Vista-rendelés az Amazonról

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt egy kis útmutató azoknak, akik szívesen rendelnének külföldrõl.

<#ticking>
"Southern Wesleyan University" 😛

De hanem, akkor a másik. És milyen igaz :/

Én a vistát részesítem elõnben ! <#vigyor1>
pTk
<#banplz><#nyes><#vigyor>

NEXUS6
Bocsesz én csak tanulmányokat folytatok:

Szociálpszichológiai szempontból nézve egy nagyon érdekes jelenséggel kerültünk szembe: a társadalom azon rétege, amely erõs vonzódást mutat a mûszaki/technológiai dolgok felé, valamint nyiltan felvállalja az ilyen beállítódással kapcsolatos az átlagnál magasabb szintû, esetenként kórosnak is tekínthetõ racionalitást, bizonyos témákkal kapcsolatban irracionális megnyilvánulásra képes.

Ennek a fajta jelenségnek egyik megnyilvánulása a racionalizálás - irracionális, nem oksági összefüggésben levõ jelenségek mögötti logikai kapcsolatok keresése - ugyan minden emberre jellemzõ, viszont a fennt említett technofil réteg ilyen fajta viselkedése egyfajta emblematikus sajátossággal bír.

A jelenleg vizsgált jelenség: az adott személyektõl távolálló csoportoknak és más személyeknek az adott személy által történõ referencia személyiségként való kezelése.
Erre jó, bár kicsit szélsõséges példák a különbözõ sztárkultuszok, az amerika mánia, japán mánia, különbözõ zenekarokhoz, sportolókhoz való kötõdés stb. (jelen esetben pedig a májkroszopsz mánia😉 Ilyenkor az egyén a referencia csoporttal kapcsolatban a média által közvetített sztereotíp, és alacsony valóságtartalmú információk alapján, és azokra reagálva minden alkalmat megragad hogy kinyílvánítsa a csoporthoz való kötõdését, amely egyáltalán nem fizikai, nem valós, hanem csak az õ ideáiban létezik.

Mivel az ilyen kapcsolat fenntartása rengeteg energiát emészt fel az egyéntõl, soxor képtelen arra, hogy más dolgokhoz normális viszonyt alakítson ki, a külvilágtól a kapcsolat megkérdõjelezésére vonatkozó minden próbálkozásra pedig soxor aggresszív módon reagál.

Már van is egy két tengerimalacom😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

silanor
Viszont nekem sohase sikerult az amazon-on software-t rendelni Mo-ra. Ugyhogy gondolom ezt se lehet 😞

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.

mogyi925
Igazad van, túl naiv vagyok. Azt hittem, ez egy komolyabb hírportál. Ha nem, hát nem.

Akkor ezt a Tudományos Hírmagazint is csak annyira kellene komolyan venni, mint akármelyik magazint?

Régen meg voltam gyõzõdve, hogy a pcforum.hu hírei is érdekesek és színvonalasak, de arról már rég letettem.

Sajnálom, akik nem tudnak különbséget tenni a kritika és a fikázás között, bizonyára valamelyik tevékenységet túl sûrûn ûzték az óvodában, ezért reflexbõl rá gondolnak. Akinek nem inge, ne vegye magára.

Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.

Akit nem érdekelnek az ilyne hírek, azok ne olvassák el, és ne szóljanak hozzá. Az újságot a látogatottság érdekli, és ebbe a fikázók is beletartoznak. Szóval, ha egy témára biztosan ugrik a sok fikázó (és ellen fikázó), akkor arról sokat fognak írni.

na ez igaz.

mogyi925
Legyél egy picit kevésbé bizalmatlan, az á és é elég közel van egymáshoz a billentyûzeten.

Nos kedves, szakértõk. Az RTM kész lesz idén, és a coporate verziók értékesítve is lesznek még idén. A Home usereknek lesz késõbb elérhetõ a boltokban.

"Csodálkoznák"? te is aztán egy értelmes lény lehetsz...

es az oem az mennyi lesz, ha lesz, ha meg nem lesz, mi lesz?

