443
Motorola V360
-
havasar #443 Valakinek van PEBL U9-ese? Gondolkozok rajta egy ideje, és tényleg jó szinek közül lehet választani! http://www.teszined.com -
Gabosh #442 Hali!
Nem lehet megoldani hogy támogassa a 2 Gb-s memoria kártyát?
Bele megy meg minden, csak nem ismeri fel :S:D -
#441 vidd el valami gsmbe,ott visszarakják neked faszául a régi firmwaret pár ezerért. -
#440 Na szóval, körbenéztem Mobile-Mania-n, Flash&Backup3mal megnéztem milyen a gyári motorola szoftver (jegyzem meg szerintem gyorsabb), aztán gondoltam visszarakom a vodásat, és nézzenek ode nem olyan mint volt, na most mit csináljak? -
#439 sziasztok U6-ról U9-ről tudtok valamit? próbáltátok-e már ilyenek.. -
Cool-spot #438 Sziasztok!
Nemrég vettem ien telot, van adatkábelem és 1 gigás kártyám.
Raktam zenelejátszot a telcsire (lightpalyer, integral) de nem latja a zeneimet, se kartyarol se telcsirol.
Szoftververzio:R4513_g_08.b7.AER (fuggetlen a telcsi és eredeti moto menu)
Valami 5let? :( -
#437 most sikerült felismertetni vele de Motorola USB modenmként ismerte fel:S -
#436 hyak all
baj van
már régen nem használtam a memóriakártyámat most viszont visszaraktam és átállítom a kapcsolatoknál memóriakártyára bedugom a gép fel is ismeri csak illesztőprogramot kér
vki megoldás?sürgősen kéne
köszi -
#435 90%,de szerintem írj nekik egy e-mailt. -
Dévids #434 Sziasztok !
Ez működne a v360-as moto-val ???? -
#433 ez már kapásbol nem stereo :D
az enyém a mini-usb portba megy ez meg a headset kis lyukába, ami full mono kimenet :\ -
Dévids #432 ok még gondolkozom rajta.de az a füles 3k-ért amit linkeltem az milyen ???? -
#431 nekem van gyári moto füles eladom 4k-ért :D -
Dévids #430 Jah igen és ez mennyire jó vétel ennyi pénzért ?????? -
Dévids #429 Sziasztok!
Milyen sztereó fülest tudtok ajánlani kb 4 ezer ft-ig??Kötelező motorola gyártmánynak lennie???
Előre is kösz ! -
gaben9000 #428 Köszönöm... :D -
#427 :) Örülök, hogy sikerült!
Szép estét! :) -
gaben9000 #426 :D... hidd el nem vagyok a gáphez olyan hüJe.... Legalábbis szerintem.....
Arról viszont nem tehetek hogy a Windows egy sz*r.... Na mindegy... Amúgy leszedtem a p2k commandert linux-ra is.... hátha az jobban megy.....
Amúgy -Isten tudja, hogy hogyan- már megy... mostmár felismeri a telót a gép meg a progi is... meg minden.... :D.. De az a vicce az egészmen, hogy két XP-m is van (ha netán az egyik meghalna tudjam menteni ami még menthető...) Az egyik XP-t rendesen használom meg minden a másik meg egy külön vincseszteren van ami álltalában rá sincs kötve a gépre.... Naszóval... Mindkét XP-n megcsináltam a p2k driver telepítését... Az az XP amit rendesen használok az meg sem ismerte a telót... (vagyis egy 20percig megismerte de aztán szétkapcsolta a cuccokat és azután se kép se hang.... Kapott egy pár reszetet de semmi változás) A másik XP ami a másik vincseszteren van az meg aránylag rendesen megismerte... Sőtt már egy skint is sikerült feltelepítenem.... :D...........
Szal tényleg köszi a segítséget... Nélkületek nem sikerült volna... Kösz mindent... :D
Bár remélem a másik XP nem hal bele mint az első..... :P -
#425 gaben, XP-d van?
Ha igen, ezt tedd fel amit az előbb írtam. Ez nem a Commander, hanem a p2kdriver. Előbb kell a driver, utána Commander :) -
gaben9000 #424 Bocs.. az utolsó szó nem "telefonon" hanem "gépen" akart lenni...:D -
gaben9000 #423 Igen... a 3.3-masall próbáltam...
