The Hobbit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adam46
Szerintem valami olyasmi lesz, hogy az elején leölik a sárkányt, majd jön a Gyûrûk Ura 1. rész vissza emlékezésébõl a csatajelenet, amibõl következik, hogy Szauron megszerzi a gyûrût, a tündék meg összefognak az emberekkel, meg talán a törpökkel.
ugyanazért amiért Frodó vitte a gyûrût (+ pár dolog), hobbitok termászetüknél fogva kis bujkáló valamik,megy nekik a hangtalan lopódzás, ennyi
Nekem is nagyon tetszett, átlagon felüli, 10/10 :)
Megnézem még párszor a moziban az biztos!
Várom már a Smaugos képeket, volt 1 pár beszólása ami nagyon tetszik, fõleg a végén :)
De látványos volt minden és tök jók voltak a + jelenetek is, csak most annyi újdonságra kell figyelni, hogy elõ jön a kérdés...Hogy fog ez beleférni a 3. részbe?? Mert most már annyi infó van, meg régi-új jelenet, amit elég nehéz lesz összekötni, illetve lezárni :S
Epikus lesz az a rész is az tuti!

davidka003
Illetve a sárkány magyar hangjával se volt semmi gond. Abszolút jó volt a szinkron pedig utálni szoktam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

szabii98
Gimlinek talán az apja volt csak ott, és õ még nem élt akkor? vagy valami ilyen utalás volt a filmben, emlékszem rá :D

I met God. She's black

davidka003
Nekünk tetszett.
Vízeséses rész a tündékkel nagyon jó volt.
Szerintem abszolút érdemes elmenni rá, fõleg ha valaki a 850 Ft-os elõadásra megy délelõtt. (1350-et is megért)
Itthon majd újranézem.
Ráadásul a csajjal is összejöttem ami így karácsony elõtt nem hátrány. :D

Itthon pedig megkéne már néznem a Hobbit 1 extended-et.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Gladiator
Hát, a törpök se sokkal nagyobbak. Vagy elhozták volna a kis Gimlit, az talán még Bilbónál is kisebb volt:D

Narxis
Õ volt a betörõ. :D Kis termete miatt gyorsan és halkan közlekedett.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Gladiator
Régen olvastam a könyvet, de miért is volt szükség Bilbóra? Mi olyat tudott, amit más nem? Meg a végén az a világító kõ mi is? Meg végül megszerezte Bilbó?:D

Fehercsoki
Szerintem ne a filmre haragudj amiért annyira papucs vagy, hogy az van amit a gyerekek akarnak...

adam46
Mindenkinek joga van a saját vélemény nyilvánításra, de azért ne essünk már túlzásokba. Leírtad itt a világ legszarabb filmjének, közben pedig szó sincs errõl.
Narxis
:DDD

Narxis
Jó lett volna 1-2 konkrétum is a kritikádba.

Totti5
Akkor jövõre ott leszel a 3.on is?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hümm, hümmm, hümmmm

Már az elsõ rész is hatalmas csalódás volt, a gyerekek kedvéért mégis elmentünk a második részre. Ekkora tömeget régen láttam ebben az évben.

Kár volt. (A kicsiknek és a nyugdíjasoknak tetszett.) Összességében talán 20-25 perc tetszett. Tornatore filmjeivel vagyok így, egyre többet kellene kivágni az õ munkáiból is. (CP: tökéletes, Baaria: negyven perc helyett 160.)

Sohasem hittem volna: Michael Bay a Pain & Gain elejével és végével messze lekörözte, leiskolázta Jacksont. (A film többi része rendkívül halvány lett, de ez már más kérdés. A mûfaj most nem számít.) Verbinski legutóbbi filmjében összekapta magát, de Jackson csak csúszik lefelé... Fenekestõl felforgatta az eredeti terveit a reakciók alapján, de a végeredmény még rosszabb lett.

