55
RPG mobiljáték
  • Indigo
    A joystickot nekem sem kezeli jól, jobbra-balra tudok fordulni, de előre-hátra már nem megy vele. De számbillentyűzeten egész jól lehet játszani. Csak addig volt szenvedés, míg rá nem jöttem hogy strafe is van a játékban .

Amúgy tetszik, az eddig általam ismert java-s játékok közül tán ez a legigényesebb és legprofibb.
  • scorpeeon
    Hát, a hangok a DoomRPG-ben sem voltak túlzásba víve, nemhiszem h emiatt béta lenne. Sztem ez rendes verzió már. De ki tudja...
  • disorder14
    Sziasztok,Valaki nekem is el tudná küldeni a linket?
  • Dzsini
    neked rendben kezeli a joystickot meg a softkey-eket? nekem W300-on hibázik..

meg szerintem kicsit bétás állapotú ez a file, a hangok nincsenek benne túlzásba vive, 2 féle csipogás van, de nagyon jól játszható így is (a sárkány bitangul néz ki...)
  • Indigo
    Köszi szépen! :) Nem rossz, a grafnak kicsit Wolfenstein 3D feelingje van. Lesz majd mivel elütni az időt utazásokkor ^^

Ja, és SE K700i-n nagyon szépen fut!
  • Chrystopher
    Nekem is please!
  • Indigo
    Hi! Én is kiváncsi vagyok rá! Elküldöd priviben a linket? Köszi! :)
  • scorpeeon
    Jah :D Már a DoomRPG is 10 órás játékélményt nyújtott (nekem inkább 20at, nem értem be 1 végigjátszással :D). Remélem ez is lesz olyan hosszú.
  • Dzsini
    szépen feljavították a motort, nagyon korrekt lett :) megint megvan a programom a hosszú vonatozásokra...
  • scorpeeon
    Nálam is hasonló a helyzet :D Minden értékem 99 volt már ott, meg vmi 40es szint :D
  • Dzsini
    DoomRPG-t 100%-ra kijátszottam, még pár kör pénzgyűjtés kell, hogy minden tulajdonságot kiakasszak, már csak baltával megyek
  • Dzsini
    inkább privi
  • scorpeeon
    Énis, ma sikerült rátalálnom. Ha kiteszek ide egy linket, abból lehet baj? Vagy privátban? Sztem amúgy akinek a telóján a DoomRPG futott, ez is fog! Én egy Siemens C65-el tolom, nem megy teljesen folyamatosan, de élvezhető (így ment a DoomRPG is). Amúgy sztem Siemensből az összes újon (X65-X75) fut, legjobban Sony Ericssonokon fut, teljesen folyamatosan. (pl K300i, K500i, stb.)
  • Dzsini
    hol sikerült beszerezni? hetek óta kajtatom...
  • scorpeeon
    Valaki ismeri ezt a játékot?
    Hivatalos oldal
    A DoomRPG alkotói (id Software - John Carmack) készítették, az EA adta ki, remek kis játék, Java platformon is megjelent. Az eddigi legjobb mobiljáték a DoomRPG óta amivel játszottam!