2231
NFS : Carbon Garage
  • svédcsepp
  • svédcsepp
    A első lökös színével nem tudsz csinálni valamit?Nagyon elűt...
  • Kardél
    Üdv!
    A mentéseket hogy lehet utólag visszamásolni a játékba? Tehát ha pl közben újrahúztam a rendszert. Mert úgy, ahogy a Most Wantedben lehetett most nem fogadja el, a játéknál azt írja hogy nem sikeres a betöltés.
  • kuci06
    [IMG]http://kepup.ingyen.org/images/6426NFSC 2006-12-04 22-10-53-09.jpg[/IMG]
    [IMG]http://kepup.ingyen.org/images/3879NFSC 2006-12-04 22-10-59-87.jpg[/IMG]
    [IMG]http://kepup.ingyen.org/images/3970NFSC 2006-12-04 22-11-06-76.jpg[/IMG]
  • svédcsepp
    Talán azért ,mert ezt hajnali 4kor csináltam és nem voltam a realitás talaján annyira :D amúgy meg n.m
  • kis kocka
    nem tudom miért gondoltad hogy nem fog tetszeni senkinek. nekem lenne 1 ilyen autóm egész nap azzal mennék a városba. és köszi a lassabb képet;)
  • svédcsepp
    Beteszem lassabban is.Nem melldöngetésképp, csak,hogy aki akarja nézze meg alaposabban is

• Bubsy
    szerintem is jó
  • svédcsepp
    Kösz.Nem gondolam volna,hogy ez valakinek belefér az ízlésvilágába.

• kis kocka
    nekem nagyon bejön. csak nem tudom rendesen megnézni, mert úgy forog mint gólyafos a levegőbe
  • Beni521
    eléggé.....
  • svédcsepp
    Beismerem...elég érdekes style lett.Azért beteszem,ha már megcsináltam

• Beni521
    barromi joooooooooooooooooo
  • Teflon Mike
    Ja és ezelött már ment :S
  • Teflon Mike
    Hi all mikor el akarom indítani a carbont aszondja nekem a hülye Billgéc feltalálta program hogy a vinfos hibát észlelt ezért le ált ez miért van? HELP PLS HELP
  • Dudu Tekh
    Befejezyem fiaim!!!!!!!!!!!!!!
    Az a gond hogy el is ment a mentesem mert uj windowst raktam, de megint befogom fejezni. ORULOK!!!!!!!!!
  • RelakS
    Az én ízlésemnek kicsit setét, de egyébként nem rossz
  • gercse
    nekem az eleje annyira nem tetszik, de a többi rész szép lett, jó munka
  • Chester1
    Véleményt Plz!!
  • RelakS
    Köszönöm, de hogy a seggével mit össze szoptam, mire valami értelmeset kihoztam, az nem piskóta... Nem baj, beneveztem ^^
  • Chester1
    Sry a sok képért, Mai művem:

Véleményeket várok
  • Danman
    Jó az a stripe (#12) csak függőlegesen húzd a matricát tehát pl szemből nézed a kocsit és nyomogasd a scale-nél a felfelét úgy tolja szét "függőlegesen"
  • Sland
    Uccsó 2 kép nagyon jó
  • svédcsepp
    Jó ez a lambo te
  • Beni521
    kicsit sötítítettem a matricákon, és úgy néz ki ez a végkifejlet:):

• RelakS

• Beni521
    BMW M3 - icsit jól megy:

a célban már látni valamit egy kis idő után....

és végül Nissan Skyline 3. kísérlet:

• Beni521
    na ezaz h a tetőn a csíkot a csík #12-vel csináltam, azt nem lehet szét húzni. néztem másikat is de nem találtam meg az igazit. esetleg annyi tanács jöhetne h mivwel csináljam meg azt a csíkot ami meg oldalt illeti a matricát, fingom sincs h csináljam h jó legyen
  • svédcsepp
    hát azért te nem sokat szarozol.zsűrizel rendesen
  • svédcsepp
    Valahol igazad van....igaz én is jól elvoltam vele,attól fűggetlenűl,hogy benne vannak ebben is a tipikus idegesitő "NFS elemek".Márpedig én inkább a 30hoz állok közelebb,mint a 20hoz :))
  • svédcsepp
    Ilyen zenékre lehet a legjobban kocsit tunyingolni,de azért a prodigy a király
  • svédcsepp
    Na jó nem is,de nekem most iszonyat bejön
  • svédcsepp
    Tessék egy kis driftzene

Dougal & Innovate - Don't Cry For Me
  • Axtros
    Végig vittem, nem nagy szám ez a játék, max 4-5 olyan verseny volt, amelynek kétszer kellett nekivágnom, és kb. 2-3 aminek háromszor. Két kocsival, a drifteket kihagyva. Nincs valódi kihívás. Pedig valaha nagy NFS rajongó voltam, a régebbiek jók is voltak, mondjuk a NFS 3: Hot Prusit, azok voltak a szép idők. Ez a Carbon tipikus példája a 10-14 éves kis hülyegyerekek ajnározott játékainak. Nagy reklám, semmit tartalom.
  • svédcsepp
    Hmm,nem is tudom.Csak probálgattam a design-t aztán megtetszett.Tudod az "újdonság varázsa" :)
  • Danman
    Svédcsepp egy kérdés: Mért szedted le az elejéről a piros matrica felét?:) Szentem lehúzva sokkal jobb volt
  • Danman
    Mondjuk ha széthúznád SCALE-lel a matricát hosszúságban és a színét ezüstösebbre raknád;) szvsz
  • Beni521
    tudom, a tetőn a csíkot nemtom mivel csináljam, tippek jöhetnek
  • Beni521
    Skyline-ról inkább nem mongy semmit :(
  • SNAKE01
    hát nemigazán hasonlít meg amúgysem tecc!:\