Bully

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pc killer
Valaki tényleg leírhatná az angol óra szavait mert én sem tudom megcsinálni<#rinya>.Eddig 7 szót találtam ki de ez még csak a fele.<#fejvakaras>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

hát eszembe jutott mikor a san andreast megkaptam és behelyeztem a ps2-be maximális elájulás 2és fél óra játék ami után fél 11 kor (hétköznmap) kijelentettem h. majd holnap befejezem a kipróbálást és egyszerûen egy "elvontbarom" voltam suliból futottam haza hogy írthassam a bandákat és hogy én legyek a legkirályabb repper.Nah ez a Bully ugyanezt idézte fel bennem pláne mikor megkaptam a san andreast akkor én is egy bully voltam mindenki engem szívatott mindenki rámszállt ugyanaz mint a játék története de én a kevésbé aggresszív módot választottam de szerencsére kipróbálhatom az aggresszív rászt is ez a játék egyzserûen fantaqsztikus odabasz rendesen és a pláne benne hogy sulis életem eggyik leg kirugottabbnak érzett részét juttatjas eszembe......jó jáccást aki még nem próbálta az meg szégyelje magát😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

és már csak 59 perc😄

n ah ha meglesz akkor holnap 2 ig nyomom persze a hajnali 2 ig jee 😄

mukika
😊 remélem valaki azért rájön és beírja a válaszokat, mer kíváncsi vagyok milyen pluszt ad. 😊

amúgy chapter II-nál járok már. megvertem Russelt, és elvileg kinyílt a kapu, és mehetek a városba randalírozni. de azt majd egy kicsit késõbb tesztelem le, mert most eleget játszottam vele egyhuzamban. 😛

pc killer
Tényleg qrva jó a game!

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

nemvagy egyedül angolból énsem tudom megcsinélni az elsõ vizsgát.....kurvanehéz
mukika
baszott jó játék. 😄

de angolból megbukok mindig az elsõ vizsgán. :p egyszerûen nem tudok rájönni az utolsó szóra. :GRRRRR valaki aki megcsinálta vésse már be õket plz. 😊

Seth
ps2 fejét gyilkolja teee, nem az enyém 😄

PSN ID.: Beegabor

hát igazából öli az agyat de levezeti a stresszt mikor kettébaszod a leguztáltabb tanárod gerincét (vagy ilyet nem lehet?😄) de rám nem sok hatással lesz mert ha rámszálltak eddig is megvéldtam magam és a tanároknak mostantól sem fogok mérget rakni a kajájukba szal.... de játéknak feledhetetlen lesz ez 3 óra múlva már én is ezzel tolhatom jee😊

Seth
Ez egy fejgyilkos game bakker, szinte egyfolytában dolgozik, kicsit félek tõle😄

téllweg nagy játék😄 hehe

Engem nemérdekel hogy kinek az ötlete volt de kurvajó kis game
hmm hát megsúgom h. igazából nem a rockstar ötlete volt...

nah énis kiboróbáltam hatalmas buli a játék óriási feeling nagyon bejön...Grat a rockstarnak az ötletért😊
Leszedtem egy torrent oldalról és amint ki akarom csomagolni akkor eléri a 100%ot majd CRC hibát ír ki. Miért? Hogyan kell kicsomagolni hogy ne legyen CRC hibás?Leszedtem szintén torrent oldalról a final fantasy 12õt is annaál is ugyanez van. Eléri a 100%ot majd crc hibát ír ki.
pc killer
Aztaqrva!!! Ezt a játékot várom hónapok óta!<#wink>
Természetesen már töltöm is le.<#ravasz1>De azért kár,hogy nincs XBOX-ra és így az 1000 éves PS2-mön kell szenvednem vele<#rinya><#wilting>

Legyünk pontosak: Európában október 27-én jelenik meg a játék, Canis Canem Edit címen.

