724
The Hobbit
-
#84 Tökéletes választás egy tünde hölgy szerepére -
#83 Most látom hogy Evangeline Lilly is fog játszani benne nagyon várós a film! -
#82 OMFG, ez rohadt jó és a vége.... :D -
#81 THE HOBBIT, Production Video #3 [HD]
https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150326323406807&oid=141884481557&comments -
Kheled #80 Balin és Dwalin
-
Kheled #79 Bombur, Bofur, Bifur
-
#78 Akik a könyvben is idősebbek azok szerintem Gimli korabeliek kb. A fiatalok meg fiatalok, jó lesz ez. :) -
#77 én idősebbnek gondoltam a törpöket, olyan gimli félének... -
Kheled #76 hm én Smaug-ról várok vmi képet. nagyon kiváncsi vagyok hogy milyen lesz,főleg az animációja amikor beszél -
#75 Szerintem lányosak lettek, főleg Fili... :D de szerintem filmben, élőben majd kevésbé látszik annak mint ezen a rajzon. -
Kheled #74 jólnéznek ki.csak nemtom fura, hogy törpök:) -
#73 omg...elég érdekesek lettek... :D -
Kheled #72 Fili és Kili
-
#71 ááá végre, az első ilyen videó is tetszett, már hiányoltam az újabbat -
#70 -
#69 Óin és Glóin
-
Kheled #68 tényleg baromi jó lett. ah alig várom már hogy kijöjjön! -
#67 ezt imádtam mindig ami a TLOTR-ban is a full igényesség az utolsó pici bőrcsatig minden részletre figyelnek. -
#66 OMG ez baromi jó lesz! :D -
#65 -
#64 gyomorfekélye volt, műtötték is vele -
gulyasandras #63 Mostanában szedett fel pár kilót. -
#62 jól lefogyott. -
#61 elkezdődött a forgatás -
#60 loooooooool -
#59 -
#58 pff, magyar hirsite-ok...
http://www.firstshowing.net/2010/05/31/peter-jackson-could-direct-the-hobbit-only-if-hes-allowed/
a forrás, amiben szinte teljesen máshogy szól a történet -
#57 http://www.pcdome.hu/hirek/18447/peter_jackson_rendezheti_a_hobbitot -
#56 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
kurva MGM -
#55 del toro elhagyja a hobbitot
kurva jó... -
#54 A napokban kezdődik el a Hobbit szereplőválogatása. Guillermo Del Toro és Peter Jackson csak három színészt tart meg a Gyűrűk Ura szereplőgárdából az előzmények bemutatásához: a két örök életű tündét játsszó Cate Blanchettet (Galadriel) és Hugo Weavinget (Elrond), valamint Ian McKellent, mivel Gandalf már eleve öregemberként érkezett Középföldére a Harmadkorban a sötétség erői ellen küzdő maiák egyikeként. A castingon többek között Gimli népes rokonságát, a 13 kincskereső-sárkányölő törpét (a magyar fordításban: Thorin, Dwalin, Balin, Óin, Glóin, Ori, Dori, Nori, Fili, Kili, Bifur, Bofur és Bombur) kell kiválasztania a készítőknek. Az IMDb szerint Guillermo del Toro átmentené két kedvenc Hellboy-színészét, Ron Perlmant és Doug Jonest is a Hobbit szereplőgárdájába. A film első része 2011-ben, a második 2012-ben kerül a mozikba. (via mtv.com) -
#53 Bárcsak ott lehetnék, eskü ingyen dolgoznék. :D -
Ezüstróka #52 Ú, már nagyon várom! -
#51 UPPPPPPPPPPPPPPP,
mert újra épül Hobbitfalva!
képek
be is szúrom, hadd szépüljön a topik :)
" izeee... hol maradnak a WETA-sok"
befejezik az Avatart, aztán rágyúrnak erre is, nem kell aggódni :) több cég fog együtt dolgozni ezen a filmen (is). a Weta Workshop meg alap, hogy megint TÖKÉLETES jelmezeket és maszkokat fog készíteni -
#50 Pedig jó film. -
#49 Milyen lenne már ha a film magyar címe is a Babó lenne,nem csak a könyvvé XD -
Louis Cyphre #48 Hugo Weaving egészen biztosan visszatér Elrondként!
Maga Guillermo del Toro erősítette meg a BBC Radio adásában, hogy Hugo Weaving visszatér Elrondként A Hobbit-filmekben. Így most már három "A Gyűrűk Ura"-szereplőről (Gandalf, Gollam, Elrond) lehet tudni, hogy ugyanaz a színész fogja játszani az új filmekben is.
http://volgyzugoly.uw.hu/ -
#47 A fenébe úgy várom már ... -
#46 Ooo... izeee... hol maradnak a WETA-sok, meg a tobbi latvanyert, dizajnert, diszletert, jelmezert, stb.-ert felelos ember, akik a Gyuruk Uran dolgoztak?
Nem lattam a Hellboyt, de igy kepek alapjan valami irto gagyi szarnak tunik, ugyhogy nem angyon ertem miert veluk dolgozik... Nekem el ne baszarintsa, mert nincs kedvem 40 evet varni egy feldolgozasra... -
#45 2010-ben forog a Hobbit
Guillermo del Toro egy évtizedre elegendő munkát szedett össze magának, a legvártabb film tőle talán a Hobbit két része. 2010-ben láthat majd hozzá és a tervek szerint 370 napig forgat majd. A Gyűrűk ura trilógia forgatása ezzel szemben csak 274 napig tartott, a Hobbitnál azért tarthat ilyen sokáig, mivel del Toro minden fronton maga szeretné végezni az irányítást, így a second unit munkálatait is ő végzi.
Del Toro reméli, hogy ismét együtt dolgozhat majd Mike Mignolával (Hellboy 2 társproducer és a Penge kettőnél ő készítette a concept artokat) és Wayne D. Barlowe (szintén Hellboy 2 és Penge 2) látványtervezővel, no meg Guillermo Navarro operatőrrel (Hellboy 2, A faun labirintusa, Cronos, The Devil's Backbone).
A rendező elmondása szerint a Hobbitban ezernyi lényt láthatunk majd: jelen lesz Smaug sárkány, Setéterdőbeli pókok (a Gyűrűk urában Bakacsinerdő volt a neve) és persze orkok. Az animáció és a CGI új formáját szeretnék létrehozni, a trükktechnika határait feszegetik majd.
Bemutató 2011 decemberében, a folytatás 2012 decemberében érkezik.