Ismerd fel képrõl az együttest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alapvetõen diszkó stílus rajongóként úgy látom, ez a
<#nevetes1>#nevetes1>
de iszom még pár stlust.
de egy hülye topik......<#nyes>#nyes>
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
Ezt kéne felismerni, hogy tudjak tölük zenét szerezni :):
Franciák egyébként, vagy legalábbis franciául énekelnek.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nos,kik õk? :)
A Thousand Foot Krutch az nagyon jó együtes!! Ez is jó! :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
(közben fullra elfelejtettem a topicot...<#idiota>#idiota>)
Per Aspera Ad Inferi.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
valoszinuleg csak vmikor delutan nezek ra, szoval majd tegyetek ha megvan...
Per Aspera Ad Inferi.
(Bár meg kell jegyeznem, hogy az új albummal nem vagyok valami elégedett.)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
gamertag: kenobita
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
google keresõszavak amit mondtam: glam metal band 1975 :)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Hirtelen Styx ugrott be, de nem az. Volt valami hasonló nevû banda, akik sárga-fekete csíkos cuccokban nyomultak, de nem ugrik be a nevük <#szomoru1>#szomoru1>
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
gamertag: kenobita