22
  • Morden23
    És az még ráadásul kamu is volt.
  • Zseblovag
    Bárcsak valóban szétamortizálta volna a sok léhűtő bújtatott tisztet.
  • azirafael
    Super már alig várom... A Tony blair-es movie is kafa lesz...
  • DjDano
    Én se csipem Busht de ez a film finoman szólva morbid...
  • Lenny
    "A MediaWatch nevű amerikai tévétartalom-figyelő csoport illetékese egyenesen attól tart, hogy az alkotás "ötleteket adhat" egy valós merényletkísérlethez."
    ATYAÉG!!!!

Egyébként felőlem is lelőhetnék. Meg a hátterében állókat is, akik irányítják.
  • Loverman
    ez meik film?:)
  • schrank
    anno a FREI Tomi is hasonló szarba nyúlt nem is volt egy darabig frejdosszié
  • hPi
    Az emberek sem itthon, sem máshol nem feltétlenül azért szavaznak egy politikusra, mert szeretik, hanem azért, mert nincs alternatíva.
    Ott ki lett volna az alternatíva? Kerry és Edwards? Haha. Itt ki lett volna az alternatíva? Ugyanmár.
    Na mindegy, ez már off, sorry.
  • Gladiator
    ezt megnezem. a tonz blaieres is kiraly lehet.
  • Balumann
    bár csak lelőnék...
  • Sanyix
    Kit érdekel a mostani közvéleménykutatás? Itthon is volt mélyponton a mostani vezetők népszerűsége, de a választások közeledtével ígértek pár szépet, és a sok hülye birka elhitte népszerűek lettek, újraválasztották, aztán megint mélypont a két választás között. Ugyanez van az USA-ban. x éve is volt mélyponton bush népszerűsége, aztán közeledtek a választások, ígérgetett pár szépet, a birkák bedőltek, újraválaszották. Utána megint kimutatja a foga fehérjét, és a kövekező választásnál megint szépeket ígérgetne, de nem fog, mert többet nem választhatják meg (letelt a 8 éve).
  • kow83
    Nem elékeztek mekkora balhé volt már csak abból, hogy Frei megkérdezett egy bérgyilkost, hogy mennyiért likvidélni a mindenkori magyar miniszterelnököt?
  • W B
    ha Bush leakarna igázni a Földet, kíméletlen rémuralmat hozzna létre akkor is primitív dolog lenne a halálát kivánni?

De amúgyis a filmeb lelövik. Én nem szeretem azt a bkébzeltet, és az a 9 lővő szájli. és? Azt mondtam hogy Akarom hogy lelőjék? nem. De a hatalomrol eltávolíthatnák
  • hPi
    Ha megnéznél pl. egy közvéleménykutatást, mielőtt ilyen birkaságot írnál, rájönnél, hogy kis hazánk nagyobb százaléka szereti a vezető köcsög politikusokat, mint kinn Bush-t. Történelmi mélyponton áll a népszerűsége. Bár megértem, egyszerűbb a szokásos "birka amerikaiak" hozzászólást bepötyögni.
    Egyébként meg a cikkben nem arról van szó, hogy az amerikai emberek elleneznék a filmet, hanem egy republikánus politikus.
    Az viszont tény, hogy - általában - a főszereplő politikusok, akiket likvidálnak, kitalált nevűek.
    Ettől függetlenül semmi bajom egy olyan filmmel, ami nyilvánosan kritizálja Busht és a politikáját.
    Viszont kíváncsi lennék mekkora balhé lenne itthon, ha valaki kiadna egy filmet, aminek a témája egy élő, hatalmon lévő (neadjisten ellenzéki, de korábban hatalmon lévő!) politikust végezne ki egy terrorista. Ennyit a szólásszabadságról.
  • pauly
    :)
  • Lordboxi
    Akkor én kurv@ primitív ember vagyok .
  • vg
    Az egy dolog, hogy az ember nem kedveli a másikat, vagy nem ért vele egyet, de hogy valakinek konkrétan a halálát kivánni, az már kurvára primitív dolog!
  • Inquisitor
    Hát a pápát elég sok filmben akarták kicsinálni, meg az angol királyi család tagjait .. például. Persze amerikai filmekben.
    Meg volt egy film, amiben szét amortizálta egy vadászgép a teve utcai rendőrkapitányságot, igaz a filmben katonai kórházként szerepelt. :D
  • avman
    kezdjük már el felsorolni, h hány ámerikáji filmben pusztítottak már el hány európai fővárost: gyönyörszép és okos katasztrófafilmek: mag, az a szar brúszvillisszel a főszerepben ésatöbbi. bár tény, olyanról nem tudok, amelyben vmi aktuálpolitikai szereplőt likvidálnak és nem kitaláltat.
  • Sanyix
    Öcsém az amcsi emberek is mekkora birkák, szeretik ez a kcsg-t. Mondjuk a magyarok se különbek...
  • scnad
    Mikor jön ki a duplalemezes extra változat ?
  • W B
    Lelövik Bush-t! Lelövik Bush-t! Lelövik Bush-t! Lelövik Bush-t! Lelövik Bush-t! Lelövik Bush-t!
    Mien jó kis film lehet az. Én egyeltalán nem kedvelem azt a holyagot.