2231
NFS : Carbon Garage
-
mi ennek a számnak a címe?
-
en a frapsal csak 10 masodpercet tok felvenni, mert?? -
na jah :).most úgy tolom a carbont ,hogy kilockoltam a rendőrkocsikat és derrick névvel futok 
Jaja, frapsal felveszem, utána megeffektezem powerdirectoral a kész anyagot,ami kb 4 giga szokot lenni ,összetömöritem allok avi+mpeg converterrel.úgy kb 14 mega lesz
-
Ez is vagany, azert mert rendor kocsival vagy 
Milyen progival vetted fel ilyen jol, frapsal??
Es az elejen hogy sotetitetted el a kocsi korul a palyat meg a kocsi egy reszet? -
El bírtam követni még egy ilyet is 
zsernyákos drift -
Rx8 kocsiszekrény ocsóé' eladó 
-
Köszi szépen 
Többet is ki lehet hozni ebből a pályából szvsz,kicsit hasznosabb íven driftelni stb stb,de így is agyvérzést kaptam mire végre beértem.4 és fél perc kőkemény stressz
-
bazzegg
hiper super carbon

drift!!!!
-
Na várjál-várjál.Melyik verzio van meg? -
Hali... Nagyon szépen kérlek titeket hogy írjátok le nekem a carbon telepítő kodját!! Kod nélkül kaptam meg. Kössz
vagy ie vagy e-mail-be
[email protected] -
Mit összelámáztam,de csak összehoztam a 2millió feletti eredményt 

egy kis drift a fortunadombon -
Na már jó rég jártam erre...
Egy flotta kocsi
Meg a flotta
-
meg a lampaja is el kene legyen takarva egy kicsit, azt sem lehet megvalositani -
Skyline az undgnd 2bol a verseny bemutatasokban, a kipufogo nagy kellet legyen amit nem lehet, es a vinilt sem lehet pontosan ugy mint az undgnd kettoben, a tobbi resze eredeti es pontos!!
-
Nekem legeloszor ugy volt hogy 100%lekra bef es meg akko se vot skylineom csak miko elertem a 100%-ot
sorry
-
hanyas verziód van? 1.2? mert sztem egyszerűbb lenne egy trainerrel behozatni az összes kocsit:D sztem! -
mien fajta kocsival kezdted el a játékot? mert tunnerel kell hogy megkapd!!!! -
hogy lehet hogy én 95% nál tartok és nincs nissan skylinenom????????????????????????????????????????????????????????????? 

-
jah, az a gond hogy elveszett mert trainerrel lehet csak tuningolsni, szivesen kicsereltem volna. Sajnalom 
-
valami sötétebb árnyalatra, ez tul cián színű :D -
milyenre??? -
felnit szinezd át gyorsan :) egyébként
-
Ujabb LeMans
Ez is jo lett sztem -
Nem arra értettem. Szívesen és sztem így szebb is. ;) :D
-
Egy fokkal fenyesebb minden vinillel es kerekkel, a piros szint nem akarom alapnak tenni ha arra ertetted. Koszi a megfigyelest!!!
-
Miért nem tudom a Skyline-omnál beállítani a Chop Topot? 
És akárhol keresem nem találom h "Chop Top"
-
Szép, de hogyha egy picit világosabb szürke lenne az alapszíne 1 fokkal szebb lenne, ha szabad ilyet mondanom. És a piros is jobban állna neki. ;) -
Nissan 240SX-em mutatom be!
milyen?? -
sokkal jobb :) -
Drummerboy #2042 hi!
Tudom, hogy már kérdeztétek, de nem találtam választ szal akarok az EA szerverben új fiókot létrehozni és azt írja ki kb 2 perc után h nem sikerült csatlakozni az EA nationhöz. Ötlet? Előre is thx!
Drummer -
Na aszem jobb, igaz? -
Szia, koszi a megfigyelest, igazad van, le is veszem -
hahó...meghalt a topic? És nehogy beszóljatok :D
még valami...options--->reaerview mirror ON---> visszapillantótükör nuku
hol tudom bekapcsolni? -
hi! hol is lehet bekapcsolni a mycarsban a tükör módot? mert nem lehet átvinni a matricákat, stb úgy a túloldalra, hogy ne legyen fordítva...tudtam de hát...Gyorsan el is felejtettem! -
Szia!
Szép autó,de szerintem az a Carbon tető nemillik oda.. -
Itt a Supram, sztem vaganyul sikerult, szerintetek???? -
hehe majdnem ugyan azt tudják a gépeink:D
-
jah ok
-
Tenyleg nagyon fasza a Lancerod!!! 

az xxxxet arra ertettem hogy akepek helyett x van, vagyis nem mutatja akepet
-
Szabi1991 #2032 ez is jó..