239
:(
  • iko
    : (
  • Muki100
    Kicsit hülye volt de egyedi is, színvonalas műsör + jófej ember
    RIP steve
  • ZilogR
    ő volt az, aki a saját csecsemő korú gyerekét belógatta vmi vadállatnak? szomorú... mindenesetre én is lestem ezt-azt tőle, bár nem kedveltem a megszállott stílusát... azért, hogy sírva vígadjunk: a South Park-beli paródia nagyon jó... :) (gyk: "és most bedugom a hüvelykujjam ennek a tehénnak a segg...be") :) ;)

-=ZR=-
  • FLECK
    Szegény :( R.I.P
  • Met
    régen sokat néztem a műsorát, aztán amikor bemutatták, hogyan is készül a műsor egy kissé csalódtam benne, az egyedül a sivatagban meglátom a kígyót és kifárasztom abból áll, hogy amikor már nagyon ideges a kígyó akkor berakják egy hűtőládába és lenyugszik

mindenesetre nagyon sok emberrel szeretette meg az élővilágot és ez jó
  • hunbasser
    sztem meg csak baszogatta a krokodilokat,na de mind1,rip
  • Mike
    Szerintem Steve nagyon jófej volt, jópofa dumákat nyomott, lehetőleg mindig eredetiben néztem. Mondjuk mindig veszélyesen élt, egy ilyen baleset sajnos mindig benne volt a pakliban :(
  • Punker
    Flém OFF!
  • Met
    azért az egy kicsit túl lett lihegve hála a sajtónak (szokás szerint)

RIP
  • dzsuvajoe
    NAccerű ember veszeett oda sztem es az iylenek mint real madrid sztem qssoljon es huzzon a picsába

Rip
  • MrTressy
    Nyugodj békében Steve
  • REALista
    Azért nem kell túlozni!!!
  • Ch_Slater
    a himbálta egy kicsit tulzás. ugy ment oda egy krokodilhoz, hogy a bal karján ült a gyereke, miközben a jobbal egy húsdarabot adott az állatnak. és enyhén oldalazva ment oda, hogy a gyerek hátrébb volt.
    ez sem szép dolog, de nem himbálta... amit írtál az inkább egy fókuszba, vagy blikkbe való mondat. ezekben divat túlozni, hogy nagyobbat üssön az eset...
  • REALista
    Szerintem inkább te vagy idióta!Ne add már elő hogy annyira megrázott téged a halála!Egyébként izgalmas volt az élete azt csinálta amit szeretett ráadásul valahogyan meg kell halni!!!
  • blackgamer
    direkt kereste a bajt, pl. egyik részben fogott egy kígyót, de nem a fejénél, a kígyó többször beleharapott a karjába, ömlött a vér, erre csak annyit mondott : Nem mérges, nem mérges! majd alig bírták leszedni róla
    jah, és amúgy éppen vacsoráztam, úgyhogy duplán hányingeres szituáció volt

ha az embernek van két gyereke + pénze is elég + saját állatkertje, akkor már igazán felnőhetne
    én azon csodálkozok hogy eddig húzta
  • Monoton
    sztem tuti vette egy kamera :(
  • kev
    A cikk azt írja, hogy a rája csak védekezésre használja a farka végén lévő tüskéket. Valószinüleg Steve, nem bírt a kísértésnek ellenállni, hogy puszta kézzel kapja el az állatot..Erre már csak ő tudna válaszolni.

• Monoton
    A legjobb

ezt akár bannernekis be lehetne tenni
  • hammett

RIP
  • mod
    :o(
  • MrSpock
    Nagyszerű ember, volt,aki szerette, az élővilágot.
    Létrehozta a nagy Ausztrál állatkertet,fejleszgette,elkötelezett híve volt az élővilág megmentésének,megismerésének.
    Mindig megnéztem a műsorait,mert vicces is volt,de soxor látszott,hogy igenis veszélyes,és néha megizzadt ő is a szitukban.
    Ledöbbentett a hír,amikor megláttam reggel a neten:-(
    Pont egy rája végzett vele.Megannyi veszélyes kalanddal a hátamögött.
    Sajnos az óceán ilyen..egy rossz pillanat és azmebernek annyi.Ott nemtudsz úgy reagálni,mint esetleg szárazon.Egy kobra elől is kitérhetsz,de a vizben..
    Nem felejtünk el Steve Irwin!
    RIP
  • [Walaki]D`Lair
    szegény
  • Glpetyus
  • Yeltzin
    kár érte, de valszeg ő sem kívánhatott magának ennél "szebb" halált

RIP Steve
  • circa
    Jó arc volt, én is szerettem
  • endiboy
  • OrioN the S

RIP
  • Paranoia
    Setve Irwin

így már vágom énis.naon nagy arc volt...R.I.P
  • REALista
    Nem gondoltam volna hogy egy rája fogja okozni a halálát!!!:(
  • Sephi
    Hogy a picsaaba... erted tonna mergezo hullo es pokok es minden... ott ugral krokodilok kozt. Es akkor egy kurva raja.... paaah!
  • gz8
    A szomorú hír már több helyen van magyarul, itt és itt.

Sokat köszönhetnek az állatok és állatkertek az ő hozzáállásának, életfelfogásának.

Nem felejtünk, Steve!
  • Sephi
    Link
  • Sephi
    http://www.news.com.au/couriermail/story/0,23739,20349534-952,00.html

Sajnalom hogy csak angol van meg.

En igenis birtam a burajat... szerintem naon jol csinalta amit csinalt.

RIP :(