2231
NFS : Carbon Garage
-
#1350 Hali játszottam neten egy pár napja és most nemtudok azt irja ki hogy forduljak erre és erre az oldalhz. Vkitöl azt hallottam hogyy mostmár van vmi patcs természetesen legális honnan tudnám leszedni és télleg jo lenne e töle a online game?? -
#1349 jajj tényleg :D bocs :D fáradt vok :) -
Axsys #1348 :Dlol:D -
Szabi1991 #1347 az Audi :) -
#1346 a nissant hogy színezted? -
kis kocka #1345 akkor neki esek és csinálok jobbat:) -
#1344 Hellótok akinek van kedve kérem jelentkezen a versenyekre(szépség,rondácska)!!A kocsikról képet küldjétek a megadott cimre!!THX
www.gportal.hu/carbonrace -
#1343 hát látszik is...
szvsz nagyon szar lett!:| -
roncs #1342 És nemcsalással nem lehet hozzájutni?? Valahogy kilockolni?? Ha igen hogyan?? -
kis kocka #1341 most összedobtam gyors egy le mans-t
-
#1340 törölt hozzászólás -
#1339 törölt hozzászólás -
#1338 Olvass vissza itt emg a Carbon topikban => www.gportal.hu/carbonrace -
roncs #1337 segítsetek kicsit hogyan lehet customolni az audit előre is köszi:)
-
#1336 Akkor jó reméltem hogy nem lesz harag még eccer thx:) -
Toroco #1335 Hát tény, az a porsche nagyon durva lett -
#1334 Így illuminált állapotban csináltam 2 videot,de szar eredményekkel ,úgyhogy nem teszem be inkább a 2milliós mellé
1:dodge charger, városi biróság -drift, alázene-voodo people(pendulum remix)(940.000)
2:tűzoltó talicska,városi biróság,drift,alázene-neo-ayayo (punisher remix)(540.000)
-
#1333 törölt hozzászólás -
#1332 El se hiszed mekkora megtiszteltetés ez nekem .Más ember berakta volna ,mint saját verdát.Tényleg örülök ,hogy tetszik
peace -
Toroco #1331 képfeltöltésre, az a legegyszerübb, és legjobb megoldás, ha felmész a www.uw.hu honlapra, és ingyen regelsz magadnak egy 200MBos tárhelyet, és oda Totalcommanderben feltöltöd a képeket és belinkeled ide. és akkora képet raksz be amékkorát csak akarsz -
#1330 törölt hozzászólás -
#1329 danman itt nézd meg www.gportal.hu/carbonrace -
#1328 Azt hogy az összes kocsi egyszerre fékez be előttem:P tom nem lett vmi jó de majd igyekszem -
#1327 Ezt így nem vágom...most mit is kéne nézni? -
#1326 Legszebb pillanatok az uccsó versenyen...
-
#1325 most raktam fel az érthetőbb szöveget a bonus kocsik használatárol
www.gportal.hu/carbonrace -
#1324 www.gportal.hu/carbonrace
minden leirás ami kell a carbonhoz!!!gyertek -
#1323 törölt hozzászólás -
#1322 A Lancer nekem bejön a Corvette nem igazán -
Zoli930810 #1321 Kösz! :) -
#1320 törölt hozzászólás -
#1319 Köszi! -
Axsys #1318 :)ok, külsőre csak ezeket változtatam rajta: tetőnyílás, motorháztetőnyílás, felni, lángcsóva. Nemkell túlcsicsázni, már alapból is üt:D
A mostani kocsim:
Ezzel csak az a bajom h nagyon szarul lehet vele kanyarodni (amúgy imádom) , úgyh inkább megyek majd a Shelby GT500 assal. -
#1317 törölt hozzászólás -
#1316 törölt hozzászólás -
#1315 Na itt az én Baby-m!
-
#1314 Ja! Szép mert muscle. A tetőnyílással én is pont így vagyok/voltam mint te. A MW-nál már nem is nagyon, sőtt, szinte nem is használtam, itt meg... -
#1313 1xű, és mivel muscle ezért csak jó lehet.
Érdekes én az nsfu2ben még szerettem a tetőnyilásokat itt carbonban már nem annyira ,de most itt a tiéden még ez is tetszik.Aztán következőre jöhet valami űtösebb -
#1312 a képeket át lehet szerkeszteni a paint-be Jpeg-be a mentésnél és akkor nem lesz 1 mb hanme csak pár kb -
#1311 A CE-hez csak egy kell innen lehet leszedni:http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+xi_by_gnagna2000.zip
Kicsomagolod. Aztán a NFSCarbon.exe tulajdonásgaiba beállitod a kompatibilis rendszert windows 98/me aztán megnyitod megjelenik az ablak ott az első oszlopba lévő utolsó két fájlt bejelölöd aztán katt Read majd Set gombra aztán elinditod a gamet és a karrierba a car lot-ba ott lesz minden kocsi
A simához kettő progi kell:1.http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+19_ch.zip
ezt megynyitod elinditod a gamet nyomsz hosszan egy F3-at majd ctrl+alt+del utánna megnyitod ezt a progi:http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+xi_by_gnagna2000.zip
és megycsinálod amit amit leirtam a ce-hez.ennyi a trükje jo játékot!!