl. a focivébére, több német adó ugy ahogy van lekapcsolta a külföldi elérhetőséget, mert csak a németországi sugárzási jogokat vették meg.
  • Komolytalan
    Szerintem több oka is lehet ennek a lépésnek.
    1. A külföldi sávszél drága, és valszínűleg szólt az ISP a tv csatornának, hogy nem kéne lelakni a full ázsiai/EU/akármi sávszélt.
    2. A reklámok amiket a műsorok közben nyomatnak nem ázsia/EU fogyasztóknak szólnak, vagyis a hírdetők jogosan várják azt el, hogy a pénzükért legalább a néző kontinesét találja el az adott tv-csatorna.
  • malkavian
    Ehh szánalmas ez az egész. "Feketén tévéző" meg "geoszűrő", ez még viccnek is szar. Agyrém.
  • Sir Quno Jedi
    Én is örültem, hogy megint van szélessávom, mondom majd jól fogok én széles sávon tv-zgetni (is). Nos lehet nézni vallási műsorokat (garatula), TV shop-ot (nekik kéne ilyesmiért fizetni, nem?), meg elcseszett közösségi adókat, amik kínzásnak is dúrvák! Haló, mivan, erre bassza el az ember a sávot???!

A netes rádiózásban még akadnak valóban free, valóban hallgatható csatik, de az sem egy fényes jövő...
  • Sir Quno Jedi
    Nos a PAL/NTSC mizéria, vagy a DVD-s régiókód után íme itt az újabb, teljes mértékben DISZKRIMINATÍV kirekesztése a bantu niggereknek (gyk. rólunk van szó)!

Mostantól 100%-ig engedélyezett tehát bármit és bármilyen módon letölteni amerikai "geokorlátozott" adókról. Mi niggerek vagyunk, MI 1xűen elvesszük azt amire szükségünk van a "kizsákmányoló" földesúrtól. Világos az üzenetük, világosak a reakcióink is.

Innen a dzsungelből gratulálnék az "Internet mindenkié!" elvet páros lábbal sárba tipró valamennyi kiskirálynak!
  • Razgon
    Magyarországról igenis sokan nézik az MLB.TV-t, ráadásul fizetnek is érte normálisan.
  • mrzed001
    Nehogy a hülye magyar megnézzen egy amcsi sorozatot, ami miatt már nem lesz kereslet rá Mo-on, ami miatt ide már nem tudják eladni hogy egy kis zsebpénzt gyűjtögessenek ....
    A gond csak az, hogy totál hülyék. Én pölö angol és német után magyarul is megnézem ami jó és tetszett, ami meg nem tetszik azt angolul se ...
  • wanek
    Úgy szűrik az amerikaiak, ahogy csak akarják. Én egyiket sem akarom nézni. A hírTV-t és a Duna TV-t viszont néztem külföldről, nyaralás alatt, természetesen internetről :)
  • Razgon
    Ez miért is jó? Nehogy baseball-t nézzenek a terroristák?
  • mrzed001
    Ezek után jöjjön oda valamelyik véresszájú amcsi pampogni, hogy "nadenadeee mijjjééééilyön nagy a warezolás mádzsárorságon?"
    Hát azért vazeeee, mert bantu négerként kezeltek minket, persze hogy bantu négerként fogunk viszonyulni hozzátok