443
Motorola V360
-
Jene #123 Tarajos!
Tényleg a vodában 9ért adják az 512es microSD-t?? már pofátlanság egy kicsit tőlük.. elmondom én karácsony előtt pár nappal vettem 512es MicroSD-t az Aqua-ban 4400 Bruttóért!!! szóval mindenkinek ajánlom h vodánál ne vegyen bővítőkártyát.. -
#122 Igen, én így csinálom. Mire 512 megát megpakolok Bluetooth-on keresztül megőszülök. Továbbá nekem csak egy Bluetooth-os szközöm van itthon (a telefon), a kártyaolvsót viszont tudom használni fényképezővel is, akármelyik barátom telójában levő memkártyával és nagyságrendekkel gyorsabb ez a módszer, mint a BT. -
#121 és akkor mindig szedegessem ki a kártyát a telóból?
ez sztem tul macerás lenne...
a tesomnak van bluetooth adapter a motorola v550-éhez,csak ő nem adja nekem oda :((((
azért még mielött eldöntöm,hogy kariolvasó,vagy bluetooth,azelött kiprobálom bluetooth-al
semmit nem veszítek vele
amugy a vodában 512 Mb-os microSD kari 9000 Ft(kerekítve)
de sztem nem fogom megvenni a legközelebbi helyről,hanem pesten szétnézünk
ja és a vodátol venném meg a telcsit -
#120 Nekem egy noname 1 Gb-os kártya van benne és működik rendesen. -
#119 Bluetooth adapter helyett jobban jársz egy kártyaolvasóval - saját tapasztalat. -
Dloc #118 Nem tudja valaki hogy hol lehet olyan programot letölteni hogy
számítógépről videót át lehessen küldeni mobilra(v630i)?
ÉS a program nevét. -
#117 ok köszi
köv hónapban megveszem a telot
+Bluetooth adapter pc-hez+microSD kari -
Gerisan3 #116 Nekem 512 van benne de másik fórumon írta valaki,hogy neki ment 1 Gb-os karival is.
RENAULT:Én csak rámegyek,hogy számok hozzá adása és megjelenik az összes szám ami még nincs a listámhoz adva.A kártyán és a telefonon lévő számok egyaránt. -
#115 512 max -
#114 Köszi a választ
én amugy WMP(Windows Media Player)-t használok,sajna nemtok segíteni
Google-ban rákerestem microSD kártyára és ha jol emléxem 512 Mb-os 7 eFT alatt volt(asszem akciós),de én nem az árára voltam kiváncsi,hanem arra,hogy pl 1GB-os microSD karit el-e fogadja a telo,vagy csak 512 Mb-os a maximum kártyahely
de ezekszerint maximum 512 Mb-os kártyát fogad el -
LeePí17 #113 én 512es mikro sd karit láttam eddig 10k körül..
tudna nekem vki likelni winapot vagy itunest?
a DAP nekem befagy :S -
#112 Sziasztok
Tervezem,hogy veszek ilyen telót!
Ha megveszem,akkor elpasszolom a mostani telom,és az MP3 lejátszómat is
Láttam már képen is,hogy a microSD kártya helye a hátlap mögött van
Maximum mekkora kártyával lehet bőviteni?
(megabájt :)
-
#111 nekem a DAp nicns fenn
csak az Itunes meg a Winamp
nahh szal hogy ti tuddjátok használni a MEmóriakártyán tárolt hangokat is a DAP-ba?
-
Gerisan3 #110 Valaki tudja használni a GPRS-t?Nekem nem megy. -
Gerisan3 #109 Goggle-ba beírod és letöltöd ennyi.Én 92-re állítom az összes számot és az elég.Persze kipróbálhatod hangosabban is.Nem tart sokáig egyébként megcsinálni. -
#108 és milyen érték az ami jol szol ? 100 az már durva ? :D -
#107 nincs időm ilyenekre :D -
#106 Google is Your friend. ;) -
#105 nah ez kell nekem !!! vmi linket vagy elérhetőséget tudsz adni erről a progirol ? -
Gerisan3 #104 Csináld azt,hogy az MP3-k hangerejét feljebb viszed.Vannak programok amikkel lhet hangosítani az MP3-t és nekem így nagyon jó. Pl:MP3Gain -
#103 én is azt használom és halk :||||||||| -
Gerisan3 #102 Én a Digital Audio Player-t használom.itt egy link http://web.t-online.hu/csokis666/dap/ de van más progi is itt -
#101 milyen mp3 lejátszó progit használsz ??
nekem annyi a bajom vele hogy túl halk, buszon pl alig hallom... :C
-
Gerisan3 #100 Nekem is ilyen telcsim van.Megvagyok vele elégedve.Vettem egy stereo fülhallgatót és egy 512-es memókártyát.Jól játsza le az mp3-t és videót is szoktam nézni rajta.Jó kis telefon ez. -
#99 kössze
-
Jene #98 Nekem magától beolvassa kártyáról az számokat.. próbáld meg h a saját fájlok/hangok menün belül csinálsz egy új listát amibe beleteszed a számokat, elmented és winampból betöltöd a list opcióban.. elvileg működnie kell de nem 100:) -
#97 letöltöttem 3fajtát is(mp3lejáccót)
de a Winampot se tudom használni meg az Itunes-ot sem:(
hogy tudok bele számokat pakolni a Memória kártyáról?? -
#96 4000 ft - vodafone boltok -
Jene #95 http://moto_v360.extra.hu -
Jene #94 Msnem az most jelenleg nincs:S sajna de adok egy linket ahonnan tudsz javás lejátszókat letölteni:) tudom ajánlani a Javák menüponton belül a Java Mp3 lejátszó pakkot:) de ezen kívül sok más hasznos javás alkalmazást találsz:) -
#93 jahh az első kettőhöz elfelejtettem odaírni hogy:ezek jók V360hoz? -
#92 sztetek ez
meg ez
na meg ilyet
hogy/hol a rákba tudok beszerezni?? -
#91 amúgy tessék:link -
#90 pill adok hozzá vmi linket!!
honnn szettél javás lejátszót???
van esetleg msned???
ott meg tudnánk dumcsizni:P -
Jene #89 ja és még egy kérdés.. kb mennyiért lehet hozzá kapni sztereo headset-et??
mielőtt vki beírná h: Google a te jó barátod.. már kerestem de sehol nem találtam:S.. helpet előre köszönöm..:) -
Jene #88 Hali!
Nem tudja vki véletlenül, h javás mp3 lejátszó programnál a telefonon be lehet valahogyan állítani, h a külső gombokkal csukott állapotban lehessen számot váltani?? nem szeretem mindíg előszedni zsebből, ha számot akarok váltani:)) segítséget előre is köszönöm..:) -
#87 a Volume settings-ben meik értéket vegyem hangosabbra ha a headset-et akarom hangosítani ? mp3 lejátszáshoz persze :)) -
gyimi10 #86 Volt már ilyen telefonom,csak sajnos ellopták.Az zal nem volt ilyen gond.Egyébként azt írja,hogy "fogadás sikertelen",vagy valami ilyesmi... -
#85 milyen hibaüzenetet ír ki a telefon ? -
LeePí17 #84 mi lenne ha tennél bele memkarit..
lehet eltárolja a többi memóriát másra..
próbáld ki h ha van benne memkari fogadja e..