Orcs & Elves

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali,a 2. részhez létezik magyarosítás?
Én is megköszönném ha valaki küldene egy linket, hogy honnan lehet letölteni az orcs & elvest (vagy a galaxy on firet vagy akármilyen jó játékot ami fut siemens m65-ön).
elõre is köszi mindent
légyszi én is kérek egy linket. jó játék lehet😄
elõre is THX
Hello!
Pls nekem is 1 linket.
Nagyon köszi elöre is😄

Üdv.:KLtz
Esrohnoil
5000 forint egy sz.ros adatkábel?!
Ez sokszorosa annak, amennyiért a telómat vettem. 😄
Mostanában nem lesz ilyenem az biztos.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

scorpeeon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://forum.allsiemens.com/download.php?id=50297

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Sziasztok. Valaki elküldi a linket nekem is plx?
Elõre is kösz.
Én is kérhetek egy linket? Elõre is köszi!

gergou
igen, kozben enis lattam errol infokat. Koszi azert.

`Take a look to the sky just before you die`

Dzsini
a brew leginkább amerikai rendszer, kicsit több, mint a java, több erõforrást enged használni a programok részére, van letöltõrendszer hozzá, meg ilyesmik - Európában gyakorlatilag nem létezik, telefont se kapni, a szolgáltatók se támogatják.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

scorpeeon
Itt a DoomRPG-rõl egy infó az oldalán:

"Q: What phones or other platforms will it work on?

A: Doom RPG works on the mobile Java implementation J2ME with the MIDP 2.0 environment, and also on phones running BREW 2.0 or later. If your phone supports either of these platforms, there is a good chance you will be able to play Doom RPG on it. Visit eamobile.com to find out more. "

itt egy link, ezen szerintem látszik, hogy a BREW változatnál szebb, Java-nal nincs textúra fent és lent pl. Azt már nemtom h milyen teló futtat BREW-t...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

gergou
Ugy latom a hivatalos honlapon a kepeken, h nekunk mas verzionk van, mert azok a kepek sokkal szebbek, es a plafon padlo is texturazott, az en verziomban nem.
Valaki nem tudja honnan lehetne olyan verziot szerezni?

scorpeeon
a börtõnben valahol kell lennie egy továbbjáratnak...

xotyi
eddig 2 van a börtön és a csarnok vagy miaszösz... és nincs újabb portál..

Trance&Friends nothing more..

scorpeeon
Van az a pálya, ahol a sárkány van... Onnan tudsz belépni pl a többi pályára (csak azokba, amiknél már jártál a portalnál, alapból nem tudsz az összesbe menni csak amiket eddig felfedeztél)

xotyi
másodiknál elakadtam xDD minden szörny kiírtva.. all secret 100% és nem jutok tovább.. a hangyától elvett gyémántot(vagy mit?!) odaadtam a sárkánynak megis kaptam a fegyvert de hogy tovább? a piros meg kék ajtók nyitva.. börtönben víz elzárva stb..

scorpeeon
8 asszem vagy 9 vagy valahogy így.

xotyi
hány pálya van a gémben?

scorpeeon
megvolt 😊

gergou
nekem is kuldje el valaki lecci

Dzsini
azóta szereztem még pár változatot, volt amelyik már jól kezelte a gombokat, de végigjátszás után ugyanígy üresek maradtak a pályák 😞

mostanában revival-ozok

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

scorpeeon
nah, mindenki végigvitte már? 😄

Esrohnoil
Én is kérem szépen! 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Nekem is jöhet ha nem nagy gond.
Mr_no_NaMe
Nekem is küldene valaki egy privit? 😊
Dzsini
úgy néz ki nem, még egyszer végig lehet menni a pályákon és rápakol 6-8 plusz lényt, de aztán ennyi.. 😞 pedig kiváncsi lennék mekkora rendet vág a kalapács a hülye hangyák közt 😄

scorpeeon
up! Senki se tudja h lehet-e folytatni miután végigvittem, ahogy a Doom RPG-t lehetett?

