98
Amatőr Rockbandák Magyarországon
-
#58 jó kis buli lesz :)
cucc lesz, vagy vinni kell? -
Verseghy #57
[Kecskemét] -
Verseghy #56 Há persze:D:D:D:S:D -
#55 ja, ezek a felvételek lesznek a legkeresettebbek :DD -
Verseghy #54 Tesom se akarta letörölni az első koncertünk felvételét, azt mondja hogy egyszer majd milliókért fogja eladni:D:D -
#53 jah, sima kis kamcsival volt elkövetve :) majd sok sok év múlva, amikor befutottunk, jól fognak jönni :DD -
Verseghy #52 Nemrosszak. Bár a minöség.. De hát koncerten nehéz lehet normális minőséget elérni. -
#51 oké :D
tetszenek amúgy a számok? -
Verseghy #50 Huu, meg a berente?:P:P:P Mondd meg neki hogy a versegi puszilja:D -
#49 Pedig rohadt ismerős. :D -
#48 ühüm, igen :) -
Verseghy #47 Hát én nem ismerek még hasonló számot se. Én irtam, és teljesen a semmiböl jött az 5let..
McGrady te a Vass géza zenekarába vagy benne?:) -
#46 A Blaze of Anger c. szám egy az egyben koppintás. Nem? -
#45 itt van kettő szám a legutóbbi koncertünkről, szerintetek jók lettek?
Kétforintos dal (P.mobil)
Smoke on the water (Deep purple) -
#44 egész jól, még kétforintosokat is dobáltak :D
a többi zenekar jófej volt, a Gym kölcsönadta a motyóját, szerintem jól szólt a cuccom a Peavy ládával. :) ezúton köszönjük nekik :)
-
Verseghy #43 Hogy sikerült a konci? -
Verseghy #42 Mind jó arc, nekem volt már velük koncertem:P Enternixesek is jó arcok. -
#41 jeee :) én csak a Gym dobosát ismerem, most majd a többieket is "lecsekkolom" :-)) -
Verseghy #40 Jugnle Gym-el meg az Enternixel puszipajtások vagyunk. Lehet hogy elnézünk. -
Indigo #39 Jók vagytok! Igaz ami igaz, a szövegre még rá kell gyúrni, de összességében jó kis zene :) -
#38 fasza, ha nekünk is lesz kész számunk lehet elmegyünk :)
egyébként meg koncert lesz nov. 10én refibe :D úgyhogy ha van kedved gyere el, lesz még jungle gym meg enternix is valszeg :) -
Takezó #37 Nem rossz. Elsőt hallgattam meg, szeretem az ilyen rakenrollos számokat. -
Verseghy #36 Senki se tud szöveget irni a bandából:D
Orgió Studioba. Nagyon ajánlom, 25ezer forint egy nap és szerintem kurvára megéri, egy jófej srác csinálja. -
#35 az elsőt meghallgattam, nemrossz, a szövegen mondjuk lehetne javítani :) hol vettétek fel? -
Verseghy #34 Hát nekünk most lett meg a stúdiófelvételünk, ha valakit érdekel töltse le a http://boa.atw.hu/-ról. Remélem tecceni fog:) -
#33 személyesen nem ismerem őket, de a gitáros az kűdi nagyon. amúgy a produkciójukat a gitár emeli fel, még a dobos nemrossz, az énekes viszont sokszor nem tiszta. -
yaqwsxcde #32 Zenekartagokat keresek DEBRECENBEN!!!
Pár infó:
-Stílus: Szimfónikus és technikás Black-Death-Doom Metál, (ez daltól függ),
+lassú témák is +versek megzenésítése...
-Pár zenekar:Dimmu, Cradle, Immortal, Therion, Anathema........
-Saját cucc legyen (Min. egy kis próbatermes)
-Ne legyél kezdő, minimum a 18.év
-Debrecenben lennének a próbák
-Extrém irányzatok mellőzve! (Pl. Sátánista)
-Komoly célok!!!, min1 próba 1 héten
A betöltendő posztok: (az éneken kívül)
-Szólógitáros (a darálástól a magas témákig)
-Alapszólógit. (alapozáshoz)
-Bassgit.
-Dobos (duplázóval!)
-Szintis
Én 10 éve zenélek. Főbb tev.: Zeneszerzés, Zongora/Szint., Ének, Alapszólógitár.
Rengeteg témám van.+ Versek.
Bármilyen infót a ---> [email protected] <---címre küldjetek, ill. kérjetek.
Tel: 06 30 5979424
Ha van valami hanganyagotok, vagy demótok azt is elküldhetitek.
És légyszi adjátok tovább, vagy szóljatok olyan ismerősnek akit érdekelne.
Ja, és ha valaki tud egy-két jó próbatermet Debrecenben az légyszi szóljon!
Köszi!
Bodnár Zoltán -
Verseghy #31 Revrock... Nem szeressem öket.. Nagy az arcuk, bár a zenéjükkel semmi kifogásom. -
#30 bazmeg a kakadal kurvajó xD -
#29 ezek hülyék :D -
#28 ezzel nem értek egyet, de ez a topik nem erről szól :P -
#27 hogyne! :D -
#26 hmm, régebben létezett igényesebb punk, mint ahogy létezett igényes popzene is, de mára nem nagyon maradt egyikből sem normális zene, csak zajongás -
#25 ez a punk -
#24 itt Kecskeméten talán a RevRock az ami elég jó banda, a gitárosuk nagyon tud, a dob meg a basszer is szép színvonalon van, látszik hogy mind tehetségesek. egy csajszi énekel, a hangja annyira nem jön be, a 70-80as évek rockjára nem a legjobb, de elfogadható :) -
#23 a profi zenész az akinek a zenész a hivatása, meg kiadott már valamit, nem a tehetségét méri :)
-
Takezó #22 felőlem, csak tegyék ingyenesen is elérhetővé:D -
#21 pontosan, egy amatőr zenekar ne adja ki a lemezét :c -
Takezó #20 te is ismered őket?:o -
Takezó #19 mert amatőrök, és mégis pénzt akarnak -.-