23
-
Totja71 #23 Alkarcsont: Nem akarlak kiabranditani, de hatalmasszar film. Meg szerencse hogy nem adtam erte 1 centet sem, naon gyenge mint film. -
LaraC #22 Mindig vannak jo filmek!!!:)) -
#21 Nekem is rajta van a listámon, a The Fountain-el együtt, remélem adják majd Magyarországon is. -
nandif #20 Igen, Lady In The Water a cím. Én nemrég láttam külföldön, és tetszett. Tényleg mese, de szórakoztató. Nincs akkora csattanó, mint Shyamalan eddigi műveiben, de feszültség azért van. Szerintem érdemes meglesni. -
#19 Naja, az lemaradt. :D
Asszem az a Lady In The Water, bár nem biztos. -
Normal #18 Mi lehet a címe M. Night Shyamalan legújabb mozijának?!? -
GErYkE83 #17 WTC biztos jólesz go moziba -
#16 tiszta kamu...nálunk a moziba nemrég wolt wmi engedmény..hú mondom tök yo kii kell menni..aztá csak az illen ratyi filmekre wolt:S...
tiszta szar...fel nem tüntették wolna...:O:D
-
#15 gyerekek nehogy az iskola a mozizás rovására mennyen :D -
Enlight #14 "Ezt fogjuk nézni szeptemberben..." - fogja a halál, sose járok moziba!:) -
#13 kell valami ami enyhíti az iskolát. -
#12 Nicholas Cage egy szept. 11-ikei filmben ??? Elment ennek az esze ? szépen lehuzta ezzel magát a sárga föld alá :(( -
#11 a cikben jó sok szar film van -
#10 én ezt fogom nézni szeptemberben: (bocs az offért :))) )
The Twilight Samurai
Hinokio Intergalactic Love
Fearless
Seven Swords
Három szín trilógia (na jó, ezt lehet még nem)
Arizonai álmodozók
Underground
Daytona -- Drama Danger And Dedication
Anachronox movie
Cowboy Bebop - The movie
-
blaze #9 A Taplógáz is lehet, jó lesz Frank, a Tank-kal!
-
vg #8 Lehet a cikkiró nem tudta egyszerre végignézni a filmet(Hard Candy), amit nem is csodálok! Amelyik férfi végigbirja nézni azt a filmet moziban, úgy, hogy, nem tudja a történtetet, és nem tud a filmről semmit, és nem fordul fel a gyomra közben, annak gratulálok! -
Alkarcsont #7 Hol van a felsorolásból a Farkasok völgye (Irak)? -
wanek #6 Hmmm... A Hard Candy (Cukorfalat) itt nem is lett ismertetve... Az addig rendben van, hogy szeptember 21-én lesz a bemutatója (tehát a cikkbe beleillene), de egy árva szó sem esett róla. Pedig ez az egyetlen film, amit érdemes megnézni. A többi felejtős. -
vg #5 Hard Candy nagyon kemény film... nekem hányingerem lett a film közben ami még soha nem fordult elő, pedig tulajdonképpen egy csepp vér sincs a filmben! -
winnie #4 igazából a volveren és a hard candyn kívül nem nagyon lesz sok értelmes. -
#3 ilyen eresztést máskor el tudok viselni... :) -
#2 engem is:D
-
#1 World Trade Center az ami érdekel:)