443
Motorola V360
  • rezso001
    http://motorolav360.extra.hu/index.php
  • Dévids
    Sziasztok
    Tudnátok nekem mondani egy oldalt ahonnan témákat lehet letölteni ingyen?Lehetőleg sok legyen rajta.
    köszi
  • prezi
    egy ilyennek ma lettem én a gazdája -.-
  • BlackShadow
    na hali! tegnap beszereztem egy iyet :) már átbütyköltem pár cuccot.. amivel még nem tudok boldogulni a jobboldali smart-gomb átváltása.. az az undorito piros live gomb kikészít :D pannon rulez :P
    meg amit még nemtudok eltüntetni az a bekapcsoláskor és kikapcsoláskor a vodafone anim. 5letek? neten még nemigen találtam ezekről infót..
    illetve a menüsről igen, de a program xar amivel csinálni lehet :\
  • amoba
    http://web.t-online.hu/csokis666/dap/

java alapú zeneplayer progi:):)
  • gamezone
    HY nekem v235-ös van de játékot nem took felrakni hogynkéne?
  • Victor1103
    motorolav360.extra.hu
  • csoola
    nekem is ilyen telom van, bejövös, szeretnék venni hozzá majd memo kártyát meg fülhallgatot normálisat, h tudjak mp3-at hallgatni. nekem is kiirja h nem támogatott formátum néha, de most már tom h miért, és azt szeretném kérdezni h ha vki tudja h honnan szerezhetném be azt a lejátszot amit age irt az szoljon! thx
  • Hellboy01
    Hy!
    Ha valaki tudja hogyan lehet és mivel kifüggetleníteni a telót kérem segítsen nagyon nagy szükség lenne rá. motorola v360v. Köszönöm.
  • lang14
    van memo kártyád?

mert akkor total comanderbe állítsd be hogy a rejtett fájlokat is mutassa, aztán másold be a kjava mappába... akkor már telepítheteda játékoknál :)
  • Hegi90
    most őszintén ti vodásra hogy tesztek javat? Mer ugye adatkábvellel bedugom és ott milyen mappa??? Nekem csak ez a kettő van:iTunes meg mobile. A mobilén belül van a video picture és az audio. Nos?
  • lang14
    a nem támogatott formátumot asszem azért írja ki mert a bitráta 192? kbps felett van... de nem biztos... a videó lejátszó meg nekem is jó lenne...:)
  • Victor1103
    Hi!
    Nem dudja valaki ,hogyan lehet kiiktatni a telefonból azt hogy ne írja ki némely mp3 számnál hogy "NEM TÁMOGATOTT FILE FORMÁTUM" ?....és még tud valaki egy video lejátszót progit telefonra amiben lehet tekerni pl(a hosszabb videót vagy filmet ) mert a vodafone-os nem engedi.Előre is köszi mindenkitől..

Bye!!!
  • lang14
    utálom hogy ha töltőn van nem lehet normálisan fogni :) egyébként imádom.. és a gépen keresztül is lehet tölteni az valami mesés :)
  • Victor1103
    Kösz az infót!!
  • macselek #28
    Senki? Nem muszály, csak kérdeztem..:(
  • Al Age
    Az enyémen a Java progik között volt egy "Digital Audio Player" nevű progi, azt használom, lehet benne lejátszási listát készíteni, becsukott állapotban is működik, ha valaki hív elnémul. A multimédián belül levő hangok menüpont csak egy-egy számot tud lejátszani, max azt tudja ismételni, lejátszási listát nem tud készíteni/kezelni.
  • Victor1103
    Hi!Nem tudna valaki ajánlani egy működő mp3 lejátszót a v360-asra ami fut a telefonon és telepítés után nem ír ki hibát mert a vodafonos nem futtatja a számokat egymás után és ki/be kell nyitogatni a fedelét
    Előre is kössz!!
    Üdv..
  • macselek #25
    És nem akarna csinálni valaki egy jó kis bannert?
  • Al Age
    A kész bannert fel kell tenned netre és szólnod kell egy moderátornak, hogy tegye be azt a képet ide felülre.
  • Gabosh
    Nekem is ilyen mobilom van , és télleg nagyon joh , megérte.
  • macselek #22
    OFF:

Ha esetleg bannert akarnék bettenni, hogy kéne csinálnom?