Zene: borzalmas
CGI: fantasztikustól a borzalmasig
forgatókönyv: borzalmas
színészek: keveset követelt tõlük PJ (Freeman továbbra is nagyon gyenge; karrierjének csúcspontja a Love Actaully volt, másra nem is jó)
operatõri munka: szánalmas
díszlet, jelmez: csodástól a klisék kliséjéig

Ami talán a legrosszabb: már nem is haragszom PJ-re. Közömbössé váltam. Bizonyos filmjeit nagyon szeretem (Bad Taste, Braindead, King Kong ext., TLB), az elsõ trilógiával pedig véghezvitt egy ténylegesen lehetetlen küldetést.

Az én 21. századi (varázslatos) trilógiám: FOTR, Harry Potter and the PoA, Stardust.

Stardust. Vaughn kellett volna a rendezõi székbe. (GDT a PR alapján egy teljesen nézhetetlen filmet csinált volna. PJ verziója még nézhetõ, igaz, nekem egy alkalom is sok volt.)

Boyens tényleg tönkretette PJ karrierjét. Egyébként érdekes lett volna látni, hogy Fran korábbi élettársa (Stephen Sinclair) milyen forgatókönyvet tett volna le az asztalra. Az õ szerepét teljesen minimalizálták, „elegánsan” megszabadultak tõle, pedig a FOTR talán leginkább az õ döntései miatt lett a legjobb a trilógiából. (Mellékesen jegyzem meg, hogy idén kb. hatszor néztem meg. Sean Bean halála mindig megráz stb.) Szokás persze azt mondani, hogy nagyon szigorú szabályok vonatkoznak a forgatókönyvírók feltüntetésére, de annyian szegték már ezeket a szabályokat (Spielber, Murphy stb.), annyi szkriptdoktor mûködik közre, hogy ember legyen a talpán, aki megfejti, hogy kié is a forgatókönyv.

Röviden: próbálom elfelejteni.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

szabii98
mást nem nagyon tudtak tenni sajnos, elég lett volna két 3 órás részben megcsinálni a sztorit szerintem..bár kitudja

I met God. She's black

Fehercsoki
Csalódást nyilván nem, de azért elég hollywoodira sikerült, azaz akcióval nyújtották a filmet.

adam46
Nekem is nagyon tetszett a második rész is. Elég hamar elröppent ez a 161 perc is, mikor jött volna az izgi rész, akkor kapcsolták fel a villanyt, nagyon elkeserítõ volt. :D Egy év múlva minden lezárul. :)
szabii98
nem tudom eldönteni melyik tetszett jobban, az elsõ rész, vagy a második.
imádtam, meggyõzött, nagyon tetszett! a fanoknak nem fog csalódást okozni

I met God. She's black

Fehercsoki
Szerintem nem volt furcsa, elég keveset szerepelt.

Na és milyen volt Beorn? Kritikák nem nagyon tértek ki rá. Ill. az egyik helyen azt írták, hogy "furcsa".

Fehercsoki
Nem, de ne spoilerezz.

Akkor nyújtva van ez is. Gondolom még Bard sem lõtte ki azt a nyilát.
Fehercsoki
Természetesen nem.

Meddig ment el az 5 sereg csatája benne volt?
http://www.youtube.com/v/nyc6RJEEe0U&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Nem. Nállunk a sima Mitty, + 1-2 más film elõzetese volt. Interstellar sztem max Amerikában megy.

Jó volt a film Smaug hangja angolul nagyon jó volt, nem tudom magyarul hogy jön ki. Remélhetõleg a jövõ héten még adják majd felirattal mert haverok után bnõvel si lesz egy nézés. :) Hosszabb értékelést majd akkor írok róla.
Fehercsoki
Cumberbatch hangját eredeti nyelven sem tudták hozni, mivel a sok effekttõl nem is lehet hallani a hangját...

