Bully
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
amúgy chapter II-nál járok már. megvertem Russelt, és elvileg kinyílt a kapu, és mehetek a városba randalírozni. de azt majd egy kicsit késõbb tesztelem le, mert most eleget játszottam vele egyhuzamban. 😛
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
de angolból megbukok mindig az elsõ vizsgán. :p egyszerûen nem tudok rájönni az utolsó szóra. :GRRRRR valaki aki megcsinálta vésse már be õket plz. 😊
Természetesen már töltöm is le.<#ravasz1>#ravasz1>De azért kár,hogy nincs XBOX-ra és így az 1000 éves PS2-mön kell szenvednem vele<#rinya>#rinya><#wilting>#wilting>
Papesz
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
eszméletlenül jó játék!! BÁRMIT megcsinálhatsz amit akarsz ( és nem mertél a suliban!!! 😄 ) egykét pl: bárkit szivathatsz/agyonverhetsz/cikizhetsz és sok más 😊 . Vagy felmászol egy fára és a sportolók edzését megzavarahtod ugy hogy csúzlival lövöldözöd õket! Bemehetsz a nõi vécébe is és ott h*gyozhatsz , kukkolhatsz. Csajokkal szerelmet köthetsz , de elérheted azt hogy gyûlöljenek. Tanárokat letámadhatod. És ez még semmi...
VANDÁLKODHATSZ ( pl betöröd az õvegeket , rombolsz ). Kenõpénzel bármit elérhetsz...
Ja és ez mind semmi , még az akadémia külterén a városban is szórakozhatsz.
Meghatározott órákra bekell menni , van délelõtti és délutánni tanítási óra ahova bekell ülni 😊 ( kémia , rajz , stb van még egy pár.... ) Az ott szerzett infokat hasznosítahtod pl a kémiai ismereteiddel csinálhatsz dinamitot amivel jó kis robbantgatásokat végezhetsz a suliban ( ill megdobálhatod az ellenséges diákokat )
Egy szó mint száz ez baromi JÓ lett , kihagyhatatlan.
JA és CSAK konzolra jelenik meg.
Mentem vissza játszani, épp a kollégiumból kell kisietnem mert megtámadták az egyik pajtásomat. 😊
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Asszem eddíg sehol nem kapott rossz értékelést, tuti kipróbálom
PSN ID.: Beegabor
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A hír hivatalos.
Papesz
Papesz
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.