De nem a programmal van a baj.... Hanem azzal, hogy a GÉPRE nem akart feltelepülni a "p2k" rendesen.... Szal hiába jó a P2kCommander ha a "p2k"nincs fent rendesen a telefonon... :( -
#422 gaben
Ezzel csináltad? -> P2k driver 3.3 XP/Vista 32 bit -
#421 Hát, én passzolok :) Esetleg próbáld másik usb-re tenni a telódat vagy kérdezd meg ott, segítenek nagyon szívesen :) -
gaben9000 #420 Oh... Köszi... Sokat segített a link :D..
Csak az a baj hogy még így sem jött össze... Megcsináltam azt amit leírtak a linkben... Kittallóztam a "p2k"-s cuccokat... Aztán katt a továbbra... El is kezdi telepíteni.... de aztán egyszer csak bekejezi és ezt írja ki: "Hiba történt az eszköz telepítése közben. A művelet nem hajtható végre olyan eszközinformációs elemmel, amely nincs regisztrálva"
Na.. erre valyon mit lépjek...
Ötlet.........megoldás..... -
#419 Szia gaben
olvass kicsit :) -
gaben9000 #418 Értem.... Van memóriakártyám is... Csak az a gáz hogy nem ismeri fel a telót a progtam... Fogom az USB-s kábelt és összekötöm a telefont a géppel... Utánna elindítom a programot... de nem ismeri fel....
Ötlet....?? Megoldás?? Vagy kell valamit csinálni a programmal??
Légyszi... ezt megnéznéd:
http://moto_v360.extra.hu/index.php?option=com_content&task=section&id=11&Itemid=38
Szal már láttam egy csomószor hogy "p2k Driver"... Szal ezt nem a talóra kéne valahogy feltelepíteni?????? -
#417 csak simán elindítod és kész :) ha jól emlékszem,ez nem telepítős progi...habár én nem használtam sokat,csak egyszer kipróbáltam.
ja,és persze játékokat és progikat csak akkor tudsz felrakni a telódra,ha van memóriakártyád.vagy úgy,ha átküld neked valaki valamit bluetoothon. -
gaben9000 #416 :S.... Nofene..... És hogy tudom futtatni??.... Mármint a gépen....
Amúgy köszi a felvilágosítást... :D -
#415 ezt nem kell a telódra feltenni.ezzel tudsz a telódra felnyomni játékokat. -
gaben9000 #414 Hali.... Lennye egy két kérdésem.... Van egy Motorola V360-am.... Ha jól tudom van rá egy másik softwer... a neve "p2k".... Nos... ezt hogy tudom feltelepíteni a telefonomra??
Előre is köszi a segítséget... -
#413 ez volt a gond
köszi
-
#412 átállítottad a USB beállításokban az alapértelmezett kapcsolatot memóriakártyára? -
#411 csőttök
van memóriakártyám bedugom a telót
csippan 1et és semmi nem jelenik meg
feltelepítettem vmi motorola Drivert,telepítette vagy negyed órán keresztül de ha bedugom akkor csippan 2-t
(nem az én telóm hanem fateromé,az enéym elbaszódott,de nekem működött)valaki help plz -
#410 kösz szépen! -
#409 HBD! :) -
Tyco #408 P2kmenueditorral állítsd be a külső kamera gombot piros gombnak. -
#407 a lényeg az hogy a nyitogatós felvevős funkciót beállítva használatra, hogyan tudsz elutasítani egy hívást?
mert ha kinyitod a piros gomb kedvéért bukta az egész...
érdekes, mert lenémítani le lehet ugyebár :( de nem akarom megvárni míg
az illető megunja és leteszi hogy aztán visszahívhassam (mert esetekben nekem ingyen van) -
#406 hogy hogy "kellett volna"? :) kíváncsivá tettél,mostmár mesélj,hogy tulajdonképpen ez mire is kellett volna. -
#405 értem én de nekem a nyitogatós funkció mellett kellett volna ugyan ez :)
-
romi8 #404 má nem kell!! visszaolvastam és sikerült!!!