443
Motorola V360
  • lang14
    IMTOO 3gp video converter
  • Firerock
    valaki???
    nagyon kéne
  • Firerock
    császtok
    nemtudnátok vmi jó progit amelyikkel át tudnám konvertálni az avi,wmv,mpg-et 3gpbe???
  • Firerock
    Tescoba van 700pénzér ha jól emléxem
  • Dévids
    És milyen mini usb kábelt ajánlotok hozzá ami kb 1000 forint?
  • Gerisan3
    Igen.Én a webkamerám kábeljét használom
  • Al Age
    Ha a csati stimmel akkor szerintem igen.
  • Dévids
    Hy!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy jó a mobilhoz bármilyen mini usb kábel?
  • faláb
    Na már megvan,csak kezelni nem tudom:S
  • faláb
    Motomidman-t honnan lehet letölteni?
  • prezi
    nincs.
  • karmen2004
    Sziasztok!
    Motorola V360-hoz keresek függetlenítőt
  • ToNyOcSkA
    nem^^ nem az... azt 1 másik proginál csinálta h updating music directory és utána kiirta h hiba és se tovább...
  • Gerisan3
    Ilyennel még nem találkoztam.Én felraktam a DAP-t és egyből ment nem volt vele baj.Nem a Updating Music Driectory-nál csinálja?ott van,hogy kicsit elidőzik ha új számokat talál.
  • ToNyOcSkA
    Hali !
    Nekem lenne 1 olyan problémám hogy leszedtem DAP-ot az iTunes-t meg 1 csomó java alapu mp3 lejátszót de egyik sem megy! A DAP az megáll az Initailising feliratnál az iTunesnak meg nem tudom megcsinálni hogy "Empty folder" helyett legyen is valami abba a bizonyos "folder"be... Aki tud segíteni légyszi irjon !
    Köszi.
  • Tarajos Sül
    asszem nem fogom tudni megvenni ezt a telót
    kiváncsi leszek a Motorola V3i-re az is kb ezeket a "funkciókat" tudja
  • Gerisan3
    Hát bemész egy műszaki boltba azt veszel egy UsB kábelt.n játékot a Motomidman-nal szoktam telepíteni.
  • faláb
    tesco van a kettő közül közelebb,de most 30 km-t nem vonatozok.
  • LeePí17
    kábeled nincs?
    azzal sokkal 1xűbb átküldeni.
    médiamárkt vagy a tecsóba van 700ft körül usbs kábel..
  • faláb
    igen.
  • lang14
    BT-al szoktad átküldeni?
  • faláb
    Memóriakártya az alapértelmezett,képeket,mp3-at már küldtem át de játékot nem tudok.
  • Othis
    köszönöm
  • lang14
    van benne memóriakártya?
    ha igen állítsd át a kapcsolatokban a USB beállítások/ alapértelmezett kapcsolat: memóriakártya.. akkor mint egy nagyon lassú pendrive úgy fog működni a telód ha rádugod(én kábellel szoktam használni) a gépre.. akkor mehet amit mondtam .. Bluet. esetén nem biztos hogy így működik, de általában a digitfényképezők kábele jó hozzá...
  • faláb
    Total Commander nem ismeri fel a mobilt.
  • Gerisan3
    Én bitráta állításra az Ashampoo Mp3 audiocenter-t használom.Szreintem jó program de sok másra is alkalmas nem csak erre
  • lang14
    bocs, van csak rejtett..pl. total commanderben be tudod állítani hogy látszódjon..
  • Othis
    na csá!milyen progival lehet ezt a bitrátát csökkenteni a teló által játszató minőségüvé?előre is köszönöm
    csá
  • faláb
    nálam nincs olyan mappa.
  • lang14
    memóriakártya? felmásolod kjava mappába majd a telóról új telepítése stb..
  • faláb
    A gépemen van egy Java játék a motorlára de nem tudom hogy küldjem át a telóra,tippek?(Egy Bluetooth csatlakozóm van a géphez.)
  • Gerisan3
    Igen úgy egy éve.Én tavaly Januárban vettem akkor még 32000-t.A hajam téptem amikor láttam,hogy olcsóbb lett nem sokkal késöbb :)
  • lang14
    a vodánál már biztos, hogy egy éve forgalomban van..
  • Tarajos Sül
    még sztem bő másfél hónap múlva venném meg :)
    nem jött meg még a cash

mármint a telcsit,utána kártyaolvasó,és kártya
    alapból van a csomagban headset hála istennek

jól tudom kb egy éve forgalomban van ez a telcsi?
  • lang14
    1gb-os kártya is szépen elmegy...vot már benne SanDisk, Kingston is és simán felismerte..
  • Gerisan3
    Én is vettem egy USB 2.0-ás kártya olvasót ami 30 az 1-ben az az 30 féle kártyát olvas.Igaz nekem csak Micro SD meg sima SD van :)
  • Tarajos Sül
    Vodánál Motorola v360-hoz IS microSD kártya

Amugy ha az árakat nézzük,az eggyik honlap szerint tényleg olcsóbb a kártyaolvasó a bluetooth-nál
    (és az a fajta nem csak a microSD-t olvassa)
    Extreme Digital
    bővebben...
  • Gerisan3
    tudjuk Renault legalábbis én igen :) Én karácsonyra kaptam a memó kártyát és úgy tudom 5 vagy 6 ezer volt és jó kis Kingston memória ráadásul.A kártya olvasó tényleg jobb Tarajos mint a Bluetooth.
  • prezi
    persze.. én a többi programmal (lightpalyedr, winamp...) nemtaláltam a memkártyán lévő zenéket... ez érdekes :)
  • Firerock
    Ti tuddjátok használni a Memóriakártyán tárolt hangokat is a DAP-ba?