Ezt fogjuk nézni szeptemberben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alkarcsont: Nem akarlak kiabranditani, de hatalmasszar film. Meg szerencse hogy nem adtam erte 1 centet sem, naon gyenge mint film.
Mindig vannak jo filmek!!!😊)

Matyóhímzés
Nekem is rajta van a listámon, a The Fountain-el együtt, remélem adják majd Magyarországon is.

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Igen, Lady In The Water a cím. Én nemrég láttam külföldön, és tetszett. Tényleg mese, de szórakoztató. Nincs akkora csattanó, mint Shyamalan eddigi mûveiben, de feszültség azért van. Szerintem érdemes meglesni.
Matyóhímzés
Naja, az lemaradt. 😄
Asszem az a Lady In The Water, bár nem biztos.

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Mi lehet a címe M. Night Shyamalan legújabb mozijának?!?
WTC biztos jólesz go moziba <#nyes>

\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"

GWHSZ
tiszta kamu...nálunk a moziba nemrég wolt wmi engedmény..hú mondom tök yo kii kell menni..aztá csak az illen ratyi filmekre wolt:S...
tiszta szar...fel nem tüntették wolna...😮😄

Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/

GWHSZ
gyerekek nehogy az iskola a mozizás rovására mennyen 😄

Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/

"Ezt fogjuk nézni szeptemberben..." - fogja a halál, sose járok moziba!😊
Omega
kell valami ami enyhíti az iskolát.<#wilting><#bdead><#vomit>

bertino
Nicholas Cage egy szept. 11-ikei filmben ??? Elment ennek az esze ? szépen lehuzta ezzel magát a sárga föld alá 😞(

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

BCS CORPS
a cikben jó sok szar film van

http://www.bcsinfo.hu/forum

sajoati
én ezt fogom nézni szeptemberben: (bocs az offért 😊)) )

The Twilight Samurai
Hinokio Intergalactic Love
Fearless
Seven Swords
Három szín trilógia (na jó, ezt lehet még nem)
Arizonai álmodozók
Underground
Daytona -- Drama Danger And Dedication
Anachronox movie
Cowboy Bebop - The movie

Endure, in enduring grows strong...

A Taplógáz is lehet, jó lesz Frank, a Tank-kal!

Lehet a cikkiró nem tudta egyszerre végignézni a filmet(Hard Candy), amit nem is csodálok! <#hehe> Amelyik férfi végigbirja nézni azt a filmet moziban, úgy, hogy, nem tudja a történtetet, és nem tud a filmrõl semmit, és nem fordul fel a gyomra közben, annak gratulálok! <#eljen>
Hol van a felsorolásból a Farkasok völgye (Irak)?
Hmmm... A Hard Candy (Cukorfalat) itt nem is lett ismertetve... Az addig rendben van, hogy szeptember 21-én lesz a bemutatója (tehát a cikkbe beleillene), de egy árva szó sem esett róla. Pedig ez az egyetlen film, amit érdemes megnézni. A többi felejtõs.
Hard Candy nagyon kemény film... nekem hányingerem lett a film közben ami még soha nem fordult elõ, pedig tulajdonképpen egy csepp vér sincs a filmben!
igazából a volveren és a hard candyn kívül nem nagyon lesz sok értelmes.
icewolf
ilyen eresztést máskor el tudok viselni... 😊

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

ScarY MAN
engem is😄

...

akyyy
World Trade Center az ami érdekel😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;