12
  • asysoft
    Ez így is van. Én csupán arra akartam rámutatni, hogy nem lesz sok változás a DX10-es intel chipek megjelenése után sem, hiszen ahol nem kellett teljesítmény oda eddig is integrált megoldások kerültek, ahova meg kellett, ott továbbra is hátrányban lesz az Intel.
  • dez
    Előbb várjuk meg, hogy szerepelnek az Intel (különálló) grafkártyái... Bár az alsó/közép kategóriában sikeresek lehetmek, ha elég olcsók - eddig nem az olcsóságáról volt híres az Intel.
  • k0zi
    Én úgy tudom a piac jelentős része az Intelé :)
    Hála a sok-sok integrált stuffjának.
  • asysoft
    Különálló videokártyát is tervez az Intel? Akárhogy is legyen, szerintem az Ati (AMD) és Nvidia mellett labdába sem rúghatnak ezen a piacon, notebook téren meg eddig is az ő megoldásaikat részesítették előnyben.
  • fawcet
    Én jobban örültem volna amd-Ncidia fúziónak.
  • k0zi
    Még szerencse, hogy jó sok észérvel is alátámasztottad az állításod, így nem tudok vitatkozni veled.
    1 éve is ezt mondtad volna? :)
  • Freeman42
    Én annak örülnék, ha Intel, és Nvidia eggyesülne ,de az amd így is szar.
  • Zedas
    Nem tudom mi lesz az nVidiával. Az intel jövőre DX10-es különálló videokátyával és integrált megoldásokkal fog jelentkezni.

Tehát lesz egy ATI-AMD páros és egy Intel, mindkettő a teljes szegmenst le fogja fedni.
    Az nVidia sehol sem fér bele a képbe (az Intel és az AMD pedig - mivel már konkurencia - szopatni fogja, nem ad buszlicenszt, stb.).

Érdekes lesz.
  • AnonyX
    Hajrá AMD-Ati!!!
  • Szefmester
    Jobb is...
  • psishock
    nincs szükségük egymásra
  • Darth Sith
    Az Intel nem szövetkezhetne valamilyen módon az nVidia-val? :)