55
RPG mobiljáték
  • 2bUs
    hali,a 2. részhez létezik magyarosítás?
  • Senkifia
    Én is megköszönném ha valaki küldene egy linket, hogy honnan lehet letölteni az orcs & elvest (vagy a galaxy on firet vagy akármilyen jó játékot ami fut siemens m65-ön).
    előre is köszi mindent
  • Reiker
    légyszi én is kérek egy linket. jó játék lehet:D
    előre is THX
  • kltz
    Hello!
    Pls nekem is 1 linket.
    Nagyon köszi elöre is:D

Üdv.:KLtz
  • Esrohnoil
    5000 forint egy sz.ros adatkábel?!
    Ez sokszorosa annak, amennyiért a telómat vettem. :D
    Mostanában nem lesz ilyenem az biztos.
  • scorpeeon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://forum.allsiemens.com/download.php?id=50297
  • lazazael
    Sziasztok. Valaki elküldi a linket nekem is plx?
    Előre is kösz.
  • Sindel
    Én is kérhetek egy linket? Előre is köszi!
  • gergou
    igen, kozben enis lattam errol infokat. Koszi azert.
  • Dzsini
    a brew leginkább amerikai rendszer, kicsit több, mint a java, több erőforrást enged használni a programok részére, van letöltőrendszer hozzá, meg ilyesmik - Európában gyakorlatilag nem létezik, telefont se kapni, a szolgáltatók se támogatják.
  • scorpeeon
    Itt a DoomRPG-ről egy infó az oldalán:

"Q: What phones or other platforms will it work on?

A: Doom RPG works on the mobile Java implementation J2ME with the MIDP 2.0 environment, and also on phones running BREW 2.0 or later. If your phone supports either of these platforms, there is a good chance you will be able to play Doom RPG on it. Visit eamobile.com to find out more. "

itt egy link, ezen szerintem látszik, hogy a BREW változatnál szebb, Java-nal nincs textúra fent és lent pl. Azt már nemtom h milyen teló futtat BREW-t...
  • gergou
    Ugy latom a hivatalos honlapon a kepeken, h nekunk mas verzionk van, mert azok a kepek sokkal szebbek, es a plafon padlo is texturazott, az en verziomban nem.
    Valaki nem tudja honnan lehetne olyan verziot szerezni?
  • scorpeeon
    a börtőnben valahol kell lennie egy továbbjáratnak...
  • xotyi
    eddig 2 van a börtön és a csarnok vagy miaszösz... és nincs újabb portál..
  • scorpeeon
    Van az a pálya, ahol a sárkány van... Onnan tudsz belépni pl a többi pályára (csak azokba, amiknél már jártál a portalnál, alapból nem tudsz az összesbe menni csak amiket eddig felfedeztél)
  • xotyi
    másodiknál elakadtam xDD minden szörny kiírtva.. all secret 100% és nem jutok tovább.. a hangyától elvett gyémántot(vagy mit?!) odaadtam a sárkánynak megis kaptam a fegyvert de hogy tovább? a piros meg kék ajtók nyitva.. börtönben víz elzárva stb..
  • scorpeeon
    8 asszem vagy 9 vagy valahogy így.
  • xotyi
    hány pálya van a gémben?
  • scorpeeon
    megvolt :)
  • gergou
    nekem is kuldje el valaki lecci
  • Dzsini
    azóta szereztem még pár változatot, volt amelyik már jól kezelte a gombokat, de végigjátszás után ugyanígy üresek maradtak a pályák :(

mostanában revival-ozok
  • scorpeeon
    nah, mindenki végigvitte már? :D
  • Esrohnoil
    Én is kérem szépen! :D
  • faze
    Nekem is jöhet ha nem nagy gond.
  • Mr_no_NaMe
    Nekem is küldene valaki egy privit? :)
  • Dzsini
    úgy néz ki nem, még egyszer végig lehet menni a pályákon és rápakol 6-8 plusz lényt, de aztán ennyi.. :( pedig kiváncsi lennék mekkora rendet vág a kalapács a hülye hangyák közt :D
  • scorpeeon
    up! Senki se tudja h lehet-e folytatni miután végigvittem, ahogy a Doom RPG-t lehetett?
  • Bercy #28
    Kérhetnék én is egy linket?
    Előre is köszönöm.
  • Damodarnew
    Heloka valaki megmondja honnan lehet letölteni az Orcs and elves-t???????????
  • scorpeeon
    jah, nekem is megvolt már... De miután megcsináltam, nem termelődtek újra a szörnyek, mint a Doom-ban, és a térképek is ugyanolyan felfedezettek voltak, lehet vhogy úgy folytatni, mint a Doom-ban?
  • Dzsini
    hát, nem volt túl hosszú - 5 óra alatti teljes játékidő, 9. szint, minden fegyver, páncél - a főellenség nem volt nagy tragédia, nagyon bőkezűen adta a játék a tápot előtte, hogy ne legyen probléma...
  • Indigo
    Megdobtalak :)
  • Arthas
    Érdekelne engem is!
    Meg tudsz dobni egy linkel?
  • scorpeeon
    Nem hangzik rosszul :) Csak az én telóm ezt a 2 RPG-t is épphogy elviszi, a képek alapján a Galaxy on fire tutira nem menne, inkább maradok most ennél az Orcs and Elvesnél :D
  • Dzsini
    http://www.galaxyonfire.com/

teljesen 3D-s űrhajósdi, elsőre van tizenpár bemelegítő küldetés, aztán felszabadít egy kb. 500 rendszerből álló csillagtérképet, és ott küldetéseket lehet teljesíteni, szabadon repkedni, hajót fejleszteni, kereskedni... kb. olyan szinten áll a többi játék fölött hangulatban, komplexitásban meg kidolgozásban, mint ez a két RPG

Review, és screenshotok
  • scorpeeon
    Jahh :D Én már az 5k-s kardra gyűjtök :) A DoomRPG a megjelenésétől kezdve fent van a telómon, ez is fent lesz az tuti. A Galaxy on Fire az milyen?
  • Dzsini
    ez, a DoomRPG meg a Galaxy on Fire - ez a három asszem örök tag lesz a masinán
  • Dzsini
    ha van rá java midp2.0 lehetőség, akkor van...

a részegség a legtutibb a játékban, mióta van csak úgy harcolok :D részeges elfet csinálok belőle...
  • Amse
    ezek pda-ra nincsenek?
  • Indigo
    Billentyűzetkiosztás: