2231
NFS : Carbon Garage
  • soma62
    Hali játszottam neten egy pár napja és most nemtudok azt irja ki hogy forduljak erre és erre az oldalhz. Vkitöl azt hallottam hogyy mostmár van vmi patcs természetesen legális honnan tudnám leszedni és télleg jo lenne e töle a online game??
  • watto
    jajj tényleg :D bocs :D fáradt vok :)
  • Axsys
    :Dlol:D
  • Szabi1991
    az Audi :)
  • watto
    a nissant hogy színezted?
  • kis kocka
    akkor neki esek és csinálok jobbat:)
  • DaniX14
    Hellótok akinek van kedve kérem jelentkezen a versenyekre(szépség,rondácska)!!A kocsikról képet küldjétek a megadott cimre!!THX
    www.gportal.hu/carbonrace
  • SNAKE01
    hát látszik is...
    szvsz nagyon szar lett!:|
  • roncs
    És nemcsalással nem lehet hozzájutni?? Valahogy kilockolni?? Ha igen hogyan??
  • kis kocka
    most összedobtam gyors egy le mans-t

• Danman
    törölt hozzászólás
  • Danman
    törölt hozzászólás
  • Danman
    Olvass vissza itt emg a Carbon topikban => www.gportal.hu/carbonrace
  • roncs
    segítsetek kicsit hogyan lehet customolni az audit előre is köszi:)
  • Danman
    Akkor jó reméltem hogy nem lesz harag még eccer thx:)
  • Toroco
    Hát tény, az a porsche nagyon durva lett
  • svédcsepp
    Így illuminált állapotban csináltam 2 videot,de szar eredményekkel ,úgyhogy nem teszem be inkább a 2milliós mellé
    1:dodge charger, városi biróság -drift, alázene-voodo people(pendulum remix)(940.000)
    2:tűzoltó talicska,városi biróság,drift,alázene-neo-ayayo (punisher remix)(540.000)

• Danman
    törölt hozzászólás
  • svédcsepp
    El se hiszed mekkora megtiszteltetés ez nekem .Más ember berakta volna ,mint saját verdát.Tényleg örülök ,hogy tetszik

peace
  • Toroco
    képfeltöltésre, az a legegyszerübb, és legjobb megoldás, ha felmész a www.uw.hu honlapra, és ingyen regelsz magadnak egy 200MBos tárhelyet, és oda Totalcommanderben feltöltöd a képeket és belinkeled ide. és akkora képet raksz be amékkorát csak akarsz
  • Danman
    törölt hozzászólás
  • DaniX14
    danman itt nézd meg www.gportal.hu/carbonrace
  • Danman
    Azt hogy az összes kocsi egyszerre fékez be előttem:P tom nem lett vmi jó de majd igyekszem
  • Demian86
    Ezt így nem vágom...most mit is kéne nézni?
  • Demian86
    Legszebb pillanatok az uccsó versenyen...

• DaniX14
    most raktam fel az érthetőbb szöveget a bonus kocsik használatárol
  • DaniX14
    minden leirás ami kell a carbonhoz!!!gyertek
  • Danman
    törölt hozzászólás
  • Danman
    A Lancer nekem bejön a Corvette nem igazán
  • Zoli930810
    Kösz! :)
  • constantin
    törölt hozzászólás
  • Sland
    Köszi!
  • Axsys
    :)ok, külsőre csak ezeket változtatam rajta: tetőnyílás, motorháztetőnyílás, felni, lángcsóva. Nemkell túlcsicsázni, már alapból is üt:D
    A mostani kocsim:

Ezzel csak az a bajom h nagyon szarul lehet vele kanyarodni (amúgy imádom) , úgyh inkább megyek majd a Shelby GT500 assal.
  • constantin
    törölt hozzászólás
  • constantin
    törölt hozzászólás
  • Demian86
    Na itt az én Baby-m!

• Demian86
    Ja! Szép mert muscle. A tetőnyílással én is pont így vagyok/voltam mint te. A MW-nál már nem is nagyon, sőtt, szinte nem is használtam, itt meg...
  • svédcsepp
    1xű, és mivel muscle ezért csak jó lehet.
    Érdekes én az nsfu2ben még szerettem a tetőnyilásokat itt carbonban már nem annyira ,de most itt a tiéden még ez is tetszik.Aztán következőre jöhet valami űtösebb
  • DaniX14
    a képeket át lehet szerkeszteni a paint-be Jpeg-be a mentésnél és akkor nem lesz 1 mb hanme csak pár kb
  • DaniX14
    A CE-hez csak egy kell innen lehet leszedni:http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+xi_by_gnagna2000.zip
    Kicsomagolod. Aztán a NFSCarbon.exe tulajdonásgaiba beállitod a kompatibilis rendszert windows 98/me aztán megnyitod megjelenik az ablak ott az első oszlopba lévő utolsó két fájlt bejelölöd aztán katt Read majd Set gombra aztán elinditod a gamet és a karrierba a car lot-ba ott lesz minden kocsi
    A simához kettő progi kell:1.http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+19_ch.zip
    ezt megynyitod elinditod a gamet nyomsz hosszan egy F3-at majd ctrl+alt+del utánna megnyitod ezt a progi:http://www.nfszone.com/uploads/nfsc_trainer_+xi_by_gnagna2000.zip
    és megycsinálod amit amit leirtam a ce-hez.ennyi a trükje jo játékot!!