NFS : Carbon Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Segítséget kérnék: Van egy kormányom (Thrustmaster Ferrari GT 2-in-1 Rumble Force) és nagyon nem akar mûködni a játékkal. Más gameben tök jó, ebben nem. Van valakinek errõl tapasztalata?
Hali! Valaki leírhatná,hogy képet hogyan kell csinálni, ha a game nem eredeti! Köszi alex
svédcsepp
Köszi szépen,de azért nem kevésszer mentem végig,míg elértem a kellõ eredményt<#nevetes2>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

svédcsepp
nem vagyok ,nem vagyok :)

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

svédcsepp
odaba$z ez a kormány<#eljen><#eljen>
Mondjuk én force gp vel meg gamepaddal szoktam tolni.Az igazi élvezet mégis csak a kormány szvsz
Billentyûzettel nem vagy hajlandó játszani az biztos<#idiota>

Logitech G25 kormánnyal nem lehet rossz:
Logitech G25 magyar teszt
Dudu Tekh
Bazzzzeg, te asztan tudsz driftelni!!!<#worship><#eljen><#eljen><#worship>

TDU:[HUN]dudutech

svédcsepp
Hogy teljes legyen a skála,megizasztottam magam a kanyonban is<#idiota>

zsenyákos kanyondrift

svédcsepp
Modo - Eins, Zwei, Polizei (2003 Version)

svédcsepp
Hát passz.nekem crackolva van.ez lehet a megoldás.torrentezd le

Atti12
mi ennek a számnak a címe? <#hehe>

Dudu Tekh
en a frapsal csak 10 masodpercet tok felvenni, mert??

svédcsepp
na jah :).most úgy tolom a carbont ,hogy kilockoltam a rendõrkocsikat és derrick névvel futok <#idiota>
Jaja, frapsal felveszem, utána megeffektezem powerdirectoral a kész anyagot,ami kb 4 giga szokot lenni ,összetömöritem allok avi+mpeg converterrel.úgy kb 14 mega lesz<#wink>

Dudu Tekh
Ez is vagany, azert mert rendor kocsival vagy <#worship>
Milyen progival vetted fel ilyen jol, frapsal??
Es az elejen hogy sotetitetted el a kocsi korul a palyat meg a kocsi egy reszet?

svédcsepp
El bírtam követni még egy ilyet is <#hehe>

zsernyákos drift

svédcsepp
Rx8 kocsiszekrény ocsóé' eladó <#idiota>

svédcsepp
Köszi szépen<#smile>
Többet is ki lehet hozni ebbõl a pályából szvsz,kicsit hasznosabb íven driftelni stb stb,de így is agyvérzést kaptam mire végre beértem.4 és fél perc kõkemény stressz<#idiota>

Dudu Tekh
bazzegg
hiper super carbon <#eljen><#nyes><#eljen> drift!!!!

svédcsepp
Na várjál-várjál.Melyik verzio van meg?

tary688
Hali... Nagyon szépen kérlek titeket hogy írjátok le nekem a carbon telepítõ kodját!! Kod nélkül kaptam meg. Kössz

vagy ie vagy e-mail-be

[email protected]

-Szereted az alkoholt? -Nem, azért pusztítom. -----OMG----- Pusz Písz

svédcsepp
Mit összelámáztam,de csak összehoztam a 2millió feletti eredményt<#lama><#idiota>
egy kis drift a fortunadombon

svédcsepp
Na már jó rég jártam erre...

Egy flotta kocsi<#smile>

Meg a flotta<#vigyor5>

Dudu Tekh
meg a lampaja is el kene legyen takarva egy kicsit, azt sem lehet megvalositani

Dudu Tekh
Skyline az undgnd 2bol a verseny bemutatasokban, a kipufogo nagy kellet legyen amit nem lehet, es a vinilt sem lehet pontosan ugy mint az undgnd kettoben, a tobbi resze eredeti es pontos!!

Dudu Tekh
Nekem legeloszor ugy volt hogy 100%lekra bef es meg akko se vot skylineom csak miko elertem a 100%-ot
sorry<#szomoru1>

birro
hanyas verziód van? 1.2? mert sztem egyszerûbb lenne egy trainerrel behozatni az összes kocsit:D sztem!

birro
mien fajta kocsival kezdted el a játékot? mert tunnerel kell hogy megkapd!!!!

gtasok
hogy lehet hogy én 95% nál tartok és nincs nissan skylinenom?????????????????????????????????????????????????????????????<#merges2><#merges2><#rinya><#rinya><#rinya>

Dudu Tekh
jah, az a gond hogy elveszett mert trainerrel lehet csak tuningolsni, szivesen kicsereltem volna. Sajnalom<#szomoru1><#szomoru1>

Atti12
valami sötétebb árnyalatra, ez tul cián színû :D

Dudu Tekh
milyenre???

Atti12
felnit szinezd át gyorsan :) egyébként <#eljen>

Dudu Tekh

Ujabb LeMans
Ez is jo lett sztem

22Barna22
Nem arra értettem. Szívesen és sztem így szebb is. ;) :D

Dudu Tekh
Egy fokkal fenyesebb minden vinillel es kerekkel, a piros szint nem akarom alapnak tenni ha arra ertetted. Koszi a megfigyelest!!!

22Barna22
Miért nem tudom a Skyline-omnál beállítani a Chop Topot? <#fejvakaras>
És akárhol keresem nem találom h "Chop Top"

22Barna22
Szép, de hogyha egy picit világosabb szürke lenne az alapszíne 1 fokkal szebb lenne, ha szabad ilyet mondanom. És a piros is jobban állna neki. ;)

Dudu Tekh

Nissan 240SX-em mutatom be!
milyen??

Atti12
sokkal jobb :)

hi!

Tudom, hogy már kérdeztétek, de nem találtam választ szal akarok az EA szerverben új fiókot létrehozni és azt írja ki kb 2 perc után h nem sikerült csatlakozni az EA nationhöz. Ötlet? Elõre is thx!

Drummer
Dudu Tekh

Na aszem jobb, igaz?

Dudu Tekh
Szia, koszi a megfigyelest, igazad van, le is veszem

22Barna22
hahó...meghalt a topic? És nehogy beszóljatok :D

még valami...options--->reaerview mirror ON---> visszapillantótükör nuku
hol tudom bekapcsolni?

22Barna22
hi! hol is lehet bekapcsolni a mycarsban a tükör módot? mert nem lehet átvinni a matricákat, stb úgy a túloldalra, hogy ne legyen fordítva...tudtam de hát...Gyorsan el is felejtettem!

V43 1105
Szia!

Szép autó,de szerintem az a Carbon tetõ nemillik oda..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Dudu Tekh

Itt a Supram, sztem vaganyul sikerult, szerintetek????

birro
hehe majdnem ugyan azt tudják a gépeink:D<#taps>

birro
jah ok<#alien2>

Dudu Tekh
Tenyleg nagyon fasza a Lancerod!!!<#wave><#wave>
az xxxxet arra ertettem hogy akepek helyett x van, vagyis nem mutatja akepet<#pardon1>

ez is jó..