2231
NFS : Carbon Garage
  • 22Barna22
    elég régóta driftelek, kedvenc versenymódom, de nem tok 2 millát :D
  • 22Barna22
    vettem főnök
    :D
  • svédcsepp
    Kezdésnek tudom ajánlani a kings parkot
  • 22Barna22
    ezt még gYakorolni kell...6 kör 883,667 :(
  • svédcsepp
    asszem 1.6 körüli a szorzó
  • 22Barna22
    jah én nem szoktam kidobni a seggét, arra mindig ügyelek :) viszont jah mph XD amúgy 1mph mennyivel több 1kmph-nál? értitek mire gondolok :D
    KÖSZ MINDENT! NEKIMEGYEK IZOM VERDÁKKAL!
  • svédcsepp
    Zsír
  • davides222
    nekem a max drift 2 millio körül volt
  • davides222
    ha nagyobb sebességgel vágsz neki a kanyarnak nagyobb pontszámod lesz...
  • svédcsepp
    De gondolom ez khm és nem mérföld ,úgye?:)
    Amugy jaja,amiket probáltam kocsikat azok főleg izomautok voltak pl charger,shelby,cuda de nagyon jó még az rx7-8 vagy pl a clio is inkább a pályaautók azok,amelyekkel "nehéz" driftelni pl koenigsegg,zonda, szvsz.Mindenesetre ,ha lendületben vagy egy egy egyenes szakaszon küldjél rá nitrot ,és ne told ki annnyira aa seggét,mert sok olyan videot láttam,ahol szinte derékbe állitják a kocsit csuzsás közben és attól sokat lassúl a verda.De ez csak magánvélemény és nem okoskodás :)
  • 22Barna22
    ha tunerrel nyomom akkor nem is fog menni?
  • davides222
    viper
    izomautoval nyomjad
  • 22Barna22
    Agj már nekem egy tanácsot, hogy a francba menjek 90 felett drift közben
    akármelyik pályán megyek, lelassulok 90 körüli sebességre...örülök ha 100-al megyek drift köben!
  • svédcsepp

Na helyes.Ezt jó hallani.Eleinte mondjuk én is iszonyat lámán toltam a driftet,bármelyik pályatipúson,de főleg kanyonban.Örült a pofám, ha összejött 100.000pont :D
    Amúgy még most is ,ha megyek 1 pályán és más más autóval megyek azt is kurta nehéz megszokni.Ti hogy álltok ezzel?
  • Axsys
    *én spec nemvettem meg
    sry, hibásan írok ha sietek :)
  • Axsys
    Nekem a viper nagyon bejött modnjuk az elején kicsit más volt az irányítása a többi izomautóhoz képest de aztán megszoktma és megszerettem. Egyébként szerintem a legtöbben a mercivel, mert azzal a legkönnyeb:) én spec megve vettem, hülyén is néz ki, de ez az én véleményem.
  • Dudu Tekh
    MOst kezdtem en is ujra a gamet, muszaj, nem birtam ki, tanulok driftelni =)))))))
  • svédcsepp
    húúú jót kérdeztél.asszem darius miatt vennem kellett egy vipert,h letudjam gyorsulni a kanyonban az első kanyarban..
    Amúgy sosem egy kocsival viszem végig...általában egy charger meg egy rx7 is mindig van a flottában
  • Axsys
    Ti először milyen kocsival nyomtátok végig a játékot?
    Én Viper .
  • svédcsepp
    Láttam egy kanyondriftet ,2.5millió, valami japó arc követte el,legalábbis a játék nyelve az volt.Ha jól láttam egy régi corollával ment,de végig 2 kiló körüli sebbeséggel.Ez azért elég fura,trainer gyanús,amit elő lehet hozni a carbonban régi corolla nem is szalad 2kilót.A kis mérgesített szemű csiter,fene a pofájába
  • svédcsepp
    De döglött a fórum...
    Na addig egy ilyet már a zene miatt is poén
  • svédcsepp
    ez a vég,ez a vég...már megint
  • svédcsepp
    hát...hallotam 3milliókról,ahoz még gyakorolni kell
  • Dudu Tekh
    mehetsz Carbon drift versenyre, megutod a rekordokat
  • svédcsepp
    ez most nem drift

lájtos ámokfutás :)
  • svédcsepp
    :) hmm.nekem csak olyan gondom volt carbonban a kormánnyal,hogyha kiléptem mindig újra kellett konfigolni belépésnél a kormányt,mert visszaállt az alap beállitásra
  • stiletto
    Próbáltuk azzal is meg a játék 1.3 -as patch -vel de semmi. Találtam a neten egy Thrustmaster javitűst ami még a Monst Wanted -hez készült de ugyan az baj. Amint a beállításnál hozzáérünk a kormányhoz lefut a menü aljára és kész. Nagy nehezen sikerült béllítani: a kormány jól müködik viszont a pedált full taposva gáz, elngedve padló fék :)
  • svédcsepp
    Nem emlékszem ,de valahol a "vége" felé váltak elérhetővé a viper meg corvette stb.Most már viszont trainerrel kilockolom és tetszőleges kocsival nyomom,mivel most játszom 3×ra
  • svédcsepp
    Legújabb driver van meg a kormányhoz?Ezzel kapcsolatban más játéknál volt ilyen gondom.scarface:a readmeben szerepel a logitech dual action gamepad,nekem az van,mégsem akar müködni...
  • alex299
    Ja és azt, hogy hol lehet venni valami igazán komoly kocsit / corvette, viper stb../ ??? Van 260000 pontom és nem tudom elkölteni!!!
    Köszi alex
  • stiletto
    Sziasztok!

Segítséget kérnék: Van egy kormányom (Thrustmaster Ferrari GT 2-in-1 Rumble Force) és nagyon nem akar működni a játékkal. Más gameben tök jó, ebben nem. Van valakinek erről tapasztalata?
  • alex299
    Hali! Valaki leírhatná,hogy képet hogyan kell csinálni, ha a game nem eredeti! Köszi alex
  • svédcsepp
    Köszi szépen,de azért nem kevésszer mentem végig,míg elértem a kellő eredményt
  • svédcsepp
    nem vagyok ,nem vagyok :)
  • svédcsepp
    odaba$z ez a kormány
    Mondjuk én force gp vel meg gamepaddal szoktam tolni.Az igazi élvezet mégis csak a kormány szvsz
    Billentyűzettel nem vagy hajlandó játszani az biztos
  • uborka666
    Logitech G25 kormánnyal nem lehet rossz:
    Logitech G25 magyar teszt
  • Dudu Tekh
    Bazzzzeg, te asztan tudsz driftelni!!!
  • svédcsepp
    Hogy teljes legyen a skála,megizasztottam magam a kanyonban is

zsenyákos kanyondrift
  • svédcsepp
    Modo - Eins, Zwei, Polizei (2003 Version)
  • svédcsepp
    Hát passz.nekem crackolva van.ez lehet a megoldás.[on]torrentezd le[off]