A sárkánnyal kapcsolatban nekem is fura volt az érzésem. Cumberbatch hangját nem tudták magyarban hozni...de ezen kívül le a kalappal!

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ProGabe
Csak az szeretném mondani, hogy szarok a Hobbitra, azt mondjátok meg, hogy van-e elõtte Interstellar elõzetes! <#banplz><#banplz>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Narxis
Mondjuk meg lehet kérdezni ott ahol néznéd, hogy tervezik-e késõbb eredeti nyelven leadni.

skinnyman
A szinkrontol mar most felek :S
Eredeti nyelven meg luxus barmilyen nem 2d-s valtozat...

Regards,

Ma én is megyek haverokkal a 14.45-ös angol nyelvû feliratos elõadásra.

Már úgyis annyi szabadnapom felgyûlt hogy most kivettem egy felet délutánra. Végül is a szent cél érdekében történt. :)

Ráadásul a fõnök is nagy GYU rajongó és az elsõ kérdése az volt hogy tán nem Hobbitot nézzük meg?
Fehercsoki
Én az elõzõbõl sem hiányoltam az akciót. Az a baj, hogy ez igaziból csak 1 könyv, és az is rövidebb mint bármelyik gyûrûk ura, és 3 filmet csinálnak belõle, és az az akciómennyiség ami 1 könyvre jutna az így 3 filmre oszlik szét.

Nah megnéztem. Jó volt. Olyan szempontból jobb volt, mint az elsõ, hogy ez végig akciódús volt már az elejétõl fogva. Viszont az elõzõnek a hangulata kicsit jobban megfogott, nem tudom miért.

A sárkány egy kicsit idegesítõ volt nekem ebbe. Lehet csak a nem túl jó szinkron miatt, ami sokszor nekem kicsit nevetségesnek tûnt úgy általában véve.

Összességében sokaknak a tetszését ez a rész jobban el fogja nyerni, s eredeti hangon lehet nekem is.

szabii98
vannak még gyûrûk ura és hobbit rajongó lányok? jó , hülye kérdés, én is egy ilyennel megyek :D

I met God. She's black

Jól válaszottál! :D
Nekem is igy lesz, de szerencsére a csaj is rajongó :))

Fél nyolcra megyek sugárba. Ott adják 2d-be, bár magyar.

Egyik ismerõsöm látta éjfélkor, s azt mondta ezerszer jobb mint az elsõ rész. Kíváncsian várom. Utána megírom milyen volt.

davidka003
Vasárnap megyek rá, remélem jó lesz.
Egybekötöttem egy randival, csaj azt mondta én válasszak filmet. :D
Akkor meg már menjünk olyanra amit várok. :D

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Nah? Valaki megnézte már? :)

Holnap lesz a nagy nap!

Pénteken mi is meglessük...
skinnyman
Nyilvan csak szinkronosan, mint sejtettem, hogy dogoljenek ehen...

Regards,

Nah van HFR is

Na már látom DB-ben lesz 2D-s és feliratos. Igaz hogy csak napjában egyszer de örüljünk ennek is. :)
Most már csak egy 2D-s feliratos kell és teljes az öröm. :)
Myselor
ja értem,hát neked mondjuk szarabb a helyzet de talán lesz arra is megoldás
Myselor
ideje volt. xd
skinnyman
Olyan szinten persze jogos, hogy lehetne az is ott is ahol te laksz, undorito pl hogy a szinkronos az alapertelmezett verzio mindenhol es sok helyen nincs is mas. Ellenben azt a valtozatot amit en neznek meg, az egesz orszag teruleten nem adjak sehol, ahhoz kepest ertettem h nem jogos.

Regards,

Fehercsoki
Kirakták 2D-ben is a hobbitot, szóval látod kár volt itt sírni:D

Myselor
egyszerû dolgot szeretnék,nem többféle nyelven meg ilyenek,még feliratot se semmit,csak 2d.hatalmas elvárásaim vannak azthiszem