The Hobbit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnézem még párszor a moziban az biztos!
Várom már a Smaugos képeket, volt 1 pár beszólása ami nagyon tetszik, fõleg a végén :)
De látványos volt minden és tök jók voltak a + jelenetek is, csak most annyi újdonságra kell figyelni, hogy elõ jön a kérdés...Hogy fog ez beleférni a 3. részbe?? Mert most már annyi infó van, meg régi-új jelenet, amit elég nehéz lesz összekötni, illetve lezárni :S
Epikus lesz az a rész is az tuti!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
I met God. She's black
Vízeséses rész a tündékkel nagyon jó volt.
Szerintem abszolút érdemes elmenni rá, fõleg ha valaki a 850 Ft-os elõadásra megy délelõtt. (1350-et is megért)
Itthon majd újranézem.
Ráadásul a csajjal is összejöttem ami így karácsony elõtt nem hátrány. :D
Itthon pedig megkéne már néznem a Hobbit 1 extended-et.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Már az elsõ rész is hatalmas csalódás volt, a gyerekek kedvéért mégis elmentünk a második részre. Ekkora tömeget régen láttam ebben az évben.
Kár volt. (A kicsiknek és a nyugdíjasoknak tetszett.) Összességében talán 20-25 perc tetszett. Tornatore filmjeivel vagyok így, egyre többet kellene kivágni az õ munkáiból is. (CP: tökéletes, Baaria: negyven perc helyett 160.)
Sohasem hittem volna: Michael Bay a Pain & Gain elejével és végével messze lekörözte, leiskolázta Jacksont. (A film többi része rendkívül halvány lett, de ez már más kérdés. A mûfaj most nem számít.) Verbinski legutóbbi filmjében összekapta magát, de Jackson csak csúszik lefelé... Fenekestõl felforgatta az eredeti terveit a reakciók alapján, de a végeredmény még rosszabb lett.
Zene: borzalmas
CGI: fantasztikustól a borzalmasig
forgatókönyv: borzalmas
színészek: keveset követelt tõlük PJ (Freeman továbbra is nagyon gyenge; karrierjének csúcspontja a Love Actaully volt, másra nem is jó)
operatõri munka: szánalmas
díszlet, jelmez: csodástól a klisék kliséjéig
Ami talán a legrosszabb: már nem is haragszom PJ-re. Közömbössé váltam. Bizonyos filmjeit nagyon szeretem (Bad Taste, Braindead, King Kong ext., TLB), az elsõ trilógiával pedig véghezvitt egy ténylegesen lehetetlen küldetést.
Az én 21. századi (varázslatos) trilógiám: FOTR, Harry Potter and the PoA, Stardust.
Stardust. Vaughn kellett volna a rendezõi székbe. (GDT a PR alapján egy teljesen nézhetetlen filmet csinált volna. PJ verziója még nézhetõ, igaz, nekem egy alkalom is sok volt.)
Boyens tényleg tönkretette PJ karrierjét. Egyébként érdekes lett volna látni, hogy Fran korábbi élettársa (Stephen Sinclair) milyen forgatókönyvet tett volna le az asztalra. Az õ szerepét teljesen minimalizálták, „elegánsan” megszabadultak tõle, pedig a FOTR talán leginkább az õ döntései miatt lett a legjobb a trilógiából. (Mellékesen jegyzem meg, hogy idén kb. hatszor néztem meg. Sean Bean halála mindig megráz stb.) Szokás persze azt mondani, hogy nagyon szigorú szabályok vonatkoznak a forgatókönyvírók feltüntetésére, de annyian szegték már ezeket a szabályokat (Spielber, Murphy stb.), annyi szkriptdoktor mûködik közre, hogy ember legyen a talpán, aki megfejti, hogy kié is a forgatókönyv.
Röviden: próbálom elfelejteni.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
I met God. She's black
imádtam, meggyõzött, nagyon tetszett! a fanoknak nem fog csalódást okozni
I met God. She's black
Jó volt a film Smaug hangja angolul nagyon jó volt, nem tudom magyarul hogy jön ki. Remélhetõleg a jövõ héten még adják majd felirattal mert haverok után bnõvel si lesz egy nézés. :) Hosszabb értékelést majd akkor írok róla.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Eredeti nyelven meg luxus barmilyen nem 2d-s valtozat...
Regards,
Már úgyis annyi szabadnapom felgyûlt hogy most kivettem egy felet délutánra. Végül is a szent cél érdekében történt. :)
Ráadásul a fõnök is nagy GYU rajongó és az elsõ kérdése az volt hogy tán nem Hobbitot nézzük meg?
A sárkány egy kicsit idegesítõ volt nekem ebbe. Lehet csak a nem túl jó szinkron miatt, ami sokszor nekem kicsit nevetségesnek tûnt úgy általában véve.
Összességében sokaknak a tetszését ez a rész jobban el fogja nyerni, s eredeti hangon lehet nekem is.
I met God. She's black
Nekem is igy lesz, de szerencsére a csaj is rajongó :))
Egyik ismerõsöm látta éjfélkor, s azt mondta ezerszer jobb mint az elsõ rész. Kíváncsian várom. Utána megírom milyen volt.
Egybekötöttem egy randival, csaj azt mondta én válasszak filmet. :D
Akkor meg már menjünk olyanra amit várok. :D
Pénteken mi is meglessük...
Regards,