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

Sajnos ez így van.😞
mogyi925
Szvsz nem sok különbség van ezek és a mostanában megjelent "hírek" között... :-(

Mekkora BULVÁR hírek ezek. LOOL halálra röhögtem ezen magamat.<#eplus2><#idiota><#nevetes2>
mogyi925
MrPrise: <#eljen>

Néhány hír a jövõ heti kínálatból:

"Újabb hírek szivárogtak ki Redmond háza tájáról. A Microsoft egyik grafikusa részegen, az utcán elaludva, álmában fecsegte ki a titkot a járókelõknek a Vista megjelenésével kapcsolatban. Gill Bates, arra járó blogger szerint a grafikus arról beszélt, hogy az új operációs rendszer neonkék dobozban kerül forgalomba Peruban, 2007-ben vagy 2008-ban. Egyelõre nem tudni, hogy a rendszer neve fehér Arial, vagy fekete Verdana betûvel lesz-e a dobozra írva, de annyit már biztosan tudhatunk, hogy a szoftveróriás különös gondot fordít rá, hogy a csomagolás nylon borítása környezetbarát mûanyagból készüljön."

"Megváltoztatták a Vistában a start-menü nevét. A fejlesztõk blogja szerint a felhasználók könnyebb tájékozódását segíti majd az új rendszerben a nagy betûvel kezdõdõ Start gomb, de a hírek szerint - az Európai Unióban forgalmazott, némileg butított változatok kivételével - a Prémium és Ultimate változatban elképzelhetõ, hogy START menünek fogják hívni, ha a fejlesztés elkészül a tervezett határidõig."

"Fejlett másolásvédelmi technológiát fog alkalmazni a Microsoft a Windows Vista esetén, az eddigi Windows változatokhoz képest háromszoros biztonságot garantál majd az új védelem. Eddig ugyanis csak a CD-re nyomtatták rá, hogy >>NE KÉSZÍTSEN ILLEGÁLIS MÁSOLATOT ERRÕL A LEMEZRÕL<<, de az új változatban már a dobozon, valamint a kézikönyvben is jól láthatóan fel lesz tüntetve a felirat."

"Kiszivárgott a Windows Vista grafikus motorja forráskódjának néhány kulcsfontosságú részlete. A Microsoft tagadta, hogy az internetre felkerült forráskódrészletek valóban az Aero kódjából származnának, mindazonáltal ha ránéz a forráskódra, még a laikus felhasználóban is felmerülhet a gyanú:

class Window {

Bár egyelõre csak ez az egy sor került nyilvánosságra, Redmond szigorította a biztonsági intézkedéseket fejlesztõlaborja területén."

elég szar forrásaid lehetnek, ha csak 2 nappal elõtte.

Drága szülinap lesz 😊)))))))))
asysoft
5536-os build alapján egész jól haladnak, szerintem a jövõ év eleji megjelenés tartható. Január 30?😊 Szülinapomra kapok egy Vistát?<#idiota>

/*WTF?!*/

hehe, laza 85 rugóért megkapod az elsõ verziót ami aztán még úgyis bugos lesz mint állat....
a_n_d_r_e_w
meg én se tudok számolni

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
tévedsz 😊
egy nullával többet írtál mindenhova ;P

One Vision. One Purpose.

Kész lesz vagy kiadják? Nagy különbség, de eddig senki nem vette észre ;-)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!

craesh
nafene... január 30?? akkor az azt jelenti hogy január 28-án már fent van a warezon...

én már nagyon várom.

Amint egyböl felment a telepités, jobb alsóba már sztem villan is ki hogy "WINDOWS UPDATE" 😊

Szerintem az idén kész lesz (RTM).
Jah. Pontosan. A marketing az elsõ tudod 😊
Mibõl gondolják, hogy jövõre lesz ebbõl valami mindig csak tolják az idõpontot.... Csodálkoznák ha jövõ télre kész lenne.... De már látom a sok fant.... azt megint jönnek a hírek mint a 95nél kéne alá egy erõmû is, hogy megvette megvette...
MrPrise
'Add meg nekünk a napi Vista-s hírünket'

NFP
Majd ha a magyar verziót is elõ lehet rendelni.

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!

ÉS ha jól tudom, akor mind1ik lemezen ugyan az lesz... ehát ha megveszed a vista home premiumot 240 e-ért és szerzel egy Ultimate-os serialt, akkor ugyan ott vagy mintha Ultimate-et vettél volna 400 e-ért.... Ha tévedek akkor -sry-