Papesz

UltimateGamR
meg , mielõtt megvennéd, kitudod próbálni ha egy magyar torrent oldalról leszeded (b**humen)

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

lamase
Megjelent már?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

UltimateGamR
Játszottam vele!!!

eszméletlenül jó játék!! BÁRMIT megcsinálhatsz amit akarsz ( és nem mertél a suliban!!! 😄 ) egykét pl: bárkit szivathatsz/agyonverhetsz/cikizhetsz és sok más 😊 . Vagy felmászol egy fára és a sportolók edzését megzavarahtod ugy hogy csúzlival lövöldözöd õket! Bemehetsz a nõi vécébe is és ott h*gyozhatsz , kukkolhatsz. Csajokkal szerelmet köthetsz , de elérheted azt hogy gyûlöljenek. Tanárokat letámadhatod. És ez még semmi...
VANDÁLKODHATSZ ( pl betöröd az õvegeket , rombolsz ). Kenõpénzel bármit elérhetsz...
Ja és ez mind semmi , még az akadémia külterén a városban is szórakozhatsz.
Meghatározott órákra bekell menni , van délelõtti és délutánni tanítási óra ahova bekell ülni 😊 ( kémia , rajz , stb van még egy pár.... ) Az ott szerzett infokat hasznosítahtod pl a kémiai ismereteiddel csinálhatsz dinamitot amivel jó kis robbantgatásokat végezhetsz a suliban ( ill megdobálhatod az ellenséges diákokat )

Egy szó mint száz ez baromi JÓ lett , kihagyhatatlan.

JA és CSAK konzolra jelenik meg.

Mentem vissza játszani, épp a kollégiumból kell kisietnem mert megtámadták az egyik pajtásomat. 😊

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Én most húzom le én nagyon kiváncsi vagyok rá és sztem jókis game lesz vártam már...
dinomano
ahhanyos+faszájos game lett allitolag! :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
ez a fõhõs tök nyomi, mint egy kis aggresszív törpe 😄 de biztos jófej
Asszem eddíg sehol nem kapott rossz értékelést, tuti kipróbálom

Tinman
Kint van...

Képek

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fogalmam sincs. Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy azért, mert az egy amerikai weblap.

A hír hivatalos.

Papesz

bazs1
ha ez hivatalos, akkor miért nem változtattak a rockstargames.com-on?

Csak szólok, hogy ne Bully néven keressétek a játékot.

Papesz

Max 36
Nekem is bejön.És ne feledjük,a Tabletennisre sem gondolták volna sokan,hogy top10 játék lesz X360-on,aztán...És ki adta ki azt is?<#wow1>

Isten most nem ér rá,segíthetek?

ColdFire
nekem se <#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

maffioso
nekem kezd tetszeni a gém

\"If in doubt, flat out!\"

Max 36
Ha jól tudom,egy amerikai egyetemista bõrébe bújhatsz bele[ a fenegyerek fajtából]és különbözõ csínytevéseket kell majd végrehajtanod.Persze a Rockstargames programozói nem valami babazsúros dolgokra gondoltak,szerintem ebben is bandákat kell szervezned,bunyó az iskolai menzán,stb

Brolly
<#worship><#worship>

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

bazs1
Mivel Lamase nyitotta, gondoltam itt fent van😄

Brolly
Vki aki érti a lényegét az mondja már el neke is, mert érdeksnek tünik ,csak nem tom hogy mit kéne benne csinálni.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

bazs1
ezt multkor néztem már, de arra nem jöttem még rá hogy mirõl szól😄

Max 36
-megint a végén😊

Max 36
Majd meglátjuk.Érdekes témát választott megint magának a Rockstargames megint.

H0ri
és ez jó játék? :/

mike0013
pff... de nagy hülyeségnek tûnik😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Dragooon
ühhûha

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

trailerbol erdekesnek tunik 😄
lamase

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

← ElőzőOldal 8 / 8