55
RPG mobiljáték
-
Indigo #15 A joystickot nekem sem kezeli jól, jobbra-balra tudok fordulni, de előre-hátra már nem megy vele. De számbillentyűzeten egész jól lehet játszani. Csak addig volt szenvedés, míg rá nem jöttem hogy strafe is van a játékban .
Amúgy tetszik, az eddig általam ismert java-s játékok közül tán ez a legigényesebb és legprofibb. -
#14 Hát, a hangok a DoomRPG-ben sem voltak túlzásba víve, nemhiszem h emiatt béta lenne. Sztem ez rendes verzió már. De ki tudja... -
#13 Sziasztok,Valaki nekem is el tudná küldeni a linket? -
#12 neked rendben kezeli a joystickot meg a softkey-eket? nekem W300-on hibázik..
meg szerintem kicsit bétás állapotú ez a file, a hangok nincsenek benne túlzásba vive, 2 féle csipogás van, de nagyon jól játszható így is (a sárkány bitangul néz ki...) -
Indigo #11 Köszi szépen! :) Nem rossz, a grafnak kicsit Wolfenstein 3D feelingje van. Lesz majd mivel elütni az időt utazásokkor ^^
Ja, és SE K700i-n nagyon szépen fut! -
#10 Nekem is please! -
Indigo #9 Hi! Én is kiváncsi vagyok rá! Elküldöd priviben a linket? Köszi! :) -
#8 Jah :D Már a DoomRPG is 10 órás játékélményt nyújtott (nekem inkább 20at, nem értem be 1 végigjátszással :D). Remélem ez is lesz olyan hosszú. -
#7 szépen feljavították a motort, nagyon korrekt lett :) megint megvan a programom a hosszú vonatozásokra... -
#6 Nálam is hasonló a helyzet :D Minden értékem 99 volt már ott, meg vmi 40es szint :D -
#5 DoomRPG-t 100%-ra kijátszottam, még pár kör pénzgyűjtés kell, hogy minden tulajdonságot kiakasszak, már csak baltával megyek -
#4 inkább privi -
#3 Énis, ma sikerült rátalálnom. Ha kiteszek ide egy linket, abból lehet baj? Vagy privátban? Sztem amúgy akinek a telóján a DoomRPG futott, ez is fog! Én egy Siemens C65-el tolom, nem megy teljesen folyamatosan, de élvezhető (így ment a DoomRPG is). Amúgy sztem Siemensből az összes újon (X65-X75) fut, legjobban Sony Ericssonokon fut, teljesen folyamatosan. (pl K300i, K500i, stb.) -
#2 hol sikerült beszerezni? hetek óta kajtatom... -
#1 Valaki ismeri ezt a játékot?
Hivatalos oldal
A DoomRPG alkotói (id Software - John Carmack) készítették, az EA adta ki, remek kis játék, Java platformon is megjelent. Az eddigi legjobb mobiljáték a DoomRPG óta amivel játszottam!