Videoklip Kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
aki ezt kitalálja, és szereti is, azt tiszteletbeli, és azonnali barátommá fogadom😛
*Posse*T.W.D*
Kaszi 46 te jössz 😊
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Mert én nem igen ezt a stilust szeretem,de ez a szám máig a kedvencem... 😊)
<#worship>#worship>
Úgyhogy a te hibád,hogy nem tudtuk eltalálni 😊<#dumcsi>#dumcsi><#papakacsint>#papakacsint>
koRn - Freak on a Leash
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
remélem ez a topic nem végzi a süllyeztõben, de itt valahogy nincs kereslet a klipekre, amit én nagyon sajnálok, mert videóklip fanatikus vagyok

Dátum: 2006.09.03. 17:34 Adta: tomsolo
És végezetül még egy kérés, szeretnék egy bant, hogy legalább jussak be a Top 100-ba.
Done.
😄DDDDDDDD
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Dehogy én is kötekedjek a Filmkvíz is egy olyan oldallal kezdte a játékot,ahol a képrõl kellet felimserni a filmet...
meg különben is hol a fantázia a 666 Ismerd fel a képrõl címben?? Így legalább lehet,hogy többen bejönnek...
JonDavis: Örülök,hogy tetszik... legalább valaki nem csak leszólni tud<#smile>#smile>
<#integet2>#integet2> - jah és üdv itt is 😊)