ON:
  • Al Age
    Köszönjük szépen.
  • HyperGames
    Ez szentem egy elég szar mobil... ...Nokia 6600 rulez!
  • macselek #19
    Lassan már én is megveszem
  • Al Age
    Na mégegy pozitív vélemény. :-)
    Akkor ide írom, hogy egyik barátom május-június környékén vett egyet a Vodánál Vitamax csomagban 26ért és ő is nagyon meg van elégedve vele. Miután megvette és megmutatta nekem döntöttem úgy, hogy én is ilyet veszek, ugyanis egészen addig nem is hallottam erről a típusról. A telefoncserét már úgy is terveztem akkor egy ideje, a vaterás ajánlat pedig épp kapóra jött, amit #11-ben említettem.
    Biztos, hogy elleszek vele egy jó darabig, nagyon szeretem. :-)
  • Trisztin
    Válasz mindenkinek nagyjából...
    Ilyen telefont vettünk karácsonyra a barátomnak,akkor 16000Ft volt... 2év hűségnyilatkozattal a Vodánál...
    2 telefont akart egymás mellett tartani... gondolta,hogy a régi motoroláját is megtartja... őszíntén szólva én már csak a V360-at látom a kezébe... egyszerűen imádja...
    mp3lejátszóról nem tudok nyilatkozni,de a mp3csengőhangja úgy szól,hogy nem is tudom,hogy a hifi ,vagy az...
    V3-hoz képest sokat tud... és őszíntén szólva már rég nem a V3 a divat... csak, úgy megsúgom ,hogy jelenleg a színes pebl [u6 asszem] a legsztájlosabb darabbb...

• szacsi
    v3i, 50k, bővíthető, mp3 lejátszós, megapixeles. np.
  • Al Age
    Ja igen arra vonatkozik az előbbi, ugyanis 10 ezerért nem találtam neten sehol.
  • NeoMaN
    Voda előfizuval 5000.
    szerintem

mind1

• Al Age
    Hja, 2 éves hűséggel, előfizetéssel, új szerződéskötés esetén.
  • NeoMaN
    10 rugó egy ilyen teló.
  • Al Age
    Ami kimaradt:
    Vaterán találtam rá a telefonra, vadi új, fóliás, gyárilag független, garis példány. Az eladó srác említette, hogy az Electro World-ben volt egy egynapos akció, amikor 25000-ért adták a telefont, ő akkor vett több darabot, az utolsóra csaptam le. Nekem 27-ért is megérte, mert amikor vettem Vodafone-nál 26ezerbe került, de Pannonos vagyok, tehát azt kapásból függetlenítenem kellett volna, ami után már drágábban jöttem volna ki, valamint ugrott volna a garancia.
  • Al Age
    Megmondom őszintén, MP3-lejátszóval kapcsolatban nincs viszonyítási alapom. Egy olyan eszköz, amit direkt egyedül erre a célra fejlesztenek és gyártanak valószínűleg jobban szólhat.
    Ugyanakkor:
    1., amire én használom, vagyis hogy fősulira menet a buszon egy órán keresztül szóljon valami kis muzsika tökéletesen megfelel;
    2., 27000 Ft volt a telefon, ennyi pénzből pedig nem jött volna ki egy telefon plusz egy MP3-lejátszó.
    3000 HUF volt még a gyári sztereo headset, amit természetesen az MP3 mellett beszélgetésre is lehet használni, felvevő gomb is van rajta.

6500 HUf volt a fél gigás Kingmax microSD kártya, sima SD-átalakítóval együtt, PC-n memóriakártyaolvasó szép gyorsan olvassa/írja, ugyanakkor ugye ezt nem csak MP3-mak tárolására tudom használni.

MP3-hoz még pár szó:
    A telefon ha jól tudom max 192 kbit/s bitrátájú MP3makat kezel, ID3 taget viszont egyáltalán nem. A basszus kicsit lehetne több, a hangerővel és a visszajátszás minőségével szerintem nincs gond. Otthon úgyis jó minőségű MP3makat hallgatok szépen szóló hangcuccon, utazás alatti zenére nekem ez tökéletesen megfelel.
  • macselek #9
    És bevált? mármint az mp3! Én olyatnokat olvastam róla hogy gagyi, de ha nem akkor örülök:)
  • macselek #8
    nekem nincs, de most akarok nemsoká venni! Kérdezd Al aget!
  • tigeroo
    fú, időben néztem ilyeneket:) tesóm pl. ma kapott egy V3-ast, szörnyű!:)

mnennyiért vetted? /milyen idős volt (gsm üzletben vetted?)
  • Al Age
    Jah, az a trendi.
    Nekem szürke, független V360-asom van és nagyon nem bántam meg, hogy ezt vettem. A sima V3-asnál még többet is tud, a V3 a lapossága mellett széles és nekem nem áll annyira kézre, mint a V360-as. Vettem hozzá egy fél gigás microSD kártyát, plusz gyári sztereo headset-et is, így most mp3 lejátszóként is üzemel. Ár/érték arányban bajnok ez a telefon szerintem.
  • Tarajos Sül
    sztem arra gondolt,hogy a Motorola V3(és társai)most a divat
  • macselek #4
    Nem nagyon értek veled egyet. Ez a mobil kb.: 20 000 ftbe kerül és tud mindent amit kell bővíthető és mp3 is van benne. Ezzel szemben a v3 meg a hasonlók kb.: 50 000 ftbe kerülnek és nincs bennük mp3 se bővíthetőség. Szerintem ez jobban megéri.