Ismerd fel képről az együttest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Glen Milstead, másnéven Divine.
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Trans-Siberian Orchestra
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
"Ogli G soha nem élt semmiféle droggal, izmait nem hormonkészítményekkel növelte, aktívan részt vesz mindenféle kábítószer-ellenes kampányban. Közvetlen közelrõl látta, néhány gyermekkori barátját hogyan tette teljesen tönkre, embertelenné a drog. Azok közé a zenészek közé tartozik, akik nem a kábítószeres botrányaikkal akarnak címlapokra kerülni."
És ezt a képet hozzárakva tökéletesen értünk mindent...
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
még egy kis segítésg mer kicsi a kép:

Nemtom img-vel mért nem megy, meg azt sem, hogy az sg miért nem enged képet feltölteni..
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
csak tippelek, nem vagyok jártas ebben a stílusban...
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Aki akar, rakhat fel újabb képet egy másik együttesrõl.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

(Hát igen<#vigyor3>#vigyor3>... az idõk változnak.)
Ez inkább idétlen -.-
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
(ezek a bandák tényleg komolyan gondolják, ahogy kinéznek?)
Attól föüggetlenül, hogy kultikon, valahogy sosem jött be a Filosofem tõle. Lehet korábbiakkal kéne próbálkoznom.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"