443
Motorola V360
-
gyimi10 #83 Persze,felismeri,telefonszámot elfogad,képet átküld,de nem fogadja.Pedig van 5 mb szabad hely... -
LeePí17 #82 érzékeli a küldő eszközt?
-
gyimi10 #81 Sziasztok!
Vettem egy V360v-t a vodánál.Telefonszámot,fogad bluetooth-on,képet küld,de nem fogad.Pedig van szabad hely bőven!Mi lehet a gáz?Segítsen valaki,ha tud! -
LeePí17 #80 felesleges..
telóban böngésző..url cím megadása..
komjani.try.hu
mp3 / játék/ java alkalmazás..
csak 0ftos karid legyen :D -
#79 vodás:)
de vmi free kéne
van hozzá adatkábelem... -
LeePí17 #78 ha vodás vagy akkor tudok..
csak GPRS kell hozzá..vagy 0ftos kártya :D
-
#77 császtok
nem tuttok vmi jó oldalt??
amin V360as cuccok vannak??
játékok,képek,progik... -
LeePí17 #76 aham..
most akkor olyan oldalt kéne keresnem ami működö vidiket tartalmaz..
-
#75 Figy nekem is volt olyan filmem ami 30 mega és nem jáccotta le ilyen ürüggyel.
De most például van egy 32 megás film a telón azt lejátsza.
De amúgy van olyan progi amivel darabolni tudod.
Legalább nem kell mindig a legelejétől nézni a filmet.
Mert ugye tekerni nem lehet legalábbis nekem még nem sikerült -
LeePí17 #74 hátö nemhinném.
a film 30mb.. kari meg 128as..
nemértem.. -
#73 valószínűleg azért, mert kevés ? :D -
LeePí17 #72 én vodánál vettem meg 22ért 128mbos memkarival :)
leszedtem az amerikai taxit 3gp-ben (30mb és nem tudja lejátszani..arra van vmi mód h lejátsza mert kevés memóriára hivatkozik.) -
#71 nah megjött a mem card, most imdákozás, aztán jöhet az mp3 :D -
#70 HI én találtam egy olyatr hogy GPS Motorola v360-hoz de itt magyarországon nem találtam sehol hozzá való BT-s vevőt.GPS -
#69 akarok külön könyvtárakat:
/RingTones
/Tracks
/Mix
de eddig PK toolsal nem nagyon jöttem rá -
#68 msot rendeltem meg az 512MB Kingston ramot... ha minden igaz holnap házhoz is szállítják :D
de hogy lehet mappákat létrehozni az audio-n belül ? vagy csak mem kártyára vannak fájl/mappa kezelési parancsok ? -
#67 hát azért ez elég nagy hiányosság részükről :\ -
#66 hoppá...lehet, hogy mégsem lehet állandóra? akkor meg az a jó benne hogy nincs úgy eldugva.. a név kiválasztása után bekön egy küldés menü
1, üzenet:szöveg...
2, címzett
3, értesítés --- szóval tized annyi idő alatt e lehetett állítani, lehet ezért nem jól emlékeztem, és nem is volt állandó legközelebb inkább átgondolom előtte :) -
#65 ez mondjuk érdekes... -
#64 a Motorola C385-ben be lehetett állítani állandóra és mégis milyen kis egyszerű telefon (az újakhoz képest) de ezen még én sem tudtam lefixálni.. -
#63 Ez már régóta hiányossága a Motorola telóknak, ha jól tudom. :-( -
#62 és nem lehet beállítani, h meg is jegyezze? minden üzenetnél be kell állítani, h kérek értesítést :( -
#61 kösz -
#60 küldénél amikor kiválasztod kinek menjen: menü/üzenetopciók -
#59 belehet ezen állítani, h kapjak sms infót? (h megkapták e az smst) -
#58 grat^^ -
#57 jolvan megcsináltam... SHOOT ME PLEASE -
#56 na szoval... ilyenkor mi a teendő... valszeg kis ikon fájlokat törölhettem mert nincs meg a fél menü ikonjai, tudom használni csak nincs ott semmi... esetleg valaki le tudná menteni nekem a default alap kis képeket, mert azt nagyon megköszönném ! vagy esetleg van valamilyen mód helyreállítani a dolgokat ? nem szarkészen kellett volna nekilátnom, tudom :||||||||||www -
#55 help, menü ikonok kellenek -
#54 nah kitöröltem pár olyan képet is ami a menühoz volt LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
#53 P2K Driver + Tools megcsináltam jeee :DSA:SAD:ASD: -
#52 pontos linket nemtudok (fater szerezte be), de sztem, ha rákeresel google-ba megtalálod -
#51 letöltési linket tudsz adni ? -
#50 jaja :) legegyszerűbb módja a 'Motorola Phone Tools' -al csinálni :) -
#49 alap memóriára is tudsz másolni zenét ? :O
nah akkor most én cseréljem le a drivert mert xp nemtudom miet rakott fel, de felismerte Motorola V360v -ként.
alkotok vmit :) -
#48 amit csináltam, h aktiváltam a java feltöltést - vannak játékaim :)
letörölni nem tudtam a beépített kisképeket sajnos.. a jobboldali smartgombbal is gondjaim vannak
meg a külső kijelző logóját cseréltem le sajátra
felraktam 2 mp3-at csengőhangnak és ennyi :) kell még memkártya, h többminden lehessen rajta. -
#47 de mit tudtál csinálni vele ? a default dolgokat tudtad törölni ? kell a hely :)
de átolvastam a honlapot nem találtam hol is mit merre :D -
#46 nekem sincs memem hozzá mégis lehet kezelni.. a #44-ben linkelt oldalon jól levan írva, h h kell csinálni.. nekem működött -
#45 remélem a deafult csengődallamokat és a mms-es winkeket ki lehet törölni mert kb sose fogom használni őket...
csatlakoztattam a géphez, fel is ismerte de mint meghajto nem tudta kezelni gondolom azért mert nincs mág microSD kártya -.- -
rezso001 #44 http://motorolav360.extra.hu/index.php