239
:(
-
#37 : ( -
#36 Kicsit hülye volt de egyedi is, színvonalas műsör + jófej ember
RIP steve -
#35 ő volt az, aki a saját csecsemő korú gyerekét belógatta vmi vadállatnak? szomorú... mindenesetre én is lestem ezt-azt tőle, bár nem kedveltem a megszállott stílusát... azért, hogy sírva vígadjunk: a South Park-beli paródia nagyon jó... :) (gyk: "és most bedugom a hüvelykujjam ennek a tehénnak a segg...be") :) ;)
-=ZR=- -
FLECK #34 Szegény :( R.I.P -
#33 régen sokat néztem a műsorát, aztán amikor bemutatták, hogyan is készül a műsor egy kissé csalódtam benne, az egyedül a sivatagban meglátom a kígyót és kifárasztom abból áll, hogy amikor már nagyon ideges a kígyó akkor berakják egy hűtőládába és lenyugszik
mindenesetre nagyon sok emberrel szeretette meg az élővilágot és ez jó -
#32 sztem meg csak baszogatta a krokodilokat,na de mind1,rip -
#31 Szerintem Steve nagyon jófej volt, jópofa dumákat nyomott, lehetőleg mindig eredetiben néztem. Mondjuk mindig veszélyesen élt, egy ilyen baleset sajnos mindig benne volt a pakliban :( -
#30 Flém OFF! -
#29 azért az egy kicsit túl lett lihegve hála a sajtónak (szokás szerint)
RIP -
#28 NAccerű ember veszeett oda sztem es az iylenek mint real madrid sztem qssoljon es huzzon a picsába
Rip -
MrTressy #27 Nyugodj békében Steve -
#26 Azért nem kell túlozni!!! -
#25 a himbálta egy kicsit tulzás. ugy ment oda egy krokodilhoz, hogy a bal karján ült a gyereke, miközben a jobbal egy húsdarabot adott az állatnak. és enyhén oldalazva ment oda, hogy a gyerek hátrébb volt.
ez sem szép dolog, de nem himbálta... amit írtál az inkább egy fókuszba, vagy blikkbe való mondat. ezekben divat túlozni, hogy nagyobbat üssön az eset... -
#23 Szerintem inkább te vagy idióta!Ne add már elő hogy annyira megrázott téged a halála!Egyébként izgalmas volt az élete azt csinálta amit szeretett ráadásul valahogyan meg kell halni!!! -
blackgamer #19 direkt kereste a bajt, pl. egyik részben fogott egy kígyót, de nem a fejénél, a kígyó többször beleharapott a karjába, ömlött a vér, erre csak annyit mondott : Nem mérges, nem mérges! majd alig bírták leszedni róla
jah, és amúgy éppen vacsoráztam, úgyhogy duplán hányingeres szituáció volt
ha az embernek van két gyereke + pénze is elég + saját állatkertje, akkor már igazán felnőhetne
én azon csodálkozok hogy eddig húzta -
Monoton #18 sztem tuti vette egy kamera :( -
kev #17 A cikk azt írja, hogy a rája csak védekezésre használja a farka végén lévő tüskéket. Valószinüleg Steve, nem bírt a kísértésnek ellenállni, hogy puszta kézzel kapja el az állatot..Erre már csak ő tudna válaszolni.
-
Monoton #16 A legjobb
ezt akár bannernekis be lehetne tenni -
hammett #15
RIP -
mod #14 :o( -
#13 Nagyszerű ember, volt,aki szerette, az élővilágot.
Létrehozta a nagy Ausztrál állatkertet,fejleszgette,elkötelezett híve volt az élővilág megmentésének,megismerésének.
Mindig megnéztem a műsorait,mert vicces is volt,de soxor látszott,hogy igenis veszélyes,és néha megizzadt ő is a szitukban.
Ledöbbentett a hír,amikor megláttam reggel a neten:-(
Pont egy rája végzett vele.Megannyi veszélyes kalanddal a hátamögött.
Sajnos az óceán ilyen..egy rossz pillanat és azmebernek annyi.Ott nemtudsz úgy reagálni,mint esetleg szárazon.Egy kobra elől is kitérhetsz,de a vizben..
Nem felejtünk el Steve Irwin!
RIP
-
[Walaki]D`Lair #12 szegény -
#11 :( -
#10 kár érte, de valszeg ő sem kívánhatott magának ennél "szebb" halált
RIP Steve -
#9 Jó arc volt, én is szerettem -
endiboy #8 :( -
RIP -
Paranoia #6 Setve Irwin
így már vágom énis.naon nagy arc volt...R.I.P -
#5 Nem gondoltam volna hogy egy rája fogja okozni a halálát!!!:( -
#4 Hogy a picsaaba... erted tonna mergezo hullo es pokok es minden... ott ugral krokodilok kozt. Es akkor egy kurva raja.... paaah! -
#3 A szomorú hír már több helyen van magyarul, itt és itt.
Sokat köszönhetnek az állatok és állatkertek az ő hozzáállásának, életfelfogásának.
Nem felejtünk, Steve! -
#2 Link -
#1 http://www.news.com.au/couriermail/story/0,23739,20349534-952,00.html
Sajnalom hogy csak angol van meg.
En igenis birtam a burajat... szerintem naon jol csinalta amit csinalt.
RIP :(