Videoklip Kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
igen, elõadó, estleg klipp rendezõje?😊

honnan ismeri?

*Posse*T.W.D*

JonDavis
Ez egy mutáns fiú

JonDavis
Rubber Jhonny<#eljen>

kuci06
linkin park - papercut

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Kaszi46

aki ezt kitalálja, és szereti is, azt tiszteletbeli, és azonnali barátommá fogadom😛

*Posse*T.W.D*

JonDavis
<#crazya>

Trisztin
ahoz képest,hogy az elején még nem tudtad honnan szedjél képeket elég jól belejöttél 😊))

Kaszi 46 te jössz 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

JonDavis
<#ravasz1>

stone
<...szinfoni>

JonDavis
<#nevetes1><#nyes>

Kaszi46
verve links-bitersweet symph<#zavart1>

*Posse*T.W.D*

Trisztin
uhh... a lökdösös...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

JonDavis

Egyszerûûû nagyon!!!😄DD

Kaszi46
ki gyön?<#whatever><#ravasz1>

*Posse*T.W.D*

JonDavis
Bocsika<#puszi>

Trisztin
na akokr nem raktál be eléggé egyértelmû képet 😊)

Mert én nem igen ezt a stilust szeretem,de ez a szám máig a kedvencem... 😊)
<#worship>
Úgyhogy a te hibád,hogy nem tudtuk eltalálni 😊<#dumcsi><#papakacsint>

JonDavis
aha

Trisztin
jah ez a golyós...??mármint amibe a rajzolt kiscsaj van??

JonDavis
Ezt a videóklippet beválasztották a a Világ 20 legjobb klippjébe egyszer.És azthiszem 2. vagy 3. lett. NAgyon jó majd nézzd meg<#vigyor2>
koRn - Freak on a Leash

kuci06
good god

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Trisztin
korn-hoz nem értek 😞

JonDavis
nem nem
97es albumon található a szám

kuci06
Yall Want A Single

JonDavis
A videóklipp címe a lényeg most😊
Amúgy igen az

Lacee
hmm. akkor Korn?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

JonDavis
nem

Lacee
nem Toxicity? (SOAD)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

az a gond, hogy a videóklipek téma sem pörög, pedig a youtube és egyéb oldalak korában virágoznia kéne
remélem ez a topic nem végzi a süllyeztõben, de itt valahogy nincs kereslet a klipekre, amit én nagyon sajnálok, mert videóklip fanatikus vagyok

Ramox
Akkor én passolom.

JonDavis
NEmaz.Külföldi banda

Ramox
Junkies klip ha jól rémlik, de nem a kedvencem szal nem mernék rá egesküdni.

JonDavis

az, te jössz

JonDavis
Neo-Rambo 13
RAmbo sixty rock and roool

nézz utána

lee86
ez valami neo, d a címe nem ugrik be. (bocs, h anem szabad találgatni)

&#161;Hala Madrid!

Karányi - Álomszép a megoldás

talán ez könnyebb lesz 😊

szeretem azt a Moby számot <#eljen> régi klipek is jók voltak

Trisztin
hát akkor egyenlõre tovább lépünk 😊 Akinek van képe rakhat 😊

ProGabe
hát õ sem fog már válaszolni...
Dátum: 2006.09.03. 17:34 Adta: tomsolo
És végezetül még egy kérés, szeretnék egy bant, hogy legalább jussak be a Top 100-ba.

Done.

😄DDDDDDDD

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

JonDavis
In the end

Qwerty4
viszont a Linkin Parkhoz köze van...

Qwerty4

Qwerty4
semmi köze ahoz a szóhoz

Qwerty4

still

Qwerty4

Qwerty4

JonDavis
OKé rakjál megengedem😄D

Qwerty4
én átveszem a jogot, amíg megkapom a bant egyet rakok<#smile>

Qwerty4

Japep
átadom...nem találok a gépen klippet

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Trisztin
köszi a kedves szavakat 😊

Dehogy én is kötekedjek a Filmkvíz is egy olyan oldallal kezdte a játékot,ahol a képrõl kellet felimserni a filmet...

meg különben is hol a fantázia a 666 Ismerd fel a képrõl címben?? Így legalább lehet,hogy többen bejönnek...

JonDavis: Örülök,hogy tetszik... legalább valaki nem csak leszólni tud<#smile>
<#integet2> - jah és üdv itt is 😊)