443
Motorola V360
-
#163 IMTOO 3gp video converter -
#162 valaki???
nagyon kéne -
#161 császtok
nemtudnátok vmi jó progit amelyikkel át tudnám konvertálni az avi,wmv,mpg-et 3gpbe??? -
#160 Tescoba van 700pénzér ha jól emléxem
-
Dévids #159 És milyen mini usb kábelt ajánlotok hozzá ami kb 1000 forint? -
Gerisan3 #158 Igen.Én a webkamerám kábeljét használom -
#157 Ha a csati stimmel akkor szerintem igen. -
Dévids #156 Hy!
Azt szeretném megkérdezni, hogy jó a mobilhoz bármilyen mini usb kábel? -
faláb #155 Na már megvan,csak kezelni nem tudom:S -
faláb #154 Motomidman-t honnan lehet letölteni? -
#153 nincs. -
karmen2004 #152 Sziasztok!
Motorola V360-hoz keresek függetlenítőt -
ToNyOcSkA #151 nem^^ nem az... azt 1 másik proginál csinálta h updating music directory és utána kiirta h hiba és se tovább... -
Gerisan3 #150 Ilyennel még nem találkoztam.Én felraktam a DAP-t és egyből ment nem volt vele baj.Nem a Updating Music Driectory-nál csinálja?ott van,hogy kicsit elidőzik ha új számokat talál. -
ToNyOcSkA #149 Hali !
Nekem lenne 1 olyan problémám hogy leszedtem DAP-ot az iTunes-t meg 1 csomó java alapu mp3 lejátszót de egyik sem megy! A DAP az megáll az Initailising feliratnál az iTunesnak meg nem tudom megcsinálni hogy "Empty folder" helyett legyen is valami abba a bizonyos "folder"be... Aki tud segíteni légyszi irjon !
Köszi. -
#148 asszem nem fogom tudni megvenni ezt a telót
kiváncsi leszek a Motorola V3i-re az is kb ezeket a "funkciókat" tudja -
Gerisan3 #147 Hát bemész egy műszaki boltba azt veszel egy UsB kábelt.n játékot a Motomidman-nal szoktam telepíteni. -
faláb #146 tesco van a kettő közül közelebb,de most 30 km-t nem vonatozok. -
LeePí17 #145 kábeled nincs?
azzal sokkal 1xűbb átküldeni.
médiamárkt vagy a tecsóba van 700ft körül usbs kábel.. -
faláb #144 igen. -
#143 BT-al szoktad átküldeni? -
faláb #142 Memóriakártya az alapértelmezett,képeket,mp3-at már küldtem át de játékot nem tudok. -
Othis #141 köszönöm -
#140 van benne memóriakártya?
ha igen állítsd át a kapcsolatokban a USB beállítások/ alapértelmezett kapcsolat: memóriakártya.. akkor mint egy nagyon lassú pendrive úgy fog működni a telód ha rádugod(én kábellel szoktam használni) a gépre.. akkor mehet amit mondtam .. Bluet. esetén nem biztos hogy így működik, de általában a digitfényképezők kábele jó hozzá... -
faláb #139 Total Commander nem ismeri fel a mobilt. -
Gerisan3 #138 Én bitráta állításra az Ashampoo Mp3 audiocenter-t használom.Szreintem jó program de sok másra is alkalmas nem csak erre -
#137 bocs, van csak rejtett..pl. total commanderben be tudod állítani hogy látszódjon.. -
Othis #136 na csá!milyen progival lehet ezt a bitrátát csökkenteni a teló által játszató minőségüvé?előre is köszönöm
csá -
faláb #135 nálam nincs olyan mappa. -
#134 memóriakártya? felmásolod kjava mappába majd a telóról új telepítése stb.. -
faláb #133 A gépemen van egy Java játék a motorlára de nem tudom hogy küldjem át a telóra,tippek?(Egy Bluetooth csatlakozóm van a géphez.) -
Gerisan3 #132 Igen úgy egy éve.Én tavaly Januárban vettem akkor még 32000-t.A hajam téptem amikor láttam,hogy olcsóbb lett nem sokkal késöbb :) -
#131 a vodánál már biztos, hogy egy éve forgalomban van.. -
#130 még sztem bő másfél hónap múlva venném meg :)
nem jött meg még a cash
mármint a telcsit,utána kártyaolvasó,és kártya
alapból van a csomagban headset hála istennek
jól tudom kb egy éve forgalomban van ez a telcsi? -
#129 1gb-os kártya is szépen elmegy...vot már benne SanDisk, Kingston is és simán felismerte.. -
Gerisan3 #128 Én is vettem egy USB 2.0-ás kártya olvasót ami 30 az 1-ben az az 30 féle kártyát olvas.Igaz nekem csak Micro SD meg sima SD van :) -
#127 Vodánál Motorola v360-hoz IS microSD kártya
Amugy ha az árakat nézzük,az eggyik honlap szerint tényleg olcsóbb a kártyaolvasó a bluetooth-nál
(és az a fajta nem csak a microSD-t olvassa)
Extreme Digital
bővebben... -
Gerisan3 #126 tudjuk Renault legalábbis én igen :) Én karácsonyra kaptam a memó kártyát és úgy tudom 5 vagy 6 ezer volt és jó kis Kingston memória ráadásul.A kártya olvasó tényleg jobb Tarajos mint a Bluetooth. -
#125 persze.. én a többi programmal (lightpalyedr, winamp...) nemtaláltam a memkártyán lévő zenéket... ez érdekes :) -
#124 Ti tuddjátok használni a Memóriakártyán tárolt hangokat is a DAP-ba?