Motorola V360

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
jahh az elsõ kettõhöz elfelejtettem odaírni hogy:ezek jók V360hoz?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
sztetek ez
meg ez
na meg ilyet
hogy/hol a rákba tudok beszerezni??

Firerock
amúgy tessék:link

Firerock
pill adok hozzá vmi linket!!
honnn szettél javás lejátszót???
van esetleg msned???
ott meg tudnánk dumcsizni😛

ja és még egy kérdés.. kb mennyiért lehet hozzá kapni sztereo headset-et??
mielõtt vki beírná h: Google a te jó barátod.. már kerestem de sehol nem találtam:S.. helpet elõre köszönöm..😊
Hali!
Nem tudja vki véletlenül, h javás mp3 lejátszó programnál a telefonon be lehet valahogyan állítani, h a külsõ gombokkal csukott állapotban lehessen számot váltani?? nem szeretem mindíg elõszedni zsebbõl, ha számot akarok váltani😊) segítséget elõre is köszönöm..😊
prezi
a Volume settings-ben meik értéket vegyem hangosabbra ha a headset-et akarom hangosítani ? mp3 lejátszáshoz persze 😊)

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Volt már ilyen telefonom,csak sajnos ellopták.Az zal nem volt ilyen gond.Egyébként azt írja,hogy "fogadás sikertelen",vagy valami ilyesmi...
prezi
milyen hibaüzenetet ír ki a telefon ?

mi lenne ha tennél bele memkarit..
lehet eltárolja a többi memóriát másra..
próbáld ki h ha van benne memkari fogadja e..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Persze,felismeri,telefonszámot elfogad,képet átküld,de nem fogadja.Pedig van 5 mb szabad hely...
érzékeli a küldõ eszközt?

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Sziasztok!
Vettem egy V360v-t a vodánál.Telefonszámot,fogad bluetooth-on,képet küld,de nem fogad.Pedig van szabad hely bõven!Mi lehet a gáz?Segítsen valaki,ha tud!
felesleges..
telóban böngészõ..url cím megadása..
komjani.try.hu

mp3 / játék/ java alkalmazás..
csak 0ftos karid legyen 😄

Firerock
vodás😊
de vmi free kéne
van hozzá adatkábelem...

ha vodás vagy akkor tudok..
csak GPRS kell hozzá..vagy 0ftos kártya 😄

Firerock
császtok
nem tuttok vmi jó oldalt??
amin V360as cuccok vannak??
játékok,képek,progik...

aham..
most akkor olyan oldalt kéne keresnem ami mûködö vidiket tartalmaz..

Attila8805
Figy nekem is volt olyan filmem ami 30 mega és nem jáccotta le ilyen ürüggyel.
De most például van egy 32 megás film a telón azt lejátsza.
De amúgy van olyan progi amivel darabolni tudod.
Legalább nem kell mindig a legelejétõl nézni a filmet.
Mert ugye tekerni nem lehet legalábbis nekem még nem sikerült<#idiota>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

hátö nemhinném.

a film 30mb.. kari meg 128as..
nemértem..

prezi
valószínûleg azért, mert kevés ? 😄

én vodánál vettem meg 22ért 128mbos memkarival 😊

leszedtem az amerikai taxit 3gp-ben (30mb és nem tudja lejátszani..arra van vmi mód h lejátsza mert kevés memóriára hivatkozik.)

prezi
nah megjött a mem card, most imdákozás, aztán jöhet az mp3 😄

Attila8805
HI én találtam egy olyatr hogy GPS Motorola v360-hoz de itt magyarországon nem találtam sehol hozzá való BT-s vevõt.GPS

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

prezi
akarok külön könyvtárakat:

/RingTones
/Tracks
/Mix

de eddig PK toolsal nem nagyon jöttem rá <#fejvakaras>

prezi
msot rendeltem meg az 512MB Kingston ramot... ha minden igaz holnap házhoz is szállítják 😄
de hogy lehet mappákat létrehozni az audio-n belül ? vagy csak mem kártyára vannak fájl/mappa kezelési parancsok ?

prezi
hát azért ez elég nagy hiányosság részükrõl :\

lang14
hoppá...lehet, hogy mégsem lehet állandóra? akkor meg az a jó benne hogy nincs úgy eldugva.. a név kiválasztása után bekön egy küldés menü
1, üzenet:szöveg...
2, címzett
3, értesítés --- szóval tized annyi idõ alatt e lehetett állítani, lehet ezért nem jól emlékeztem, és nem is volt állandó <#confused> legközelebb inkább átgondolom elõtte 😊

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

prezi
ez mondjuk érdekes...

lang14
a Motorola C385-ben be lehetett állítani állandóra és mégis milyen kis egyszerû telefon (az újakhoz képest) de ezen még én sem tudtam lefixálni..

Al Age
Ez már régóta hiányossága a Motorola telóknak, ha jól tudom. :-(

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

BlackShadow
és nem lehet beállítani, h meg is jegyezze? minden üzenetnél be kell állítani, h kérek értesítést 😞

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
kösz <#worship>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

lang14
küldénél amikor kiválasztod kinek menjen: menü/üzenetopciók

BlackShadow
belehet ezen állítani, h kapjak sms infót? (h megkapták e az smst)

BlackShadow
grat^^

prezi
jolvan megcsináltam... SHOOT ME PLEASE <#idiota>

prezi
na szoval... ilyenkor mi a teendõ... valszeg kis ikon fájlokat törölhettem mert nincs meg a fél menü ikonjai, tudom használni csak nincs ott semmi... esetleg valaki le tudná menteni nekem a default alap kis képeket, mert azt nagyon megköszönném ! vagy esetleg van valamilyen mód helyreállítani a dolgokat ? nem szarkészen kellett volna nekilátnom, tudom :||||||||||www

prezi
help, menü ikonok kellenek <#wow3>

prezi
nah kitöröltem pár olyan képet is ami a menühoz volt LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

prezi
P2K Driver + Tools megcsináltam jeee 😄SA:SAD:ASD:

BlackShadow
pontos linket nemtudok (fater szerezte be), de sztem, ha rákeresel google-ba megtalálod

prezi
letöltési linket tudsz adni ?

BlackShadow
jaja 😊 legegyszerûbb módja a 'Motorola Phone Tools' -al csinálni 😊

prezi
alap memóriára is tudsz másolni zenét ? 😮

nah akkor most én cseréljem le a drivert mert xp nemtudom miet rakott fel, de felismerte Motorola V360v -ként.
alkotok vmit 😊

BlackShadow
amit csináltam, h aktiváltam a java feltöltést - vannak játékaim 😊
letörölni nem tudtam a beépített kisképeket sajnos.. a jobboldali smartgombbal is gondjaim vannak
meg a külsõ kijelzõ logóját cseréltem le sajátra
felraktam 2 mp3-at csengõhangnak és ennyi 😊 kell még memkártya, h többminden lehessen rajta.

prezi
de mit tudtál csinálni vele ? a default dolgokat tudtad törölni ? kell a hely 😊
de átolvastam a honlapot nem találtam hol is mit merre 😄

BlackShadow
nekem sincs memem hozzá mégis lehet kezelni.. a #44-ben linkelt oldalon jól levan írva, h h kell csinálni.. nekem mûködött

prezi
remélem a deafult csengõdallamokat és a mms-es winkeket ki lehet törölni mert kb sose fogom használni õket...
csatlakoztattam a géphez, fel is ismerte de mint meghajto nem tudta kezelni gondolom azért mert nincs mág microSD kártya -.-