2231
NFS : Carbon Garage
  • RelakS
    Kimásolod a címet, amit megad, itt megnyomod a "KÉP BESZÚRÁSA" gombot, beleilleszted a szöveget, és elküldöd
  • Dögwész
    egyszerüen nem tom felrakni az 1.3as patchet.miert nem?csak bevillan a fekete ablak es annyi.vki segitsen mar!!!
  • Dögwész
    ki jatszik carbont neten?????
  • Dudu Tekh
    feltoltottem a kepeket az eof.... nem tom mire es onnan hogy lehet direktbe betenni ide hogy jelenjen meg jol mint masnak?????
  • Dudu Tekh
    Figy
    ha beirjatok a cimet az adressbe akko megy
    nezzetek meg ha jo a kocsim es hasonlit a 2fast2fouriuosival
    koszonom
    honap megnezem
  • Dudu Tekh
    törölt hozzászólás
  • Dudu Tekh
    törölt hozzászólás
  • dinomano
    Lattam a PC-s+PS2-es verziot is, mindenben ugyanaz (of course grafika nem...); a menű is nagyon hasonlo volt(egyik PC-s ismerös nezte a PS2-es verziot nalam, ö egesz jol elnavigalta magat a menüben...); szoval sztem ugyanaz...
  • Szabi1991
    biztos kevés pontod volt -.-
  • svédcsepp
    A legtöbben, ahogy én is ,ráturboznak még az első kőrnél az első kanyarban és akkor elég 10 sec :)(persze csak izom vassal).Amúgy ez ,amit irtál erről nem is hallotam még,hogy ilyen is befigyel a gammában
  • Hazo
    Sziasztok!

Nekem egy lámer kérdésem lenne.

Dariusnál miért van az hogy vezetek a kanyon verseny második fordulójában végig, aztán az utolsó bukkanónál mutat egy animációt, hogy én megállok, Darius meg megelőz? Hogyan lehet akkor győzni?

Előre is köszi a segítséget.
  • svédcsepp
    Nekem nem volt gondom vele.Onnan futattam az nfs carbon exe-t,ahová letöltöttem.De,kocka 5lete megoldotta az a lényeg
  • Randelz
    thx...csak a carbon és raktam át és nem a trainert
  • kis kocka
  • Randelz
    hogyan működik? elakarom indítani és nemtorténik semmi
  • svédcsepp
    3 pipát lehet betenni 2 unlock+ a mentésekkel kapcsolatos a harmadik,de azt én nem használtam.
    Tehát játékot elinditod ,ha ez megvan alt+tab al kijössz,inditod ezt az unlockert pipákat beteszed és vissza a játékba.
  • kis kocka
    tulajdonságokba át kell állítani a kompatibiltást 2000-re
  • davides222
    és mit csináljak ezzel az unlocker-rel? crack-eljem ? vagy mi? mert nekem csak egy ece-t tölt le, kösz , Svédcsepp válaszolj kösz
  • Szabi1991

• svédcsepp
    Igazad van..végűlis ez is trainer.Másképp nekem nem jött elő ,csak a 240sx meg még 1-2 model,azokat pedig a kihívásnál tudtam előhozni,ha megcsináltam egy adott sorozatot.(ha jól emléxem)
  • svédcsepp
    Nekem innen/ezzel sikerűlt Need for Speed: Carbon CE v1.3 UNLOCKER
  • davides222
    hogyan lehet megszerezni a trainer-en kívűl az mr2-est ,
    a 240sx-et, a pagani zonda-t, és a gto-t , ja és a camaro 2008-at?
    thx
  • svédcsepp
    Gondolod ,hogy a ps2nek ugyanaz a menüje,mint a pc verzionak?
  • svédcsepp
    eMeRkedtem egy kicsit
    A lámpa bugjáról nem tehetek.Bármit húzok rá a kocsira, ott elől mindig nyenyos lesz.

• dinomano
    Lenne egy kérésm ill. kérdésem a game-el kapcsolatban..Nemreg alltam neki; de sajna francia verzióm van (PS2-re); amit ugyi nem lehet magyarositani...Emiatt elegge el tudok keveredni neha a menüben... Tudtok oylan neten elerhető gameguide-rol; amiben benne van a menü szerekezete, leirasa? Ill. ha nem tul nagy kérés; le tudna valaki irni a Menű "fáját"; hogy mi hol talalhato benne?
    Köszi!
    D.
  • kis kocka
    de de elötte pár hsz-el írtam is hogy ott láttam
  • SZilaJMaGGoT
    Nem ezt csinálták a discoveryn???
  • svédcsepp
    Nekem is kifagyott, ezért nem is vettem fel mindig a legújabb csapattársat.Nekem volt Neville aztán Sal és a legvégén felvettem nikky-t vagy,hogy is irták.
  • korcs
    hello tudtok segiteni amikor fel akarok venni egy csapattársam akkor kidob a játék
  • svédcsepp
    Köszi
  • RocKY2
    Szép munka!
  • svédcsepp

• Szabi1991
    vmi gifszerkesztővel :) pl.Ulead GIF Animator 5
  • RocKY2
    Hello! Hogyan csináljátok ezeket a forgó képeket?
  • Szabi1991
    G35 Racing Edition by Tyrant
  • Szabi1991
    Han's Mazda RX-7 by MrPalmont
  • balinov #1834
    reinstall utáni mentés problémához nfsplanet-en van egy savegame peccs,azt kell hazsnálni. re-installkor ugyanis valszega ke*gen miatt más a szériaszám,így hiába másolod be az nfs carbon mappába,eltérő szériaszám miatt hibát jelez a betöltéskor.

• Dudu Tekh
    windows ujrainstalalasa szerintem megoldja
    nekem mindenbol kilep a windows miatt nehe-neha
  • Bubsy
    másold be ugynoda ahonnan kimásoltad. illetve, először még nem lesz ott a file, hanem inditsd el a játékot, csinálj egy profilt, lépj ki, másold bea mentést, és kész.
  • svédcsepp
    Kora hajnali tréfa