The Hobbit

← ElőzőOldal 15 / 15

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt mondta, h 4 év múlva kezd bele...

Anno Peter Jackson a King Kong után mondta egy interjúban hogy 4 év kell neki mig elkészíti a filmet

Sil78
Én viszont még mindig nem tudom, honnan szedték ezt a 2010-es idõpontot az SG-n, ez ugyanis egyetlen nagyobb Tolkienes oldalon sem hangzott el mostanában tudomásom szerint... A legújabb pletykák 2007-rõl szólnak (mármint a forgatás kezdetére): valaki állítólag látott a New Line-nál egy határidõnaplóban egy ilyen bejegyzést. Valamikor tavaly PJ még úgy nyilatkozott, hogy bár szívesen megrendezné, 2008-nál elõbb nem fog ráérni. Ezenkívül továbbra sem rendezett a jogi helyzet: bár a Hobbit megfilmesítésének jogai a New Line-nál vannak, a film forgalmazásának jogai viszont a rivális MGM-nél.

These are my friends, see how they glisten...

jó tudom.nem vettem észre😛 mostmár akkor mindent pontosan tudok😛

Voltan
Htx!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

InfectedMann
figyelni kellett volna a hírt a sg fõoldalán 😉 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Jah, de csak úgy 3 és fél percnél indul be a jó rész 😊.

Sil78
Ja, a zenéje a Requiem for a Dream (Rekviem egy álomért) c. film zenéjébõl egy keverék, ami a Két torony elõzetesének végén is hallható volt. Anno egy overture nevû fájlként keringett: jobb egérgomb, cél mentése... (5,92M😎.

Sir Quno Jedi
Mmmm a Dragonslayer az jóak is volt!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

az tényleg jó!😊

Voltan
Akárhogy is, a "trailer" zenéje kegyetlen jó lett!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

akkor tényleg korán lett megnyitva..😊 csak nekem is ugy mondták hogy 2007-ben😛

InfectedMann
sztem is... még csak egyetlen hír került fel sg-re ami az boncolgatja, hogy lehet, hogy lesz... és, hogy 2010 -re lesz kész...

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Sil78
Nem a Reign of Fire-bõl. Steve Latham, az elõzetes készítõje mondta, hogy egy Dragonslayer címû 1981-es filmbõl. Egyébként ez a rajongói trailer még valamikor 2003 körül tette az elsõ köröket a neten.

JonDavis
2010?Kicsit korán lett megnyitva ez a topic...
Amúgy meg Eliah Wood játszaná el a fiatal Zsákos Bilbot a The Hobbit-ban.Régen arról szóltak a hírek.

InfectedMann
Ha esetleg 2010 -ben lesz ilyen film akkor most még ne nagyon várjatok róla infót imdb -n ! talán 1-2 év múlva !

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota> NEM LESZ ILYEN FILM!!!!!! Ha esetleg az utóbbi 5 hsz nem gyõzött meg, akkor imdb-n keress rá....

jó tudom.nem gyürük ura lesz..ez külön film tudom..csak mondom a trailerhez viszonyítottam..és nemrég tudtam meg ezeket az infokat.azt hittem hogy még nagyon friss ez hír..mivel csak nemrég találtam meg.és magyar oldalokon még semmit nem találtam.szal bocs..de most azért nyitottam hogy a filmröl beszéljünk majd😊

Gladiator
lol, kovetkezo gyuruk ura, elozetes....😄 te aztan ertessz hozza

akkor 2010--de akkor is lesz.szal ez a lényeg..amugy gondoltam a videora hogy nem eredeti..mert a sárkány ami bent volt..hát lehet látni hogy nem 21.századi technológiával készült😛

Ez az elõzetes a régi filmekbõl(amit valószinûleg te nem láttál, mert akkor nem mondánal olyat, hogy "bár nemtom hogy ez a filmböl van e", valamint a sárkányos jelenetek a Reign of Fire címû filmbõl valók...

Ennyit errõl... ja, és én a fõoldai hírben nem 2007-et, hanem 2010-et olvastam...
Seth
Itt nem 2007-rõl van szó

PSN ID.: Beegabor

Peter Jacksonnal egy interjú,
itt

Nemtom tudjátok e..de ez lesz a következö gyûrûk uranák a címe.amit 2007-ben mutatnak be.
itt egy link: http://www.youtube.com/watch?v=gRspDHIizVo bár nemtom hogy ez a filmböl van e ,vagyis hogy lotr fan csinálta.vagy tényleg ez lesz a trailere.(a végén 2006 van,de 2007-ben lesz.

← ElőzőOldal 15 / 15