Bercy
Kérhetnék én is egy linket?
Elõre is köszönöm.
Heloka valaki megmondja honnan lehet letölteni az Orcs and elves-t???????????
scorpeeon
jah, nekem is megvolt már... De miután megcsináltam, nem termelõdtek újra a szörnyek, mint a Doom-ban, és a térképek is ugyanolyan felfedezettek voltak, lehet vhogy úgy folytatni, mint a Doom-ban?

Dzsini
hát, nem volt túl hosszú - 5 óra alatti teljes játékidõ, 9. szint, minden fegyver, páncél - a fõellenség nem volt nagy tragédia, nagyon bõkezûen adta a játék a tápot elõtte, hogy ne legyen probléma...

Megdobtalak 😊

Arthas
Érdekelne engem is!
Meg tudsz dobni egy linkel?

scorpeeon
Nem hangzik rosszul 😊 Csak az én telóm ezt a 2 RPG-t is épphogy elviszi, a képek alapján a Galaxy on fire tutira nem menne, inkább maradok most ennél az Orcs and Elvesnél 😄

Dzsini
http://www.galaxyonfire.com/

teljesen 3D-s ûrhajósdi, elsõre van tizenpár bemelegítõ küldetés, aztán felszabadít egy kb. 500 rendszerbõl álló csillagtérképet, és ott küldetéseket lehet teljesíteni, szabadon repkedni, hajót fejleszteni, kereskedni... kb. olyan szinten áll a többi játék fölött hangulatban, komplexitásban meg kidolgozásban, mint ez a két RPG

Review, és screenshotok

scorpeeon
Jahh 😄 Én már az 5k-s kardra gyûjtök 😊 A DoomRPG a megjelenésétõl kezdve fent van a telómon, ez is fent lesz az tuti. A Galaxy on Fire az milyen?

Dzsini
ez, a DoomRPG meg a Galaxy on Fire - ez a három asszem örök tag lesz a masinán

Dzsini
ha van rá java midp2.0 lehetõség, akkor van...

a részegség a legtutibb a játékban, mióta van csak úgy harcolok 😄 részeges elfet csinálok belõle...

Amse
ezek pda-ra nincsenek?

Billentyûzetkiosztás:

A joystickot nekem sem kezeli jól, jobbra-balra tudok fordulni, de elõre-hátra már nem megy vele. De számbillentyûzeten egész jól lehet játszani. Csak addig volt szenvedés, míg rá nem jöttem hogy strafe is van a játékban <#vigyor>.

Amúgy tetszik, az eddig általam ismert java-s játékok közül tán ez a legigényesebb és legprofibb.

scorpeeon
Hát, a hangok a DoomRPG-ben sem voltak túlzásba víve, nemhiszem h emiatt béta lenne. Sztem ez rendes verzió már. De ki tudja...

disorder14
Sziasztok,Valaki nekem is el tudná küldeni a linket?

Dzsini
neked rendben kezeli a joystickot meg a softkey-eket? nekem W300-on hibázik..

meg szerintem kicsit bétás állapotú ez a file, a hangok nincsenek benne túlzásba vive, 2 féle csipogás van, de nagyon jól játszható így is (a sárkány bitangul néz ki...)

Köszi szépen! 😊 Nem rossz, a grafnak kicsit Wolfenstein 3D feelingje van. Lesz majd mivel elütni az idõt utazásokkor ^^

Ja, és SE K700i-n nagyon szépen fut!

Chrystopher
Nekem is please!

Hi! Én is kiváncsi vagyok rá! Elküldöd priviben a linket? Köszi! 😊

scorpeeon
Jah 😄 Már a DoomRPG is 10 órás játékélményt nyújtott (nekem inkább 20at, nem értem be 1 végigjátszással 😄). Remélem ez is lesz olyan hosszú.

Dzsini
szépen feljavították a motort, nagyon korrekt lett 😊 megint megvan a programom a hosszú vonatozásokra...

scorpeeon
Nálam is hasonló a helyzet 😄 Minden értékem 99 volt már ott, meg vmi 40es szint 😄

Oldal 1 / 2Következő →