12
-
#12 Ez így is van. Én csupán arra akartam rámutatni, hogy nem lesz sok változás a DX10-es intel chipek megjelenése után sem, hiszen ahol nem kellett teljesítmény oda eddig is integrált megoldások kerültek, ahova meg kellett, ott továbbra is hátrányban lesz az Intel. -
dez #11 Előbb várjuk meg, hogy szerepelnek az Intel (különálló) grafkártyái... Bár az alsó/közép kategóriában sikeresek lehetmek, ha elég olcsók - eddig nem az olcsóságáról volt híres az Intel. -
k0zi #10 Én úgy tudom a piac jelentős része az Intelé :)
Hála a sok-sok integrált stuffjának. -
#9 Különálló videokártyát is tervez az Intel? Akárhogy is legyen, szerintem az Ati (AMD) és Nvidia mellett labdába sem rúghatnak ezen a piacon, notebook téren meg eddig is az ő megoldásaikat részesítették előnyben. -
fawcet #8 Én jobban örültem volna amd-Ncidia fúziónak. -
k0zi #7 Még szerencse, hogy jó sok észérvel is alátámasztottad az állításod, így nem tudok vitatkozni veled.
1 éve is ezt mondtad volna? :) -
Freeman42 #6 Én annak örülnék, ha Intel, és Nvidia eggyesülne ,de az amd így is szar. -
Zedas #5 Nem tudom mi lesz az nVidiával. Az intel jövőre DX10-es különálló videokátyával és integrált megoldásokkal fog jelentkezni.
Tehát lesz egy ATI-AMD páros és egy Intel, mindkettő a teljes szegmenst le fogja fedni.
Az nVidia sehol sem fér bele a képbe (az Intel és az AMD pedig - mivel már konkurencia - szopatni fogja, nem ad buszlicenszt, stb.).
Érdekes lesz. -
AnonyX #4 Hajrá AMD-Ati!!! -
Szefmester #3 Jobb is... -
#2 nincs szükségük egymásra -
#1 Az Intel nem szövetkezhetne valamilyen módon az nVidia-val? :)